שאלה חשובה!

K I L O

New member
שאלה חשובה!

שלום לכולם! אני לא בטוח כ"כ אם זה המקום הנכון לשאול אבל אשאל בכל זאת: מחר אני אמור לבוא לפגישת התאמה דרך חברה אחת בארץ לטלויזיה ולקולנוע - לראות אם אני מתאים, ואם כן אז למה ולאן בדיוק? בכל מקרה, אני מאוד-מאוד טוב בלימודים וההורים שלי חושבים שזה שאני בוחר ללכת להיבחן ולנסות להיכנס לטלויזיה זה מבוזבז. הם הסכימו מחר לבוא איתי לפגישת התאמה ואמרו לי שאם יגידו לי שאני אצטרך לעשות בוק, הם לא יסכימו לשלם עליו. הדילמה הכי גדולה שלי היא - האם ללכת על זה, כי יש לי בסביבות ה-600 שקל שחסכתי בעבר. הם אמרו לי שאין להם בעיה לעזור לי לשלם את השאר, אבל השאלה היא בעצם - האם כדאי ללכת על זה? בבקשה ענו לי בכנות ועזרו לי, תודה מראש!

כתבתי תשובה והיא נעלמה בחלל הוירטואלי

אני אחסוך את דעתי על העובדה שאתה בודק האם כדאי להיות אמן בזה שאתה בודק האם אתה מתאים לאיזו סוכנות. רק אומר שזה משול בעיני לאדם שבודק האם ללכת להיות עורך דין ע"י כך שהוא בודק אם הוא נראה טוב בגלימת בית משפט באולם ביהמ"ש בכרמיאל. לעניין הבזבוז - בזבוז של מה? של זמן? של החיים שלך? של כסף? אם אתה רוצה להיות אמן וזה חשוב לך זה הניצול הטוב והבריא ביותר של זמן חיים וכסף. אם אתה רוצה לראות אם תצליח לשחק אותה בלי להתאמץ - זה באמת בזבוז. אבל מכיוון שרבים עושים זאת היום, לפחות התייחס לכך כאל חוויה ולא דרך. ואז תוכל אולי להנות. דע שבמקרה הטוב ביותר עד שתבין כמה אתה מפורסם וכמה כסף אתה שווה כבר עשו עליך מליונים וזה הזמן למישהו חדש ואז תמצא את עצמך מנסה לשרוד במקום שלא באמת רצית להיות בו מלכתחילה. אבל הדבר החשוב ביותר הוא: אל תשלם לסוכנות כלום. כלום!! אם אתה הולך לעשות בוק עשה זאת באופן פרטי אצל צלם פרטי בכסף פרטי. 600-1000 ש"ח יקנו לך בוק מעולה ומקצועי לחלוטין שממנו תוכל לקחת תמונות לאן שתרצה. על כל לוח מודעות בכל בית ספר למשחק תמצא לפחות שני פירסומים של צלמים מצויינים. אם תעשה בוק דרך סוכנות, אפילו אם יראה כאילו זה עולה פחות, לעולם לא תקבל את התשלילים והתמונות ואם תרצה לעבור סוכנות תצטרך לעשות זאת שוב מהתחלה. לא כתבת מי הסוכנות אבל יש היום המון כאלה שבדיקת ההתאמה שלהן כוללת רק דבר אחד - נוכחותו של ארנק. מי שעובר את הבחינה הזאת - מתאים. חבל על הכסף שחסכת. תשקיע אותו בעצמך בחכמה, חבל למסור אותו לבעלי דוכן אשליות. ועצה אחרונה - כדי לדעת אם 'ללכת על זה' - תעשה סדנא טובה. תדע יותר טוב וגם תלמד משהו נחמד על המקצוע ועל עצמך תהנה

K I L O

New member
הסוכנות היא "במרום"

אני באמת ממש בדילמה אם זה כדאי או לא....

למעלה