שאלה חשובה

סייפיי

New member
שאלה חשובה

כמה זמן אחרי תרומת דם אפשר לחזור להתאמן? אני מניח שלא בריא להתאמן ישר אחר כך.

סייפיי

New member
מקפיץ ושואל עוד שאלה,רמי לתשומת לבך

אני מתחיל בהמלצתך בתוכנית להיפרטרופיה שיש במאמרים ויש לי מספר שאלות: 1. אם אני לא מצליח לעשות מתח אפילו פעם אחת, איך להחליף את המתח במשהו שאני כן עושה, לדוגמה פולי אחורי במשקל המקסימלי שאני יכול, או עבודה אקצנטרית? (לעלות בשרפרף ולעשות רק את הירידה) 2. התרגיל הרחקת כתף כנגד משקולת יד, אני לא מצליח לתאר לעצמי מה זה אומר, אולי הכוונה היא להרמת כתפיים לצדדים? בבקשה הסבר מה הכוונה. 3. האם לתכנן את האימון כך שיהיה אימון A, יום מנוחה, אימון B, יום מנוחה וחוזר חלילה? בתודה מראש.

דורון ק

New member
טוב,אז לפי דעתי

ושרמי יתקן על פי כוונתו: אם אתה רוצה להשתפר בתרגיל מתח תעשה עבודה אקצנטרית. נראה לי שהכוונה היא לתרגיל הזה-הרחקת זרועות כנגד משקוליות יד-אפשר(ועדיף לדעתי) טווח תנועה מלא(שלא כמו בסרטון). אין צורך-אך מכאן לא ניתן שזה טוב להתאמן בכל יום!?

ZaBoB

New member
אני חושב שיום מנוחה מספיק...

אתה אזרח טוב! גם אני תרמתי דם ואמרו לי שאחרי 5 שעות כבר אפשר לחזור לפעילות גופנית (ספורטיבית) ואכן כך היה אחרי חמש שעות התאמנתי והיה בסדר...

subotaj

New member
זליק לא היתי רוצה לקבל את הדם שלך

איכס הוא נגוע...

תשובות

1. אתה יכול להתאמן מספר שעות אחרי תרומת דם, הקפד לא לבצע אימון אירובי ארוך או אימון משקולות עצים. אחרי 24 שעות אתה יכול לחזור לשגרה מלאה. 2. דורון צודק, עבודה אקצנטרית 3. דורון צודק שוב 4. אפשרי לתכנן את האימון כך רק בסוף השבוע תן לעצמך יומיים מנוחה. בהצלחה ודווח לנו איך הולך

למעלה