שאלה חשובה !!!

israelking

New member
שאלה חשובה !!!../images/Emo92.gif

אני שר בסגנון R&B ואני שר טוב מאוד.עכשיו השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי להגיע ל MTV ???

christinbal

New member
וואו... אמ טי וי? אז ככה

להשיג סוכן גדול, אבל שלא יכתיב לך מה לעשות(בלופיההההה). שיהיה יחצ"ן מעולהההההההההה לשיר באנגלית! להצליח בישראל.. ואז.. אם זה יצליח אני מאמינה שיכולים להוציא את זה לחו"ל וככה לאמ טי וי אני משערת

christinbal

New member
וואלה מותק אני מזה לא מבינה בזה..

אבל לא יודעת.. תנסה להשיג לעצמך איזה רשימת סוכנים או חברות או משהו ותתחיל לשלוח לכולם דמו

TheImpactBoy

New member
בערך ככה.

קודם כול!!!!! להשיג בטחון עצמי ענק!!!!!!!!!! אבל, להשאר צנוע! צניעות זה חשוב!!! להקליט 3 שירי דמו שלך עם שירים שסביר להניח יהיו להיטים או שהיו להיטים. להראות טוב! להשיג סוכן\ אמרגן! אבל לא להיות תמים כי הוא רק מעוניין בכסף. לנסות להגיע לכול מיני תוכניות חדשות חשובות!! להשיג לך שם חדש וקליט!! לעשות רעש בציבור, שערוריות וכו'... לעשות קליפ לערות 24. ומשם לראות איך זה הולך.... בגדול, אחרי שמצליחים בארץ, עוברים לחו"ל ואז לחו"ל. עדיף באירופה כי האירופאים הכי דפקות.

אייליי

New member
לי יש רעיון יותר טוב

תדלג על כמה שלבים.... אין לך הרבה סיכויים אבל.. תיסע לאולפני יוניברסל ותשמיע להם שירים שלך .... ניראה לי שאתה יכול

אייליי

New member
למה לו ליהיות זמר בארץ ואז בחול?

שילך ישר לחול! ואם זה לא יוניברסל אז מישהו אחר.. את כריסטינה העיפו 6 חברות.

TheImpactBoy

New member
מה קשור כריסטינה אלוהים.......

כי הוא בא מארץ ישראל, הוא יהודי. האירופאים יקטלו אותו רק בגלל היותו יהודי והאמריקאים ממממממממש לא יתמכו בזמר יהודי מארץ ישראל. ככה זה מה לעשות.

christinbal

New member
יאו זה מה זה לא נכון

יש מלא יהודים שמצליחים ברחבי אירופה ואמריקה

christinbal

New member
בקי?

היא אומנם לא מראה קליפים שלה אבל היא מנחה.. זה הרבה יותר!

TheImpactBoy

New member
אויי באמת!

תמימה שכמוך!$@$#@@#$ MTV שלנו הוא האירופאי ולכן הוא רוצה מנחים מרחבי אירופה. כדי להיות אומן מצליח ברמה בין לאומית זה כמעט בלי אפשרי! בגלל זה לא מצליחים למכור!

christinbal

New member
יהודים לא עולים לי כרגע ממש בראש

זמרים כאילו.. אבל ישראלים... להרבה פה אין מוזיקה שמשהו תתאין לפי דעתי לאירופה.. אולי רוני.. אבל אם שיר אחר חחחחחח כי היא פופ כזאת כמו בריטני מה שהקהל רוצה.. כוסית ובלונדינית אבל לפי דעתי זה ממש לא נכון, וילד! מנה קרה לך? אל תוריד לבנאדם ת'ביטחון!

christinbal

New member
אתה לא חושב שאם הוא שואל אותנו

איך מגיעים לאמ טי וי יש לו פול בטחון עצמי?

YANIVMC

New member
רוצה תשובה אמיתית ?????

בנינו כל אחד שבפורומים פה בתפוז חושב שיש לו קול יפה בכל סוג מוזיקה שהוא אוהב .......וזה ממש לא נכון ....לא יודע מה לגבייך אבל אני דיי מדמיין . דבר שני אם באמת יש לך את הקול ואתה רוצה להגיע רחוק יש לי לומר לך שאתה צריך לחפש בן אדם אחד שבאמת יכול לעזור לך להגיע רחוק ... כמו שאני סובל אותו אני יאמר את השם שלו ..... לבן אדם הזה קוראים : טומי מוטולה . נכון , הוא היה בעלה לשעבר של מאריה קארי ... אבל הוא עזר לה מאוד וקידם לה את הקריירה .... הוא גם עשה במילים אלו או אחרות את גניפר לופז- שדרכה הוא ניסה להרוס למראיה קארי את הקריירה הענקית שלה , אבל אולי אתה לא טיודע ... הוא לא הצליח. הוא עכשיו מנסה לקדם את הקריירה של אישתו הטרריה , שהיא בעצם את כשלוש שנים הייתה גם שחקנית טלנובלות . *********** הצעה מימני תמשיך לחלום כמו כולנו .... כי אחרי הכל אתה לא : מאראיה קארי , גניפר לופז . במילים אחרות אין לך שדיים ו....

ועיR

New member
אשתו, כבר אשתו 3 שנים, זה דבר ראשון

דבר שני, יש לה שם! טליה!!! דבר שלישי, היא החלה בתחום השירה כבר מגיל 9!! היתה ב-2 להקות מקסיקניות מצליחות! ובשנת 1990 שחררה את אלבום הסולו הראשון שלה! (Thalia) מאז יש לה כבר יותר מ-10 אלבומי אולפן וכל אחד מהם הוא הצלחה ענקית!!! היא גם שחקנית, אבל היא לא רק שחקנית והיא לא החלה מהמשחק. וד"א, היא שיחקה גם בסרט הוליוודי בשם "ממבו קפה", משנת 99'. (משודר הרבה בערוץ הסרטים {4} שבכבלים). את טליה הוא לא יכול לקדם בתחום המוזיקה, בגלל שהיא בכלל לא בחברת ההקלטות שלו. טליה נמצאת ב-EMI Latin וטומי בכלל עד לפני כמה חודשים היה ב-Sony Music וכיום הוא בכלל מקים חברת הקלטות משלו (Mottola company), טליה הכירה את טומי רק לפני 4-5 שנים, תעשה אתה את החישוב כמה שנים לפני היא היתה זמרת מצליחה. במה שכן טומי עוזר לה, זה בהשקת קו האופנה שלה והעיתון שעתיד לצאת בחודשים הקרובים

למעלה