שאלה חשובה

avigailtamuz

New member
שאלה חשובה

לפי מה קובע הרופא את סוג הגלולות שהוא נותן לי? האם הסיבות הן רפואיות השיווקיות? זה מאוד חשוב לי לדעת!

נראה לי שזה תלוי...

אם יש לך איזושהיא בעיה בנוסף לצורך במניעת הריון (כמו כאבי מחזור, אקנה וכו'...) אז יש חשיבות לגלולות שנותנים לך. אם זה רק כדי למנוע הריון ישנן כל הגלולות מהזן החדש שבהן יש מעט הורמונים והן לא כל כך שונות אחת מהשניה.

טלטול א

New member
אני חושבת שאת טועה...

אני קיבלתי פמינט שזו גלולה חדשה עם מינון הורמונים מאוד נמוך כפתרון לכאבי המחזור שלי.

Liraz 6q

New member
../images/Emo184.gifנצל"ש- גלולות../images/Emo184.gif

מישהי דילגה פעם על מחזור? ז"א המשיכה לקופסא הבאה בלי ההפסקה של ה8 ימים? ישנם תופעות לוואי? זה משבש את המחזור? תודה:]

little shorty

New member
אני ניסיתי...

פעם אחת. נסעתי לאילת ולא היה בא לי על מחזור.. לא משנה. האמת שהיה בסדר גמור רק שהרגשתי קצת נפוחה והציצים שלי איבדו שליטה אבל חוץ מזה הכל היה בסדר. גם המחזור שקיבלתי היה בסדר גמור. אבל אמרו לי שזה לא ממש טוב לעשות את זה ובטח שלא כל הזמן קבוע.

Liraz 6q

New member
קבוע ברור שלא..

אני פשוט נוסעת לחבר סופ"ש.. ולא מתאים לי לקבל אורחים..חח טנקס בובה:]

THE ronch

New member
האמת היא,

שבדיוק לפני יומיים הלכתי לגניקולוג לקחת מרשם לגלולות ראשונות (
), וסתם התעניינתי ושאלתי אותו. לא עשיתי בדיקה גופנית אלא רק בדיקת לחץ דם. הוא אמר שהוא מתאים את הגלולות לפי המצב של הפנים שלי מבחינת חצ'קונים, חזה, אם אני בריאה בדר"כ או לא... זה הכי הרבה שאני יכולה לעזור לך

את רק מחזקת את מה שאמרתי

אם אין לך שום בעיה אחרת חוץ מהעניין של מניעת הריון אז כל הגלולות החדישות כמו פמינט (אני משתמשת בה) מתאימות לך.

pampkin

New member
אם כבר, אז גם לי יש שאלה על גלולות...

[כי כבר ענו לך וזה] אוקי נניח שהתחלתי לקחת גלולות לפני חודשיים [חח נניח] ובחודשיים האלה כל יום לקחתי את הגלולה שלי בדיוק בשעה תשע בערב. יקרה משהו אם נניח אני אחליט שבחודש הזה אני מתחילה לקחת את הגלולות ב11 בלילה? כאילו.. שכל החודש מעכשיו אני אקח ב11? [מהגלולה הראשונה של החודש, לא ככה סתם]

Liraz 6q

New member
תרגישי בנוח לנצל"ש../images/Emo13.gif

ולשאלתך.. לא יקרה שומדבר אם תשני שעה בקופסא החדשה.. גם באמצע החודש זה לא קריטי.. כל עוד זה לא עובר את ה12 שעות טווח. תבחרי לך שעה שנוחה ומתאימה לך ולכי על זה

למעלה