שאלה חשובה

שאלה חשובה

עוד חודש בערך אני מצטרפת לדירת שירות בדרום אני גרה במרחק שעתיים ממנה. אני לא מכירה אף אחת מהשותפות שלי ואני מעמותת שלומית. בכל מקרה, השאלה היא איזה דברים לקחתם איתכם לדירה?? דברים בעלי ערך? כל הדברים החיונים זה כמובן. אבל לקחתם לבטופ? שטויות מהבית ? כלי חרסינה? משהו כזה. כי יש לי פול דברים בחדר שאני רוצה להעביר הקטע הוא שהם דברים קטנים ואני מאוד קשורה אליהם ככה שאני מפחדת שיגנבו לי או שזה יאבד פתאום או משהו.

אני גם אמורה לעבור לדירת שירות,ויש לי ניסיון.

לשמחתי , יש לי כבר ניסיון במגורים משותפים - שנה שלמה העברתי בפנימייה. העצה הכי טובה שאני יכולה להביא לך , זה לא להביא שומדבר יקר על הפעם הראשונה שאת נכנסת לדירה. . . תכירי קצת את השותפות, את ההרגלים שלהן (למשל אם הן מתאפרות באיפור של אחרות או מתחלקות בבגדים בינהן), ואחרי שתדעי מול מי ומה את עומדת , תביאי את הדברים היותר חשובים שלך. לפ טופ, לדעתי, תהיי חייבת לחלוק איתן - אחרי הכל, הן ייראו שאת מתשמשת וגם יירצו. כלי חרסינה - לא נראית לי בעיה. איפור - ההמלצה שלי, שומדבר שהוא יקר / יוקרתי מידיי (אני אישית קונה רק לנקום או קליניק, ובשביל המעבר הזה לדירה הצתיידתי במוצרים זולים של WOW [שאגב, טובים לא פחות מהיקרים בשוק]) ,בגדים - החלטה אישית שלך. מקווה שהועלתי

למעלה