שאלה חשובה מישהו כאן רוכב בחווה בגמלא? או לפחות מכיר אותה?
S storm15 New member 26/6/02 #2 אני מכירה אני מכירה את חוות גמלא למרות שאף פעם לא הייתי שם ואני חושבת שזאת חווה טיפולית כי רב הרוכבים שם הם ילדים טיפוליים. אני גרה בקצרין שזה ממש במרכז הגולן וזה בערך 15 דקות משם.
אני מכירה אני מכירה את חוות גמלא למרות שאף פעם לא הייתי שם ואני חושבת שזאת חווה טיפולית כי רב הרוכבים שם הם ילדים טיפוליים. אני גרה בקצרין שזה ממש במרכז הגולן וזה בערך 15 דקות משם.
Y yael filan New member 27/6/02 #3 הייתי בגמלא ואני מכירה את החווה אני פשוט צריכה לדבר עם מישהו שמכיר את הסוסים שם וכן, חלק מהרוכבים שם הם טיפוליים, חלק גדול
הייתי בגמלא ואני מכירה את החווה אני פשוט צריכה לדבר עם מישהו שמכיר את הסוסים שם וכן, חלק מהרוכבים שם הם טיפוליים, חלק גדול
S storm15 New member 27/6/02 #4 למה את צריכה לדעת? סתם לידע הכללי מאיפה את? ולמה את צריכה מידע על גמלא כי אני יכולה להשיג לך מידע לגבי שיעורי רכיבה שם כי גם אני שוקלת ללמוד שם.
למה את צריכה לדעת? סתם לידע הכללי מאיפה את? ולמה את צריכה מידע על גמלא כי אני יכולה להשיג לך מידע לגבי שיעורי רכיבה שם כי גם אני שוקלת ללמוד שם.
Y yael filan New member 27/6/02 #5 לא... אני רוצה לדעת, סתם. המדריכה שלי (עדינה) בוגרת גמלא, והגיסה שלה היא הבעלים של החווה או שהיא עובדת שם, או משהו כזה
לא... אני רוצה לדעת, סתם. המדריכה שלי (עדינה) בוגרת גמלא, והגיסה שלה היא הבעלים של החווה או שהיא עובדת שם, או משהו כזה
S storm15 New member 28/6/02 #6 צרי קשר! צרי קשר איתי באי סי קיו או באי מייל 154662475 [email protected]