שאלה חשובה

totsade

New member
שאלה חשובה../images/Emo80.gif

כבר שאלתי אותה כאן לא מעט פעמים ואף פעם לא ענו- בבקשה זה חשוב! איך אני מציירת משהו לא מפוקסל?? יש לי פוטו שופ

HackMachine

New member
לא ענו לך

כי זאת שאלה לא הגיונית. אין עצם גרפי ממוחשב שלא מתורגם בסופו של דבר לפיקסלים. אם אתה מתכוון לווקטורים, אז התשובה היא שאין זה אפשרי בפוטושופ. אתה צריך תוכנה כמו Flash, Freehand או Illustrator בשביל להשיג תוצאות ווקטוריות. אבל בסופו של דבר גם אלו יתורגמו לפיקסלים כאשר תרצה להציג אותם על המסך. משהו שעכשיו חשבתי עליו, אולי אתה פשוט עובד ברזולוציית מסך מאוד נמוכה והכל נראה לך מאוד "מפוקסל".. אני אישית עובד על 1280x1024 והכל נראה לי ממש חלק ויפה.

preacher

New member
שמע, אל תגזים - יש וקטורים בפוטושופ

אולי פרימיטיביים וכבדים יחסית לתוכנות שמיועדות לכך, אבל יש.

preacher

New member
שימי כאן בבקשה שתי תמונות

אחת של משהו מפוקסל ואחת של משהו לא מפוקסל כי אין לי מושג למה את מתכוונת כשאת אומרת מפוקסל - צריך לראות על מה מדובר

totsade

New member
מפוקסל../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif

(אגב אני ציירתי בצייר)

totsade

New member
לא מפוקסל../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif

כאן (אני מקווה שזה בסדר שאני משתמש בדוגמה הזאת.. זה של מישהו מהפורום בגלל זה גם יש קישור להודעה)

HackMachine

New member
Anti Aliasing

לא תמצא את האפשרות הזאת בתוכנה כמו MS Paint. לעומת זאת, תוכנות כמו פוטושופ, פיינט שופ פרו, גימפ ודומותיהן תומכות באפשרות הזאת באופן אוטומטי. מה שזה עושה זה פשוט יוצר מאין מסגרת חצי שקופה מסביב לגרפיקה שגורמת לזה להיראות חלק יותר ממה שזה באמת. חבל לך על הזמן אם אתה עדיין משתמש בפיינט.. זאת חרא של תוכנה.

HackMachine

New member
אם עדיין לא עברת לפוטושופ

אז לפחות תנסה את התוכנה החינמית הזאת: http://www2.arnes.si/~sopjsimo/gimp/

totsade

New member
אני בת...../images/Emo80.gif

תודה על התשובה
אני יודעת להשתמש בפוטו שופ וגם יחסית טוב (אני חושבת) אבל את הדברים המסויימים האלה (דוליז..) אני מציירת בצייר כי אז אני מרגישה שאני עשיתי הכל לבד ולא איזה כפתור. תתפלא אבל אפשר לצייר בצייר את כל מה שאפשר לעשות בפוטו שופ, אפילו מריחה, רק זה יותר עבודה. אבל בגלל שאני לא רוצה להיתקע עם פיקסלים כל החיים אני רוצה לצייר עבודות אחרות בפוטו שופ.. אז אני משתמשת בכלי המברשת?

preacher

New member
כדי לצייר דברים כאלה

בפוטושופ תשתמשי בכלי של המברשת במקום בכלי של העפרון. תבחרי מברשת דקה ותציירי - זה הכל! אם את רוצה לצייר שטחים גדולים אפשר לצייר היקף עם כלי הלאסו ולמלא אותו בצבע אחרי זה.

totsade

New member
אוקי.. נשימות..../images/Emo80.gif

את שמת את זה באינטרנט בשביל שאנשים יראו את זה נכון? אז הוספתי קישור בשביל הקרדיט שלך ולשמור על הזכויות יוצרים ולא סתם שמתי ת'קובץ. אבל אם את לא רוצה (למרות שאני לא מבינה למה
) אז את יכולה לבקש למחוק את ההודעה ואני מצטערת.

cha ching

New member
לא..

ממש אין לי בעיה עם זה- רק אל תביאי את זה בתור דוגמא בלי לשאול אותי לפני... אין לי בעיה עם מה שעשית, אבל עצם זה שהנחת שזה בסדר.. (יענו על העיקרון)... מעצבנת אותי ובצדק

totsade

New member
עיקרון.. פסיידר- צודקת.../images/Emo80.gif

אבל למה העצבים האלה??? שיש..

preacher

New member
למען האמת,

היא היתה בסדר גמור. לתת לינק לדברים ברשת (וזה כל מה שהיא עשתה, בעצם) זה הדבר הכי מקובל שיש. היא לא לקחה את העבודה שלך, לא עיבדה אותה, לא השתמשה בה, אפילו לא חיברה את הקובץ להודעה שלה. רק נתנה לינק להודעה המקורית. אני ממש ממש לא מצליח להבין למה את כועסת.

למעלה