עם בחורה, גם הליטוואק הכי קלטר כבר לא כזה קר..
מ מיידלע19 New member 14/1/08 #19 פדותך לעמך בקרוב תגלה עמון ומואב מהרה תכלם... ציון ציון.... מי ימשיך לי את השיר המדהים הזה??? אני לא כ"כ זוכרת את המילים...
פדותך לעמך בקרוב תגלה עמון ומואב מהרה תכלם... ציון ציון.... מי ימשיך לי את השיר המדהים הזה??? אני לא כ"כ זוכרת את המילים...
א או טו טו אתאיסט New member 14/1/08 #23 אינני יודע אם בתור בחורה ג"כ כל כך קל לכוון לשם שמיים כשה.. מולך ...
פ פרפר צבעוני ותוסס New member 14/1/08 #35 באמת שיר מדהים! פדותך לעמך בקרוב תגלה עמון ומואב מהרה תכלה ציון תמלא מעם אלה קריית מלך רב אז נעלה שכן תשכן בתוך עם צבי את אליהו הנביא במהרה בימינו אמן!
באמת שיר מדהים! פדותך לעמך בקרוב תגלה עמון ומואב מהרה תכלה ציון תמלא מעם אלה קריית מלך רב אז נעלה שכן תשכן בתוך עם צבי את אליהו הנביא במהרה בימינו אמן!
א או טו טו אתאיסט New member 14/1/08 #32 מגלגלים חובה ע"י חייב תרגום: משרשרים חובה ע"ג חייב(ת) שאי בתוצאות!
י ישיבוחר19 New member 14/1/08 #27 אפשר להראות דוגמא של קשר בריא גם בלי החיבוקים והנשיקות..וברור שחייב להראות דוגמא כזו.כמובן בדרכים יותר מכובדות מחיבוקים ונשיקות..
אפשר להראות דוגמא של קשר בריא גם בלי החיבוקים והנשיקות..וברור שחייב להראות דוגמא כזו.כמובן בדרכים יותר מכובדות מחיבוקים ונשיקות..