שאלה חשובה!!!

ירדן1983

New member
שאלה חשובה!!!

קודם כל שלום לכולן .יש לי תינוק בן שבועיים אני אמא טריה שממש זקוקה לעצותיכן קורן אוכל מטרנה או סימילאק אבל קר השאלה שלי האם יש משהו לא בריא בזה שזה קר .. הוא כבר רגיל מהבית חולים (כי היינו שם שבועיים...) והוא לא ממש אוהב את האוכל חם .. אז האם יש בעיה לשים לו מיים רתוחים שהתקררו??? אשמח לתשובות

UmaGuza

New member
קודם כל מזל טוב../images/Emo140.gif

אני מניחה שהכוונה היא לטמפרטורת החדר, אין עם זה שום בעיה, הבת שלי ניזונה מזה יפה מאוד בזמנו
. את יכולה לתאר לעצמך שאם זה היה לא בריא לא היו נותנים את זה בבית חולים לתינוקות רכים שרק נולדו. מאחלת לך מזל טוב והרבה נחת מקורן וממליצה לך לבקר בפורום "הורים לתינוקות" שם תמצאי הרבה מידע רלוונטי במגוון נושאים שמן הסתם יעניינו אותך בחודשים הקרובים.

בראית הרפואה הסינית

בראית הרפואה הסינית, כל מזון שאנו אוכלים מחדיר עמו לגוף אנרגיה מסויימת. כך, יש מזונות מקררים, יש מחממים, יש המוסיפים לגוף לחות, יש המייבשים וכו'. חלב בקר, המהווה הבסיס לפורמולה, הוא קריר מטיבו, דבר שאינו מתאים כלכך למערכת העיכול העדינה של התינוק, האוהבת חמימות. אין כלכך מה לעשות עם זה, בגיל זה, אבל אפשר לצמצם במידת מה את הקור, ע"י מתן הפורמולה עם מים חמימים ולא קרים. ובכל מקרה, המון המון מזל טוב, הרבה נחת ושמחה והנאה לכם, גלי

למעלה