שאלה חשובה..

ליה107

New member
שאלה חשובה..

היי, אני וחבר שלי בזוגיות נפלאה בת שנה אוטוטו, ואנחנו אוהבים מאוד ונמשכים אחד לשני בטירוף, התחלנו לקיים יחסים לפני כחצי שנה והוא היה הראשון שלי אבל אני לא הייתי הראשונה שלו אנחנו מקיימים יחסי מין לא בתדירות קבועה לא בגלל חוסר חשק אלא בגלל חוסר מקום או זמן. הבעיה שבגללה אני כותבת פה, מחולקת לשניים, הדבר הראשון שעדיין קצת כואב לי בכל חדירה, והבעיה השנייה היא שאני לא נהנית מהחדירה, זה לא עושה לי כלום, לא מגרה ולא מחרמן. הדברים שדווקא כן מגרים אותי הם המשחק המקדים, ירידות אחד לשנייה ולהפך, סקס יבש (שאגב רק זה מביא אותי לידי גמירה.) אבל הסקס עצמו פשוט לא, ואני לא יודעת מה לעשות, כי זה מאוד מאוד מתסכל, בן זוגי נהנה ורוצה שאני אהנה גם, אבל אני פשוט לא נהנת ולא יודעת מה צריך לעשות כדי שאני אהנה.. אשמח לעצות ועזרה :)

ליה107

New member
זה גם לא כל כך עושה לי את זה וזה ממש לא מביא

אותי לאורגזמה.. בעייתי משהו..

Ayno1

New member
יכולה להיות בעיה רפואית

אולי יש דלקת בנרתיק וכדאי לבדוק אצל רופא, מכיוון שאם יש דלקת החדירה יכולה להיות כואבת.

חשוב לבדוק את הכאב

שלום לך חשוב מאוד לבדוק את עניין הכאב בחדירה לשלול וסטיבוליטיס או וגינסמוס ולבדוק האם חומר סיכה על בסיס מים יכול לעזור מציעה לך לא להזניח כדי לא ליצור התנייה בין יחסי מין בחדירה לכאב סקס לא צריך לכאוב, הוא אמור להנות ובעיקר לענג מינית וגם אם לא גומרת מהחדירה עצמה, עדיין אין סיבה שהמנעד יהיה כל כך מצומצם שלא ניתן להנות ממנו.

למעלה