שאלה חשובה ! ! !

שאלה חשובה ! ! !

האם מישהו יכול לשים קישור לקטע שבו ג'לל מציע לדריה נישואים ? תודה רבה :] $#@

נטלילה99

New member
להזכירכם..

לכול הפקאצות שאוהבות את ליאן ואומרות ש"היא לא רצחה והייתה מסכנה.." http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1318850

khzh120

New member
כנסי../images/Emo66.gif

יש פה כמה אנשים שפשוט לא מצליחים להוציא מהראש שזאת רק סדרה!!! אני רוצה שתסבירו לי למה אתם עושים כזה טרראם מסדרה?! ולמה פאקצות?? בגלל שיש להן דעה??? תסלחו לי אבל זה פשוט לא אפשרי! זאת רק סדרה,אז די! מצדי תפתחו קומונה ותכתבו על זה,אבל לחלק מהפורום נמאס מהנאומים הארוכים שאתם כותבים ועוד על מה? סדרה! סדרה! אז תכניסו לכם טוב טוב לראש שזאת רק סדרה ולא המציאות! די נמאס מזה
והפעם לתמיד!

נטלילה99

New member
שחררי לחץ

אף אחד לא אמר שזאת לא רק סידרה סתם ניתקלתי בסרטון אז הייתי חייבת לשים אותו

danit1234

New member
פקאצה אחותך |:

מי את שתבואי ותשפטי אנשים פה? זה מגעיל ולא נעים אז תמנעי מההערות כאלה בפורום הזה. בכלל זה שאת נשבית בסיפור האהבה הסוחף של סער ומיטל , לא הופך את המעשים של הדמויות לבסדר ואת פשוט לא מבינה את זה . ליאן הייתה פגועה ובצדק לא חשבה יותר מידי והלכה על הדבר הראשון שעמד בפניה כדי לנקום. ואולי תביני אחת ולתמיד שאם אף אחד לא מת אז לא היה רצח . קחי סיטואציה בה בנאדם מנסה לדקור מישהו בלי הצלחה אז זה נחשב רצח? לא , נכון? את לא תגידי שהוא רצח אותו כי הבן אדם בחיים דאמט - זה ניסיון לרצח נכון זה לא הופך את זה למשהו טוב יותר ובכל זאת זה רק ניסיון . וזהו.

נטלילה99

New member
מממ

"זה שאת נשבית בסיפור האהבה הסוחף של סער ומיטל , לא הופך את המעשים של הדמויות לבסדר" בדיוק ולכן המעשים של ליאן לא יכולים להיות מוצדקים ע"י התירוץ העלוב "היא הייתה מסכנה.... פגועה...." אוווו....רחמים.

khzh120

New member
נכון,זאת רק סדרה../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

זה מה שאמרתי בהתחלה
אבל בא לך להסביר לי למה אמרת פאקצות??? פעם הבאה אל תשתמשי במילה הזאת וזהו. פה נגמר הדיון

danit1234

New member
את ממש לא מבינה מה שניסיתי לאמר

אני בספק אם ניסית להבין, את הכי סגורה על זה שבסיפור מסוים יש רק צד אחד של הדברים ואת לא רואה את הצד השני. בכל מקרה לקחת את זה קצת קשה מידי =\

Shira XD

New member
האם זה בא מקנאה...?../images/Emo28.gif

יש לך בעיה? כל אחד והדעה שלו את ממש לא צריכה להתערב ולהידחףלדעות של אחרים! ובטח שלא לקרוא להם פקצות,חוץ מזה,הסתכלת במראה לפני שקראת להם פקצות?

AntilopA2

New member
אני מציעה שפשוט תורידי את הפרק הזה

מהעונה הראשונה...99 אם אני לא טועה

למעלה