שאלה חשובה

Charmed Gal

New member
שאלה חשובה

אוקיי אז ככה רציתי לדעת אם אתם רוצים שכל שבוע אני אעלה פרק אחד מעונה 4 לאתר שלי ואחרי שבוע אני מוחק אותו ומעלה אחר. אז אתם רוצים את זה?

Phoebe again

New member
הכוונה היא שהיא יהיה ניתן להוריד את

הפרק מהאתר שלך? *מבט מלא תקווה*

Charmed Gal

New member
בעיקרון זאת הכוונה אבל.....

אני מחפש מישהו שיש לו פרקים ומוכן להעלות אותם לשרת שיש לי אם אתם מעוניינים צרו איתי קשר.

Phoebe again

New member
אם זאת הכוונה תעשה את זה קדימה!

הייתי עוזרת לך אבל היו לי רק את שני הפרקים הראשונים שנמחקו וכרגע אני מורידה את השלישי...

Hogo Oneil

New member
שלום שלום תום! ולי אין כלום...../images/Emo10.gif

עד שיש לי אינטרנט מהיר, לא מוריד לי ארררררררררררר

Woogyman

New member
ושכחתם משהו "קטן"...

פרק, באיכות הכי גרועה, שוקל 70-80 מגה. באיכות טובה הוא יכול להגיע עד 500 מגה. מה גורם לך לחשוב שיש לך מקום בשרת לאכסן כזה דבר? שרת ממוצע נותן 10 מגה... יש כאלה ש50. אפילו אצלי, שאני משלם על זה, יש רק 100 מגה בחבילה אחת. לאיפה אתה מתכנן לעלות את זה? חוץ מזה שלוקח (עם חיבור מהיר) שעה להוריד פרק באיכות גרועה ובסביבות 6 שעות באיכות טובה... וזה אומר שיקח בדיוק אותו הזמן להעלות אותו לשרת שלך, בהנחה שתמצא מקום ומישהו עם חיבור מהיר שמוכן לעשות את זה. עם חיבור רגיל זה יכול לקחת ימים שלמים.

Charmed Gal

New member
לא נכון....

:אתה טועה לגמרי אני לא יודע באיזה שרת אתה משתמש ואני גם לא מבין למה לשלם יש ציליון שרתים בחינם בקיצור לי יש שרת חינם שנותן מאה חמישים מגה בייט!!! אז ככה פרק באיכות הכי טובה MPG שוקל בין 400 ל-500. באיכות קצת פחות טובה AVI בין 200 ל-300. !!!ועכשיו בזמן האחרון יש בקזה(ולי גם יש ידידה ששולחת לי מחו"ל) פרקים באיכות קצת פחות טובה אבל בסדר גמור לצפיה WMV שזה ואת הפרקים האלא אפשר להעלות לשרת הזה עכשיו הבנת סם??? .אני רק צריך מישהו שירצה לעזור לילדים אחרים ולהעלות כל שבוע פרק אחר הייתי עושה את זה בעצמי אבל יש לי אינטרנט מאד איטי אז יש מישהו שרוצה לעזור צרו איתי קשר באי מייל שלי [email protected] או אי יס קיו 102899053

Woogyman

New member
טוב אם אתה אומר

זה עדיין לוקח שעות להעלות. לא משתלם לעשות את זה כל שבוע.

Cole cohen

New member
לי אין בעיה לעלות ...

יש לי את הפרקים רובם בMPG ואני יכול לקווץ אותם שישארו באותה איכות לקובץ WMV והוא יהיה כ 70-80 מגה... זהו! אז גל אם אתה מעוניין צור איתי קשר באייסיקיו... 43323257

Hogo Oneil

New member
../images/Emo26.gif לכולם דחוף../images/Emo36.gif

למישהו יש את עונה 2 במחשב לשלוח לי?
עד שזה הוריד לי פרק בקאזה הפרק לא עובד, לא יודע למה(יש לי אינטרנט מהיר רק לידע אישי) אני חייב לראות כבר את עונה 2 למישהו יש אותה?????????????? (לין לא פתחתי שירשור חדש, וזה לכולם לא רק למישהו אחד אז זה לא הודעה צ´אטית, כי אין לי למי לפנות, רק פה יש לאנשים את העונות.) Help
!|

Cole cohen

New member
אופיר...

אתה צריך להוריד קודק מסוים כדי לראות את הפרקים... תוריד אותו מwww.divx.com ואז תוכל לראות... באופן כללי...! בפורומים אסור לכתוב בקשר להורדות...

Hogo Oneil

New member
כן שמתי לב ראיתי את ההודעה של לין../images/Emo127.gif

תודה על האתר אני אוריד

p3

New member
2X18...

(רגע! מישהו כאן לא שייך! ג´לי! בוא הנה מיייייייייייייייד!!!) וואו! איזה פרק.... פשוט...פשוט...פשוט...מדהים. נהניתי מכל רגע (למרות ערוץ שלוש הדפוקים שחצי מהפרק לא הראו תוביות, ובחצי השני הם הראו אותם איזה דקה אחרי הדיבור עצמו) כל- כך מצחיק...חכם...מצחיק....יפה...חכם...מצחיק...יפה... פיבי פשוט מותק! אי אפשר להשוות אותה לדבר הצהוב והבכייני שמסתובב על המסך בעונה שלוש... הפרק היה כל כך מצחיק!!! מישהו מוכן להביא לי את הכתובת החדשה של האתר תסריטים? אני פשוט חייב לקרוא עוד פעם את כל הציטוטים... אהבתי.

p3

New member
ת´נקס!

ומצטער על התוכן המוזר של ההודעה. כשקראתי אותה אחרי השליחה היה בא לא להקיא. \:

למעלה