שאלה חשובה

אלאנקה

New member
שאלה חשובה

שלום, אני רוצה חוות דעת ממישהו שיש לו XT500 מוסב לסופרמוטו, איך הוא לעומת סופרמוטו אחרים והאם עדיף TT600?

כRובי

New member
XT500 הוא הנמוך בחבורה, עם מרווח גחון אפסי

ומנוע חלשלוש. ה-TT עדיף עליו בכל פרמטר למטרות SM

כRובי

New member
יותר טוב לעומת מה?

לעומת הנוכחי שלך? אתה רוצה לומר ששניהם עברו את אותו השימוש? ושניהם נתנו את אותו הדבר?

למה אתה מתמרמר?

יותר טוב לעומת TT600, מהדוגמאות שאני מכיר אישית, ושמועות שרצות בחבר'ה. אין ספק שהנוכחי שלי הוא האופנוע הכי טוב שיכל ללוות אותי בתקופה האחרונה, אין אופנוע שהיה עושה את זה יותר טוב. האמינות שלו = התחזוקה שהוא עבר + - .

כRובי

New member
תתקשה למרמר אותי בגילך הצעיר

אך לשמחתך, עוד שנים רבות וטובות עומדות לפנייך כדי להמשיך ולנסות
ושוב חוזרת אותה השאלה - למה שה-TT יהיה פחות אמין מה-XT?

ככה, כי אני אמרתי.

ה TT יותר קרבי וחזק והמטרה שלו יותר לכיוון הגאאאזים ופחות לכיוון התיורי. ה XT מרגיש כאילו יש לו מנוע של מכונית בפנים וכל חלק שם בנוי מבטון מחוסם... נסיון העבר עם אופנוע אחד מכל דגם (TT ו XT) הדגים לנו שה XT מראה יותר אמינות חד משמעית. מה שתעשה לו הוא ישרוד. ה TT המדובר לא שרד את אותו סגנון רכיבה לאורך זמן והראה כשלים אחרי כשלים. אולי זה האופנוע הספציפי? נכון, הרי יש פה רק דוגמה אחת מכל אופנוע. אבל ה"שמועות" שרצות בחבר'ה לאורך השנים מדברות על אמינות מופלגת של ה XT.
ולכן, ה TT עדיף על ה XT בכל פרמטר ל SM "חוץ מאמינות אולי".
עכשיו המשפט שלי ברור יותר?

45degrees

New member
בלוז - הכרוב צודק. ה TT המסוים שאתה מתייחס

אליו כדוגמא נסע בנס לאחר כל התחזוקה האיומה שהוא קיבל, כולל טעויות גסות שמכונאי שפוי לא היה עושה. כך שהדעה שלך מוטעית עקב התבססות על אופנוע שאינו מציב דוגמא טובה.

חדל קטנוניות

הנסיון הכולל בקרב רוב הרוכבים מראה על אמינות מופלגת של ה XT. אין אגדה אורבנית על האמינות של ה TT, ולכן ניתן להסיק שה XT ידוע כאופנוע אמין יותר. עכשיו ברור?

האמת? לא ידעתי, אבל התייחסתי ל XT 500

כי עליו רכבתי ולא על ה XT 600 עם איך שהמנוע מגיב ב TT לעומת ה XT, משהו שונה שם בטוח.

enigo

New member
אני כמובן מדבר על ה-600

ה-500 הוא נגזרת די ישירה של ה-600, ולא רואה סיבה מיוחדת שיהיה הבדל באמינות. קל מאוד במנוע הזה לשנות את הצורה שהוא מגיב, בגלל צמד הקרבורטורים. כשקניתי בזמנו את שלי הוא היה מרים גלגל בראשון וממשיך לשמור אותו למעלה גם בשני אפילו אם לא ניסית, אבל היה אוכל 1:10 בשיוט בן עירוני רגוע...

45degrees

New member
אני גם שמעתי שכל ה 640LC4 הם נבלות כי אחד

שפך מנוע פעם ולא הגיב טוב כשהחליפו לו את קופסת האוויר בפילטר פתוח עם חיבור ישיר לקרבורטור. אתה מבין למה אני מתכוון?

Super Max

New member
מה המטרה שלך?

רכיבה יומיומית שפויה? רכיבת אטרף? ואיך בנושא נוחות? יותר חשוב מאטרף? ומה התקציב? יש אלטרנטיבות נוספות: DR650 מוסב (עוד יש כאלה?) XR650 מוסב. הונדה FMX קטמ 640SM תלוי מה אתה מחפש ומה התקציב.

TheDevilInside

New member
../images/Emo207.gif מה עדיף...?

XT600,DR650,KLX650... לשימוש יומיומי,חשובה הנוחות(מעדיף עם סטרטר-לכן פסלתי TT),אך שיהיה מסוגל "לתת בראש". סביב שנת 95,96. אני 172 ביום טוב,כך שצריך להיות לא גבוה(היום רכבתי על TT-לא נח,גבוה מדי...) תודה מראש...

Super Max

New member
DR650 או XR650

ה- XR קצת יותר קרבי ה- DR קצת יותר נוח. הכוונה לסופרמוטו, כן?

למעלה