שאלה חשובה

שאלה חשובה

אם הייתם טופס 17, איפה הייתם מתחבאים? שוב הפכתי כמעט את כל החדר, מצאתי הרבה דברים חשובים אבל את מה שחיפשתי - לא. מה יהיה איתי?
 
אמממ ..

מתחת לספה מאחורי הפסנתר במגירת צעצועי המין בחול של העציץ החתול אכל לך שכחת באוטו על השיש , ליד הבשר שמפשיר כבר שלושה ימים במגף החדש בין החולצות שעל מייבש הכביסה שליד מכנת הכביסה בסושיה הקרובה לביתך
 
אוקי,

מתחת לספה - בדקתי, זה לא שם. מאחורי הפסנתר - אין לי במגירת צעצועי המין - אין לי (אני פולניה למקרה ששכחת) בחול של העציץ - גם עציצים אין לי פה (אם כי זה בטיפול) החתול אכל לי - החתולים לא גרים איתי לצערי שכחתי באוטו - הלוואי שהיה לי אוטו שהייתי יכולה לשכוח בו דברים על השיש - לא ליד הבשר שמפשיר כבר 3 ימים - אצלי אין דבר כזה, כשאני מפשירה משהו אני ישר מבשלת אותו. במגף החדש - אין כסף למגף חדש אבל בדקתי במגפיים הישנים, לא שם. בין החולצות שעל מייבש הכביסה - מייבש כביסה?! הלוואי שהיה גם את זה. בסושייה הקרובה לביתי - ממזמן לא הזמנתי סושי וגם ככה אני מעדיפה להכין בעצמי. עוד רעיונות?
 
בתור פולני (we love you barur !) לפולניה

אני יכול רק לתמוה על כך שאין לך מקום מיוחד בארון לשמירת מסמכים . המהדרין , אגב , מתייקים את המסמכים לפי מוצאם (חשמל , בזק , ארנונה , וכו' וכו')
 
ברור שיש לי "מקום" כזה

יש לי כמה קלסרים כשאחד מהם מוקדש למסמכים רפואיים שמתוייקים לפי נושאים, אבל את הטופס שקיבלתי לאחרונה לא תייקתי שם (ואל תשאל למה).
 

TzutZ

New member
אז אני אשאל

למה ?
 
ואני אענה "ככה"

אבל זה כבר לא הכי משנה כי האבידה נמצאה, הייתה על השידה, מוחבאת מתחת לכל מיני דברים שהייתי צריכה לסדר...
 
מה יהיה איתך?

חזיות פוש אפ אני לא צריכה ברוך השם, בתחום הזה בורכתי. קליפות בננה מגיעות אצלי תמיד לפח, כמו שאר דברי פסולת. תבוא לבקר בהזדמנות ותראה איך נראה בית של סטודנטית פולניה
 

ebi83

New member
אבל זה CZ ולא C../images/Emo8.gif

וכן, הוא כבד יחסית אבל הוא אמין...
 

y e t i

New member
אני יודע..התכוונתי לדגם .

תן מבט שוב באקדח . זה במקרה ה 75D אבל קיים גם 75C.
 

ebi83

New member
נכון...

רק שזה עדיין אקדח סביר ולא כמו שהשמצת אותו
 
למעלה