שאלה חשובה

Mr Ka

New member
שאלה חשובה

כיצד אתם חושבים שאתר מסויים, נניח בנושא בטיחות/זהירות בדרכים יכול להשפיע על תרבות הנהיגה? או לפחות על תרבות ביצוע עבירות התנועה של הנהג? האם אתר כזה או אחר, אשר בסופו של דבר יגיע לידי הרשות האוכפת (המשטרה) והרשות המבצעת (בתי המשפט) - ומי יודע, אולי גם לרשות המחוקקת (הכנסת) - יכול להיות דבר אשר יתרום להסברה? יתרום למניעת תאונות הדרכים? יתרום למניעת ביצוע עבירות נועה כאלו או אחרות (למשל: חניה על מעברי חציה, חניה באדום לבן, מעבר באדום, הפרעה לתנועה, הפרעה להולכי רגל וכו' וכו')?

העלית הרבה נושאים וקשרת אותם יחד

אתר בנושא זהירות בדרכים יכול להשפיע על תרבות הנהיגה. תיאורטית כל אתר יכול להשפיע על תרבות ותרבות הנהיגה היא אחת מהתרבויות שאפשר להשפיע עליהן. השאלה היא כמה חשיפה והשפעה יש לאתר באמת. וזה כבר עניין של פילוח קהל יעד וחשיפה נכונה ועוד הרבה דברים שלא קשורים לנהיגה. לגבי ההגעה למשטרה, בתי המשפט והכנסת. לא הבנתי את הקשר בין ההגעה לבין התרומה למניעת תאונות דרכים. מבחינת חשיפה, עדיף לאתר להגיע לחדשות ערוץ 10. יש להם הרבה יותר חשיפה מאשר הכנסת או המשטרה
והאם, גם אם תהיה לאתר חשיפה רחבה הוא יצליח לשנות משהו בתרבות הנהיגה ובסטטיסטיקה של תאונות הדרכים. את זה אני לא יכול להגיד. אבל אני מקווה.

Mr Ka

New member
אני אתן לך אתר לדוגמא

אתר אור אדום - וזו כתובתו http://www.oradom.co.il בא לעזור בצורה שהגולשים עצמם יצלמו את עושי עבירות התנועה, יעלו לאתר ובסופו של דבר, הם מעוניינים להגיע לתקשורות (בצורה כזו או אחרת) ולגורמים הרלוונטים.

למעלה