שאלה חשובה!

starshine

New member
שאלה חשובה!

אהלן!!! בא לי לנסות משהו שעוד לא עשיתי... אם יש פה מישהו שעושה סרט "וידאו-דאנס" או...לא יודעת-סרט סטודנטים והוא מחפש שחקנית!!!!!here i am...:))) אז...אם יש מישהו כזה שמחפש..שירשיום לי בפרטי-אני אשמח.

ziksu

New member
משחק פרויקט קוח"ב (קולנוע חדש בארץ)

שלום, אני מנהל פרויקט התנדבותי שעוזר לסטודנטים לקולנוע ולסטודנטים למשחק מכל מיני בתי ספר בארץ למצוא אחד את השני. אם את/ה שחקן/ית מתחיל/ה או חולם/ת להפוך יום אחד ולהיות גדול/ה, תנסה/י להתחיל מדברים קטנים. [email protected] אם את/ה במאי/ת, מלהק/ת ומוכן/ה לתת צ´אנס לסטודנטים - אשמח לשתף אותך במאגר שלנו. מדובר בכ-100 שחקנים. ובתקווה יצטרפו עוד.

ziksu

New member
מאגר שחקנים מתחילים - קוח"ב

קוח"ב - קולנוע חדש בארץ אנחנו, שני סטודנטים לקולנוע של אוניברסיטת תל-אביב מנהלים פרויקט זה בהתנדבות. הפרויקט "מתווך" בין הלומדים משחק ובין הלומדים קולנוע. אם יש לך רקע כלשהו במשחק ואת/ה רוצה לשחק בסרטי סטודנטים, אז תשלח/י דוא"ל ל: [email protected] או אישית אלי. הצטרפות למאגר - חינם! אם מישהו/י מחפש/ת שחקנים ומעוניין להיעזר במאגר המידע שלנו - מדובר במאגר של כ-100 שחקנים מכל הגילאים, ואנו מקווים כי יצטרפו עוד. אם זה לסרט סטודנטים - השימוש הוא חופשי, אם לפרויקט בתשלום, הנוהל הוא שונה, בגלל שחלק מהשחקנים רשומים גם בסוכנויות אחרות. נשמח לראותכם איתנו, קוח"ב.

ziksu

New member
פרויקט לתלמידי משחק - קוח"ב

שלום, אם את/ה לומד/ת משחק ורוצה להתנסות בסרטי סטודנטים - לומדים אחד אצל שני! פרויקט קוח"ב - קולנוע חדש בארץ הוא פרויקט ה"מתווך" בין במאים מתחילים לשחקנים מתחילים, ולא רק מתחילים. יש לנו מאגר של מעל 100 שחקנים ושחקניות בכל הרמות ובכל הגילאים, וכל המפיק סרט סטודנטיאלי יכול להגיע אלינו ולבחור שחקן/ית לסרט שלו. השתתפות במאגר חינם. אם את/ה מחפש במאי לשחק אצלו בסרט, במאי יחפש אותך דרכינו! אומנם הפרויקט נולד ומתקיים בין כתלי חוג לקולנוע באוניברסיטת ת"א, הרי שכל סטודנט לקולנוע מכל בית ספר לקולנוע או טלוויזיה יכול להשתמש במאגר. אם את/ה מעוניין/ת כתב/י לנו לדוא"ל לקבלת מידע נוסף: [email protected].

למעלה