שאלה חשובה!!!

שאלה חשובה!!!

אני רוצה לדעת מה קורה כאשר בחורה מוצצת לגבר את הזין שלו והיא חולה באיידס האם הגבר יכול להידבק?

כן. לך להיבדק, ולהבא השתמש ב

קונדום. וירוס האיידס מועבר ע"י דם, גם אם רק בכמויות מיקרוסקופיות. אם היתה לבת-זוגך שריטה, אפילו קטנה, בשפתיים או בחלל הפה, ולך שריטה, אפילו מיקרוסקופית, על איבר-המין, דם יכול היה לעבור ממנה אליך וגם ממך אליה. הסיכוי קטן אבל בהחלט קיים (זכור שכדי להכניס איבר-מין ממוצע לפה צריך לפתוח את הפה *גדול*, ותבין מה קורה בזויות-הפה. כמו-כן חשוב מה קורה כשיש "תאונות" עם השיניים). הבדיקות (עד כמה שאני יודע) חינם ואנונימיות (לא צריך להזדהות). לך להיבדק! עוד לא ידוע על *ריפוי* מאיידס, אבל בזיהוי מוקדם של הדבקה אפשר לחיות שנים רבות בלי שום תופעות-לוואי, ואפשר לנהל חיים כמעט נורמליים.

מעניין ש...

בפורום איידס שאלתי את אותה השאלה וד"ר רשפון ענה בשלילה... כנס ותראה!!!! אם התווכנת לכך שאפ הבחור נגוע ובחורה יורדת לו אז היא יכולה להידבר אז צדקת אך אם הבחור בריא ובחורה יורדת לו הסיכוי שהוא ידבק אפסי. לפי דברייך גם אם יש לבחור פצע מיקרוסקופי בפה הוא יכול להדבק את הבחורה בנשיקה ואנו יודעים שנשיקה צרפתית היא "מין בטוח" להבא אל תאמר דברים אם אינך יודע בוודאות ואינך מוסמך לכך...

וודו יקר

ראשית אתה לא פרום הנכון , יופי ששאלת בפורום אידס ויופי שקיבלת שם תשובה . אני במקומך הייתי הולכת להבדק.. אפילו רק בשביל השקט הנפשי ( ואם תשובתו של ד"ר רשפון הרגיע אותך - אשריך.) ערב טוב יעל

ורק לשם הבהרה!

ד"ר רישפון בתשובתו לא שלל זאת אלא אמר שלא ידוע לו על מקרים כאלו, קרא היטב את הנאמר שם - ודאות מוחלטת אין שם.

אתה רוצה להסתכן?

חופשי - זה על אחריותך, בריאותך וראשך. אבל אל תסכן אחרים/ות. ולך להיבדק!

למעלה