שאלה חשובה

rafinaim

New member
שאלה חשובה

שלום יש לי שאלה . אם יש ניפוחים בחיפושית זה יכול להזיק במשהו ? אחרי כמה זמן ? האם זה רע או טוב ? זה יכול להזיק אחרי כמה זמן ? אם אני נוסע טוב יכול לקרות משהו ?

bug1973

New member
אם אתה מתכוון לניפוחים מפיברגלס זה גורם לאי מ

מקוריות של הרכב וזה ממש מכוער

rafinaim

New member
תגובה

כן אני יודע אבל אני לא מסתכל ממש על יופי .. אני מדבר על הפיברגלס עצמו . אם זה יכול להתפוצץ לי איך שהוא . אם זה יכול להזיק לרכב וכו ..

bug1973

New member
להתפוצץ בתנאי של תאונה,ככה סתם לא, יתרון של פ

פיברגלס, הרכב יהיה יותר קל בכמה קילו ויחסוך קצת דלק, אבל זה 100% פוזה שלא מתאימה לחיפושית כי זה מכער אותה , החיפושית הוא רכב עגלגע והתוספות של הפיברגלס המרובעות ממש לא מתאימות, על טעם וריח אין על מה להתוכח ,אם בעינך זה יפה אז תהנה, זה לא מתפוצץ ולא כלום.

מממממממ אני אוהב אנשים עם טעם טוב

תדע לך שפיברגלס זה גועל נפש זה מער את האוטו וזה הופך את החיפושית לדבר דוחה ביותר !!! ולכן בתור בן אדם טוב וריאלי שכמוני אני מוכן לקחת אותם ממך :) bug1973 אני חושב שהחיפושית שלך מכוערת חיפושיות זה אוטו עגלגל שצריך להיות שחור ושלך לא שחורה אז היא מכוערת ! יאללה שעה אתה נותן פה נאום על מה יפה ומה מכוער מי שם אותך למעצב הבית של החיפושית הא ? והכי חשוב שאתה מציין שעל טעם וריח אין מה להתווכח :) גבר אם אתה אוהב את הצורה של המנופחת לך על זה אין שום הבדל מלבד מספר פרטים 1- פוזה יפה למי שאוהב את זה 2- מספר קילוגרמים פחותים מהרכב 3- אזורים שבהם לא יהיו לך אף פעם פטריות צבע וחלודות 4- תאורת דרך חזקה ובטיחותית יותר מכיוון שבניפוחים יש פנסים שמאפשרים הלוגן ושוב אני חושב שזה לא יפה אז תכיר את החיפושית שלי אני אשמח שיהיו לה סט ניפוחים נוסף :)

rafinaim

New member
B e e t l e j u i c ל

B e e t l e j u i c אני מחר הולך לקנות דומה לשלך . במצב מצויין . אם תרצה אשמח לחלוק את שמחתי איתך :] ואם אתה עדיין בעניין החיפושית .. תיצור איתי קשר אני יעשה לך מחיר טוב . 0508148288 !!

rafinaim

New member
לא מתככוןן

לא מתכוון לשניהם . אתם תיראו בקרוב ותופתעו :] גג נפתח . כולה ..

eazrieli

New member
איך נפלו גיבורים

למה תמיד מגיעים לזה. ניפוחים זה מה זה יפה, מכוער, מסוקס, נותן אופי ............................ Bug1973 תואהב את החיפושית ולא חשוב איך היא נראת. אני בתוך שאמצא אצלך דברים לא אורגינליים ודווקא בדבר השחור הזה שנראה כמו חיפושית אמצא דברים אורגינלים. ערן

מוריד ממשקל הרכב?

כמה כבר משקל זה מוריד ? תעשו דיאטה יותר טוב בקשר לחסכון בדלק, לא בטוח יש מצב שהניפוחים פחות אוירודינאמים ואז אין חסכון בדלק... אפשר לנפח חיפושית ושעדיין יהיה לה אופי עגול , הקיט הזה הוא אחד מיני רבים פשוט בארץ שיכפלו אותו מליון פעם בערך.. בקיצור כל אחד והטעם שלו , אם הייתי בקטע של פוזה של ערבי נראה לי שהייתי מעדיף לנפח BMW ולא חיפושית אבל כל אחד ומה שעושה לו טוב. :)

למעלה