שאלה חשובה!!

ספירית10

New member
שאלה חשובה!!

שלום,ראיתי לא מזמן את הפרק הראשון של העונה ה3. ויש לי שאלה: לא בדיוק הבנתי מה הלך שם ראיתי שגילחו לפרקר את הראש ולא הבנתי למה. אה וגם לא הנבנתי למה הוא ניסה לירות בקית. אשמח אם מישהו יפרט לי ויסדיר את העניינים!! תודה

TheLost

New member
פארקר נאנסה.

על ידי האנס שהופיע בעונה הקודמת בפרק בו ורוניקה ו-וואלאס נוסעים לימי סיור בקולג'. ובנוגע לקית', תחפשי את התשובה בשרשור של הפרק כאן למטה.

ספירית10

New member
כן את זה הבנתי אבל

מי זה האנס הזה?? מי זה?מה הוא עושה?למה הוא מגלח לבנות את השיער?והאם יש לך קטעי וידאו בקשר לזה??? תודה!

MissNushi

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

האנס הוא מרסר, הוא חבר של לוגן שעוד לא הופיע. [הוא נראהלי מתחיל להופיע בפרק 3 ככה..] הוא פעל בשיתוף פעולה עם האחראי על החדרים..מו.. מו היה לוקח ת'בנות שהשתכרו וסיממו אותן באוטו הזה, וקורא למרסרP: והוא מגלח להן ת'שיער כדי ש..לאדעת האמת חחP: לאנראהלי שאמרו למה.

ספירית10

New member
אוקיי שאלה אחרונה

מה יהיה בסוףעם האנס? מה הוא בדיוק עושה לבנות.?ולמה הוא מגלח להן את השיער??ואיך???האם רואים זאת?? תודה@

MissNushi

New member
../images/Emo58.gif

הוא ילך לכלא אחרי שהוא ינסה [פעמיים] לאנוס את ורוניקה, ואז לוגן ייכנס לכלא בכוונה, יהיה איתו בתא.. ואז נהיה פייד אווט והייתה הפסקה אז לא מספרים מה קרה לו.. השערה שלי? לא משהו טוב במיוחד..

MissNushi

New member
../images/Emo58.gif

בפרק כשמגלים מי זה..פרק 9.. ממממ הפעם הראשונה הייתה בפרק 7 לא ב-9 למי שכתב פה.. [זה לא היה ממש..זה היה ניסיון לבלבל..P:]

למעלה