שאלה חשובה!

touti

New member
שאלה חשובה!

מה עושים כשילד בן 14 מפחד ממחטים?????????????????????? יש ציפורן חודרנית ובגלל שכבר עבר את זה לפני שנתיים, לא משתף פעולה ומסרב שיזריקו לו כדי להרדים את המקום. מה עושים??? איך מנטרלים לילד את הפחד ממחטים? ובכלל??? פסיכולוג? פרחי באך? עם מי להתייעץ?

אני יודעת על גז צחוק בטיפולי שיניים

כך עברו ילדיי מס' טיפולי שיניים. שאלת את הרופא, בטוח שהוא לא הראשון שמפחד ממחטים ואם אין פיתרון אחר תקחי מחט ותדקרי אותו ותראי לו שהשד לא נורא כ"כ. בהצלחה.

touti

New member
הרופא אמר שנחכה עד שהדלקת תחמיר

ואז הילד יסבול ככ שיבוא לבד לטיפול. נשמע לכם? ואז הוא יצטרך להפסיד ישיבה, כשאני רציתי שישעה את זה השבוע ינוח כל השבוע ויום ראשון חוזר למסלול בריא. אוףףףף

גלמור32

New member
זה נשמע לי רופא חכמלוגי עם לוגיקה דפוקה

תתקשרי תגידי שהוא סובל מה לגבי הגז בדקת למה את מתעכבת

תותי, אני חושבת שגל צודק

יש רופאים שלא מתאים להם בכלל להיות רופאים ויותר מזה בכלל של ילדים . אני עברתי כמה פעמים כאלו עם הילדים . לא חושבת שצריך לחכות עד שהדלקת תחמיר , זה לא יעלים את הפחד , מתוך ניסיון.

touti

New member
מה מתעכבת

אתמול היינו אצל הרופא, והוא עובד שוב רק ביום שלישי היום אדבר עם הרופאת ילדים אולי רופא אחר או הפניה למיון גז צחוק אם זה בזריקה, מה זה יועיל? הוא לא נותן שיתקרבו אליו עם מחט.

touti

New member
דיברתי עם הרופאה

גז צחוק או משחת אלחוש וכאלה זה החלטה של הרופא הכירורג, הציעה שאחכה ליום חמישי ואנסה להכנס לכירורג אחר שידוע כסבלני יותר ומיוחד לילדים. זה טיפשי להרדים ילד לבדיקה קטנה כזו!

touti

New member
שאלתי את הרופא על כך

הוא רק התעקש שידל בגילו צריך להבין וזהו!

גלמור32

New member
אז תחלפי את הרופא או את האמא כיוון שהיא צריכה

להשיג את הספרי הנ"ל - בלי קמצנות BY HE WAY במקרים כאלה אני עושה זאת בעצמי לילדים מכת קרטה בלוכסן לעורף הוא מאבד את ההכרה כשהוא מתעורר כבר אין אצבע - זה בטוח לא יקרה שוב

באמא'שלי אתה מסטול

לא אמרתי לך לא לבטל את התור לפסיכיאטר? זה חיוני להמשך התפקוד התקין שלך אבא'לה אני פונה אל הלב שלך תקבע תור עוד פעם ובא לציון גואל

גלמור32

New member
הפסכולג אמר שהוא מסכים לקבל אותי רק אם את

גם באה הוא אמר שיש מקום על הספה לשניים שבלוציה אני פונה אל הלב שלך ,בחמים למען הילדים למען האצבעות בואי לפגישה (כבר לא נשארו הרבה )

ספה לשניים? מממ נשמע מעניין ../images/Emo3.gif

תקבע תור

../images/Emo193.gif

היא רוקדת לבדה. ריקוד לאור ירח ריקוד מלא שמחה. הריקוד הוא נפלא, חושני..מלא חן.. משדר עוצמה..שקטה. הרקדנית..נהדרת מקסימה ומיוחדת. הריקוד-ריקוד ``סולו`` רק היא רוקדת.. ומביני דבר מייעצים לה לרקוד בצוות.. ``ככה יהיה לך יותר קהל, רקדנית מופלאה``- הם אומרים.. ``ככה עול הריקוד יתחלק לשניים ואולי לא תהיי כ``כ עייפה כל הזמן``. והיא שומעת..ומהנהנת.. שומעת..לא מקשיבה. טוב לה ככה, בריקוד הזה היחיד שלה.. לפעמים,בלילה..לפני השינה.. היא חושבת לעצמה: עד מתי אפשר לרקוד לבד? והיא פוחדת, כי היא מתרגלת לריקוד היחיד שלה.. מכירה את הצעדים בעל פה.. ואולי כשיגיע שותף מתאים, היא תהיה כ``כ עסוקה בריקוד האישי שלה ו``תפספס`` הזדמנות נפלאה לחדש..לרענן.. ואולי באמת צודקים הידענים שריקוד בצוות יביא יותר קהל.. יתחלק איתה בכובד.. אבל.. טוב לה כך בינתיים.. היא והריקוד הפרטי שלה. נכון שצריך גם לחשוב הלאה.. אבל היא..חיה את היום. אז היא לא חושבת על זה.. מגבירה את קצב הריקוד.. מחדדת את התנועות.. רוקדת-עד אובדן חושים. רוקדת-עד כלות הכוח שוכחת מהכללללל.. רק היא והריקוד האישי שלה. ריקוד של אשה אחת לבד, ריקוד לאור ירח, ריקוד מלא שמחה... מהולה בעצב וציפיה. ריקוד החיים.. שלה.

למעלה