שאלה חשובה..

hillator

New member
שאלה חשובה..

בשנה האחרונה היו לי קצת בעיות אכילה שבוספם ההיתי 40 קילו על 1.55. עכשיו רוב הבעיות נפטרו עליתי ל41 קילו. רציתי לדעת עם אני יואכל כל יום את התפריט הבא אני יוכל להישאר על משקל של 42 קילו נגיד. בוקר: חטיף שוגי+כוס קפה עם שתי סוכרזית וחלב דל שומן. צהרים: בשר(עוף)+סלט(עגבניה, מלפפון וזייתים)+פסטה(ללא רוטב)+דיאט קולה(עםזה חשוב אז נטול קופאין). ארוחת ביינים: חטיף שוגי+דיאט ספרייט+פרי ארוחת ערב: טוסט(2 חלה קלה 30 קלוריות לפרוסה וגבינה צהובה רגילה)+חביתה+שועית סנפרוסט מוקפצת+10 זייתים+דייאט קולה נטול לילה: 10 שקדים+חטיף שוגי+כוס חלב. בנוסף לכך חצי שעה אופני כושר+כדור ויטמינים ליום.

behappy

New member
היי הילה......./images/Emo24.gif

תראי......זה לא תפריט שמעלה במשקל ואת יכולה להשאר בו במשקל שלך. אבל...... את לא צריכה להשאר במשקל הזה! את בגיל הגדילה,ואם תאכלי את התפריט הזה את לא תעלי במשקל אבל גם לא תגבהי. אני יודעת שקשה נורא לאכול מסודר בכלל אחרי הפרעת אכילה וזה מעולה שאת אוכלת ושומרת על מסגרת,זה הישג טוב ותמשיכי לאחוז בו..... אבל אני חושבת שלאט לאט תלמדי להרפות מהעניין של המשקל.זה לא הדבר הכי חשוב. ויש לך עוד סיכוי לגבוה ולשקם את השרירים שלך כדי שחילוף החומרים שלך יהיה נורמלי......תני לזה לקרות! אני מש ממליצה לך בהדרגה להוסיף קצת חלבונים כמו יוגורט או גבינה לבנה ואיזה 2 פירות ביום בשביל ויטמינים ואנרגיה.מזה לא תשמיני אלא רק תשקמי את הגוף שלך.ואחרי שהרעבת אותו הוא צריך את השיקום הזה...... אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת,גם פה וגם במסרים.עברתי את כל הגיהנום הזה בעצמי ואשמח לעזור לך ולכל אחד שרוצה. ו.....יש חיים גם אחרי כל המשקל והתפריט...צריך לגוון מדי פעם בלי פחד,אלא עם אמונה בעצמך שהגוף שלך חכם והכל יהיה בסדר!
שיר

אבשי ג

New member
זה תפריט של פחות מ-1000 קלוריות...

ביום! היא תמשיך להרזות ובמשקל שלה זה כבר מתחיל להיות גבולי...כמה שבועות והיא תגיע למצב של תת משקל. הילה, תקשיבי לי, בגיל שלך את יכולה לאכול הרבה יותר כי הגוף גודל והרבה מהאוכל הולך לבניה של הגוף כך שאת יכולה בשקט להגיע ללמעלה מ-1500 קלוריות רק כדי לשמור על המשקל.

behappy

New member
האממממממ......

הייתי בתפריט כזה.ולא יורדים ממנו.גם לא עולים אבל בגלל שיש בו הרבה שומן ופחממות לא תראה מדבר כזה ירידה במשקל. מה שכן,תפריט כזה יכול בהחלט לפגוע בגדילה!במיוחד אם עושים גם ספורט... אחרי דיאטה קיצונית או הפרעת אכילה כדאי להעלות בהדרגה את כמות האוכל בתפריט.וזה טוב בתור התחלה אבל אם היא באמת רוצה לשקם ולבנות שרירים ולגבוהה בהדרגה צריך להוסיף.ולמה בהדרגה?כדי לא לתת מכה לגוף ,להפוך את הכל לשומן וגם מבחינה נפשית... אז היללוש......מקווה שהבנת. ותמיד אנחנו פה לעזור! שיר

hillator

New member
תגובה..

בעיקרון אני לא רוצה להיות יותר מ42 קילו כי אני יודעת שאני ארגיש שמנה ככה. ובנינו הרגשתי כבר ככה פעם בחיים שלי וזה הספיק לי. לגבי יוגורטים וכל אלו אני שונאת מוות מוצרי חלב למינהם(טוסט וכוס חלב ליום זה גם ככה הרבה בשבילי). לגבי גיל גדילה רוב הרופאים אמרו לי שבגיל 15 אין לי סיכוי לגבוה עוד.. ולגבי ויטמינים אני אוכלת פרי ליום(פעם אכלתי יותר על הדיאטנית אמרה לי להוריד) חוץ מזה אני לוקחת צנטרום ליום והשוגי האלה עשירים בויטמינים.

behappy

New member
היללוש!!!!!!!!../images/Emo24.gif

דבר ראשון.....אין שום רע בלשמור על המשקל שלך עכשיו.זה עדיף מלרדת. אבל:יש לך סיכוי עוד לגבוה! אני הפסקתי להיות בתת משקל בגיל 21 וחצי.והייתי עם הפרעות אכילה מגיל 14!!ועכשיו-גבהתי באיזה 1-2 ס"מ.....
עד גיל 25 יש סיכוי לגבוה! בנוסף אני בטחחה שאת לא הגעת לשיא ההתפתחות שלך.וזה חשוב לאכול יותר,בצורה מאוזנת,ולא הרבה אלא קצת יותר אבל את צריכה יותר גיוון,יותר חלבון ויותר קלוריות בתפריט שלך. שוב,לדעתי-תעשי את זה בהדרגה.תוסיפי כל שבועיים משהו קטן,ובמקביל תמשיכי עם הפעילות הגופנית כי זה מאוד עוזר לבניית השרירים שנהרסו בזמן הדיאטה. אם תרגישי שאת עולה אז תפסיקי. אבל אם תעלי במשקל במסת שריר זה מבורך!זה רק יגרום לך להשאר רזה יותר אחר כך ועם גוף יפה.<השרירים הם אלו שעוזרים לנו בכך>. זיהו.ושוב.....כל הכבוד לך שאת מחזיקה את עצמך.זה המון ותמשיכי ככה!!!
אוהבת שיר

hillator

New member
הודדת אותי..

בכל מיקרה לגבי ספורט את העניין אם השרירים אני יודעת, אני כבר למעלה משנה עושה כושר כל יום(גם בתקופות שכמעט לא אכלתי כלום). ואני חייבת לציין שאחרי שנה של כושר באמת הגוף נראה יותר טוב. לגבי גיוון אני עדיין מטופלת אצל דיאטנית,ממה שהבנתי אני יהיה אמורה לעשות תפריט מגוון(בנתיים מותר לי לגוון את המנות בינים- לבחור נגיד בין עוגיה לחטיף דגנים וכדומה אבל המכרתי לשוגי האלו)) הקטע הוא שאני די פוחדת שאני יעלה במישקל מהתפריט המגוון

למעלה