שאלה חשובה!

כמה פעמים אפשר

לחזור על הקלישאה שאפשר להראות קשר בריא בלי חיבוקים ונשיקות מה גם שזה נשמע כמו 'אפשר לנגוס גזר טרי בלי להניע את הלסתות' תגוונו קצת!

חיבוקים ונשיקות לא בהכרח מראים על קשר בריא

ילדים צריכים לקלוט את האווירה, את האמון, את הערכה, את הקשר ההדוק. מה עושים בקשר זוגי למעשה - לא צריך לדאוג, הם כבר ידעו...

אני חושב

הכל לפי המצב ולפי הענין אין כזה דבר שאין לו צדדים לכאן ולכאן אולי הילדים יהיה מספיק טיפשים כדי לא להבין או אולי תלך להסביר להם שרק בזה אתה יכול להפגין אהבה כי אתה לא יכול להפגין אהבה בלי זה אבל יש צד נוסף וזה להראות אהבה עד נשיקות תפגין אהבה בדרך שיראו שאתה באמת אוהב אותה [ולא שאתה אוהב לנשק ]

ההורים שלי מראים.

אני לא חושבת שמשפט כמו ``אל תשכחי שאני אוהב אותך`` שאבא שלי אומר בסיום שיחה עם אמא שלי \ נשיקת בוקר טוב (על הלחי) כשהוא חוזר מבית-הכנסת \ סתם חיבוק הזיקו לי אי פעם... זה רגעים שאני מאד אוהבת. ו..ההורים שלי לא משתייכים לזרם של ה``חרדי חדש`` וכל השמות המזוייפים האלו.. הם חרדים ~אמיתיים~.

חושב19

New member
למה כולם עם ראש יותר מידי מצומצם..

כאילו נשיקה בין ההורים זה איזה משו אינטימי.. אנששייםםם צאו מהריבוע!!

צודק.

אבל..זה צריך להיות בגבול.. יש לי אחיינים בני 3 שיודעים להתנשק צרפתית. הם ראו את גיסי ואחותי-ההורים שלהם. זה מוגזםםםםםם.

סיכום התשובות:

א. יש להראות חיבה בדרכים אחרות ולא בנישוק שהצנעה יפה לו. ב. כל עוד זה 'נשיקה שחוזרים מבית הכנסת' וכדו' אין בעיה , נשיקות מסוג צרפתי נאסרו. ג. כל הנשיקות הותרו בציבור (ליד הילדים) אך להיזהר לא להגיע למעשים שבאמת באמת הצינעה יפה להם (?). לתועלת הדיון כל הרוצה להשתתף יכתוב את האות (דוגמא ההערה הבאה). תשובות קיצוניות יותר מדאי כמו: ד.אין להראות חיבה כלל וככלל אין לחבב את ה'הכשר מצווה' (אשה/בעל) שלך. ה.הכל מותר ואין מעשים אשר הצינעה יפה להם , הילדים בלא"ה לא מבינים כלום. אינם מתאימות לרוח הפורום של החרדים והחושבים (אולי בעצם אין הבדל?!). תודה

למעלה