שאלה חשובה.

some where

New member
שאלה חשובה.

יש לנו כלבת זאב שהמליטה אתמול. לפני כמה דקות ראיתי שאחד הגורים נולד עם פגם ואין לו רגל אחת אחורית. מה קורה במצב כזה? לגור יש סיכוי לשרוד? אני יודעת שכלבים גדולים שורדים עם שלוש רגלים, אבל זה אחרת כשזה קורה להם כשהם כבר גדולים, או שתתקנו אותי. מה קורה במצב כזה?

למה שלא יהיה לו סיכוי לשרוד?

וללא קשר לנושא - יש עכשיו מבצע עיקורים. תשתמשו בו.

yaelhar

New member
לא נתקלתי אבל

עד כמה שידוע לי בעלי חיים מסתגלים למום מולד. אני מקווה שיש לך בית עבורו. אם לא - חפשי לו בית מהרגע.

chinabird

New member
הם לומדים ללכת עם שלוש רגליים

אצלנו יש עכשיו באומנה גור מתוק מאוד, שנולד בלי רגל קדמית (פגם נדיר יותר מאשר העדר רגל אחורית, עד כמה שאני יודע) - וזה לא מפריע לו בכלל. לקח לו זמן ללמוד את האיזון הנכון, אבל הוא מפצה על העדר הרגל יפה מאוד: הולך, רץ, משחק, עולה מדרגות, יורד מדרגות.

מומים מולדים

זה בדיוק אחד מהדברים שמפניהם מזהירים את האנשים שמרביעים את הכלבים ה"גזעיים" שלהם. ולחשוב שעיקור יכול היה למנוע את זה

yaelhar

New member
מומים מולדים

יכולים להופיע בהרבעה מבוקרת, בכלבים מעורבים וגם , למרבה הצער, באנשים. מה שהרבעה מבוקרת יכולה למנוע - וגם זה לא תמיד - בעיות גנטיות ידועות לגזע המסויים. למרבה הצער מומים כאלה ואחרים אינם בהכרח בעיה גנטית ידועה או שהיא בעיה גנטית שאינה ידועה לנו.

some where

New member
עזרה דחופה מאוד

אחד הגורים (הם בני יומיים) לא יונק מהאמא, הוא קטן וקשה לו. אני מנסה כל הזמן לתת לו פיטמה אבל זה לא הולך. מה לעשות? לנסות להאכיל אותו לבד?

some where

New member
אני לא מוצאת אפשרות אחרת. איזה

חלב אני יכולה לתת לו עם מזרק?

נסי למצוא

אצל חברים או שכנים עם תינוק, מטרנה צמחית שלב 1 לתינוקות. אפשר גם לחפש תחנת דלק או סופר שפתוח 24 שעות ולקנות. איפה את גרה? אם מאיזור ירושלים (או שיש לך איך להגיע) אולי אוכל להשיג לך פורמולה לכלבים. מחר על הבוקר לקנות פורמולה מיוחדת לגורי כלבים, וכדאי לקפוץ לוטרינר, אם הוא לא אוכל טוב יש סיכוי שהוא מיובש וצריך טיפול תומך. בינתיים, המשיכי לגרות אותו לינוק.

lilithmm

New member
הכלב לא ירגיש שיש משהו חסר

וזה לא יפריע לו כנראה לעולם. לא מום של רגל אחת חסרה. אני מאוד מקווה שתקחו אחריות על המעשים שלכם ולא תמסרו אותו אלא תגדלו אותו בחום ואהבה + עיקור/סירוס.

נמש164

New member
../images/Emo7.gif קורה...

טוב כמה דברים. אני יודעת שיש בעיה שכלב פשוט נולד עם רגל קצרה יותר. הכלב מיסתגל לעצמו מהר מאוד בימיוחד כשהוא גור, גדלו אותו כמו כל הגורים. לאחר ההמלטה אנא עקרו את כלבתכם
יש המון כלבים וגורים בעמותות או בכלל, ויש יותר כלבים שצריכים בית מאשר בתים ככה שכשאת מוסרת גור זה הופך גור אחר לחסר בית. תחשבו על זה.

למעלה