שאלה חשובה

Turner1

New member
שאלה חשובה ../images/Emo92.gif

1) אני נרשמת לעמותה רק אחרי שיש לי את הפטור נכון? 2) כמובן שאני לא אספיק להירשם וללכת לראיונות עד ספטמבר, אז זה אומר שאני אצטרך להתחיל את ההתנדבות בספטמבר הבא? (אבל כמה חודשים לפני כן כמובן לעבור ראיונות...) 3) תקנו אותי אם אני טועה, אבל בכניסה לאוניברסיטה, אין הבדל בין מי שעשה צבא ומי שעשה שירות לאומי, כלומר אין אפליות, נכון? ומה בנוגע למי שעשה שנה אחת שירות לאומי במקום שנתיים? תודה מראש לכל מי שיענה!

תשובה לשאלה חשובה ../images/Emo13.gif

1 - את יכולה להתעניין כבר עכשיו. <את אמורה לקבל את הפטור?>
2 - לא. אפשר להתחיל שנת שירות לאומי במהלך השנה. נכון ששנה מתחילה ב1.9 ומסתיימת אי שם באוגוסט. אבל יש כאלה שמתחילים גם באמצע. אז אל תתייאשי ואל תוותרי. ואת יכולה להתעניין ולגשת וליצור קשר עם עמותות. ולברר על מקומות שירות.
3 - אין שום הבדלים
אין שום אפליות
בת שירות לאומי שעשתה שירות לאומי נחשבת לחיילת שעשתה שירות צבאי. בת שירות שעשתה שנה אחת - מקבלת חצי פקדון חצי מענק. ולא בדיוק זכאית לכללללללללל התנאים והזכויות שמקבלים חיילים משוחררים. אבל בת שירות לאומי שעשתה שנתיים שירות מקבלת מענק ופקדון מלא
ומקבלת את כל התנאים זכויות וחובות שיש לחייל משוחרר ששירת שירות מלא בצה"ל. פרטים נוספים את יכולה למצוא כאן
http://work-gsob.haifa.ac.il/shil2/jsp/general/Article.jsp?aid=469&cid=16 שיהיה בהצלחה

Turner1

New member
תודה רבה שירני......

אני אמורה לקבל את הפטור, כן. שאלה שקצת לא קשורה לפורום- תוך כמה זמן מקבלים אותו?

בכיף../images/Emo70.gif

ויי אני לא ממש זוכרת. אבל אני חושבת תוך חודש או קצת יותר... אולי קצת פחות. מתי הצהרת ושלחת?

למעלה