שאלה חשובה מה הכוונה כל פעם עם הנמלה שמדברים עלייה, משהוא עם ניר לוי
P PiTok New member 11/8/04 #1 שאלה חשובה../images/Emo70.gif מה הכוונה כל פעם עם הנמלה שמדברים עלייה, משהוא עם ניר לוי
ב בילבי ע ל ספידים New member 11/8/04 #2 קוראים לזה נוסטלגיה!! ואם לא היית בבלוגים עם נירוש המתוקוש שאתמול החזיר אותי לימים המאושרים בהם קמתי ב-7 וחצי כדי לא לפספס בלוגים, אז אין לך מושג על מה מדברים וגם לא יהיה לך!! חהחהחהחהחהחהחהחהחחהחחחההחהחחהחהחהחהחהחחהחהחהחהחהחהח מרשעת אני!!
קוראים לזה נוסטלגיה!! ואם לא היית בבלוגים עם נירוש המתוקוש שאתמול החזיר אותי לימים המאושרים בהם קמתי ב-7 וחצי כדי לא לפספס בלוגים, אז אין לך מושג על מה מדברים וגם לא יהיה לך!! חהחהחהחהחהחהחהחהחחהחחחההחהחחהחהחהחהחהחחהחהחהחהחהחהח מרשעת אני!!
J j e n n y lopez New member 11/8/04 #3 יחחחחח אבי!!!!!!!!!!!נה נה נה נה נה נה נוסטרגיה את ההית לי למראית הדזהוו או איך שלא רושמים את זה!!!!!!!!!!!
יחחחחח אבי!!!!!!!!!!!נה נה נה נה נה נה נוסטרגיה את ההית לי למראית הדזהוו או איך שלא רושמים את זה!!!!!!!!!!!
ב בילבי ע ל ספידים New member 11/8/04 #4 ככה יא בורה: נוסטלגיה... את היית לי למראית הדז'ה וו... כפרות על גיגול שלי!!