שאלה חשובה.....

*pachanga*

New member
שאלה חשובה.....

רשמתי אותה בפורום שלי אז תציצו ותראו את השאלה .... וחשוב לי לשמוע גם את דעתכם

DJNYC

New member
קשרים עם לא יהודים.

למה לא בעצם? מה זה משנה אם הוא/היא יהודי או לא? אני אומר בטח שכן! רוב האנשים שאני פוגש כאן הם לא יהודים..

MARMELAD

New member
טוב.. אצלי זה יותר פשוט

כשאתה יוצא עם גברים... גם ככה לא תהיה לך חתונה יהודית. אז מה זה משנה אם אתה שוכב / יוצא / מתחתן עם שמואל, כריס או איברהים? חוץ מזה שאני לא רואה את עצמי נכנס לקשר ככה שגם אם אני אצא עם מישהו נוצרי - זה יהיה לפרק זמן מוגבל.

עילית33

New member
יותר מזה- פאצ´י

אל תביני אותי לא נכון- אבל השארתי פה הודעה לפני יומיים על מקרה שהיה לי שמישהו התייחס אליי בביטול ושנאה רק בגלל שאני ישראלית ויהודיה- וגם אמר לי את זה ישירות. אז אני חושבת שלפסול ולבטל אנשים רק בגלל שהם לא מאותה דת שאת באה ממנה ....חבל - אולי את מפסידה ככה קשר חשוב ויפה ומשמעותי?? חבל.

*pachanga*

New member
גם החברה שפגשתי כאן אמרה לי....

שלא חשוב מי הוא... העיקר מה את מרגישה... אם זה אהבה תלכי בעקבות האהבה אבל אני לא מבינה.... חילוקי דיעות... אני חושבת בעתיד אם יהיו לנו ילדים משותפים הייתי רוצה לעשות לבנים שלי ברית שיהיו יהודים ואם הוא לא ירצה? ילד אחד יהודי ילד אחד נוצרי?? ואני אחת בארץ ששמרתי שבת... ולא באתי מבית דתי... אני חושבת שלמשפחה שלי זה יפריע... כי מכירים לי פה אנשים אמריקאים יהודים... זה בעיה... ואם אני רוצה להדליק נרות שבת הבעיה אם לא יהיה אכפת לו... זה ידוע שיהיו חילוקי דעות

shir s1

New member
זה תלוי רק בך

לי הדת לא שינת ואכן בעלי נוצרי. אומנם כשמגיעים לשלבים רציניים ביחסים לפעמים מתעוררות מחלוקות. כנסי לפורום זוגות מעורבים ואז תביני יותר טוב למה אני מתכוונת.

MARMELAD

New member
באמת אחלא פורום.....!!

תמיד אפשר למצוא בו אופטימיות! (שלא לדבר על גלגולה המהממת) אבל אל תשכחי שיר שיש אנשים שבעיניהם דת זה אישיו - לא רק בתור נושא האמונה אלא גם מבחינת צורת חיים, רקע, וכו´..

shir s1

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה איתך

והסיבה שאני מפנה לפורום היא כדי לקבל רעיונות וחומר למחשבה ואף ללמוד איך להתמודד עם קונפליקטים מניסיונם של אחרים. חוץ מזה כשמאוהבים לא תמיד חושבים על דברים כמו מנהגים ומה יקרה בעתיד. מה גם שאני אף פעם לא נכנסתי למערכת יחסים עם מחשבות על חתונה. ולך פאצ´י אני מליצה להכיר ולצאת עם אנשים בלי קשר לדתם וכשיגיע הזמן תדברו על כל הלבטים ואז אם לא מצליחים למצוא עמק שווה אז תחליטי מה מתאים לך.

sirpad

New member
מניסיוני הדל שלי

יש מחלוקות ויש בעיות אבל מעולם לא חשבתי אהה היא נוצרייה אז אין מצב שנהיה זוג.קרה מה שקרה וזהו.גורלנו קשור זה בזו ועכשיו נשאר רק לנו להתמודד עם ההבדלים.את יקירתי צריכה להשתחרר תרקדי תכייפי ותראי מה ייצא.לא כל מי שרוקד איתך חפץ לצחצח איתך שיניים כל בוקר ל20 שנה הקרובות.היה וקרה שנקשרת בגוי רחמנא ליצלן,אני בטוח שתצליחו למצוא את האיזון המיוחל.

yonis

New member
מנסיוני שלי ,ויש לי כי פשוט כשהכרתי

את אשתי עוד בארץ היא הייתה נוצריה,הייתי ילד חייל, התאהבנו ונישאנו ונסענו לעולם ו מעל לעשרים שנה לאחר מכן אנו כרוכים אחד על השני כמו סהרוריים,ולמה זה?כי באמת ובתמים הדת לא חשובה לנו לא לי ולא לה לא עושים בכוונה פשוט לא מצליחים להתחבר לעניין של הדת ,ומאיפה אני בא ומה אני אהיה, נותנים זכות קדימה לחיים ולא למוצא לא אגיד שזה שכיח (כי להרבה זוגות מעורבים שאנו מכירים היו הרבה צרות מרות ואפילו גירושים כי הדת והמוצא היו חזקים מהם( , אבל זה יכול להיות אפשרי

yonis

New member
וכל זה ,פשנגה,לא מונע ממני להרגיש

י ש ר א ל י בלב ובנפש,,,,,,

ליאור 23

New member
it´s party time...

אז למה שלא תנהגי כמו במסיבה? את הרי לא הולכת להתחתן עם כל אחד שתרקדי איתו, הלא כן? ואם כ"כ תתאהבי בו ותרצו להתחתן, אז העובדה שהוא ערל תעצור אותך? בקיצור, יהדות , יהדות, אבל יש גבול לכל תעלול...

pachanga SF

New member
זה מה שבדיוק עשיתי....

רקדתי ונהנתי איתו במסיבה ואפילו הוא ליווה אותי לאוטו ואמר שהוא יבוא גם שבוע הבא לאותו מקום לראות אותי שוב

עילית33

New member
אחלה!!תחיי ותיהני את הרגע../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif

כי זה בעצם כל מה שיש לנו...

כמו שכבר אמרו לך-הכל אפשרי, תלוי...

בתור התחלה - העיקר שאת נהנית - ושטוב לך ובאמת, דבר ראשון - תעשי חיים! לי יש חברה נוצריה, כמעט שנה. כשהבנו שזב רציני - עשינו "בירור עמדות" בענין (כי אם זה ענין חשוב ולא מסכימים, אז כדאי לחשוב אם ממשיכים) אני יודע על יותר מידי זוגות מעורבים שזה בעייתי אצלם. לא שאני אומר שזה לא אפשרי, אבל עוד נקודה למחשבה: לרוב הילדים מאוד חשובה "תחושת השייכות" (למשהו "גדול" כמו למשל דת). ילדים לזוגות מעורבים בד"כ חשים לא שייכים לאף דת - לא יודעים לאן הם שייכים. אני באופן אישי, חשבתי שזה לא יהיה הוגן מצידי לקחת את השייכות מהילדים שיהיו לי (עוד יקח זמן...), לכן דאגתי להבהיר את העמדה הזאת (למרות שאני עצמי - לא אדם מאמין) "למי שאינו מאמין, קשה לחיות השנה..."

למעלה