שאלה חשובה

SANGUSUGA

New member
"למה את/ה סתם עושה הכללות????"

יסלחו לי האלים, המנהלים, ושאר יישויות שמיימיות, אבל לי נמאס מהמצב הזה! על כל, אבל כל הודעה שמישהו מפרסם פה, לפחות בתגובה אחת יהיה אפשר למצוא את המשפט "למה אתה סתם עושה הכללות???" (בהטיות וניסוחים שונים)! אז קיבינימט (א)נשים, תפנימו: כל אחד מכם הוא כמובן אינדיבידואל, אבל כולם יחד כאינדבידואלים - קבוצה אחת! אף אחד לא יתייחס בהודעה שלו לפרט אחד בקבוצה! שימו לב שהכותרת של הפורום היא "מלחמת המינים", ולא "מלחמת אינדבידואלים"!. ברור שמשתמשים בהכללות! זה הכי נוח (מבחינת מלל), ובד"כ גם הכי נכון. כמובן שבכל כלל יש יוצא מן הכלל, אבל אף אחד פה לא שאל אף אחת "למה את עושה מה שאת עושה?", אלא שואלים "למה נשים עושות את מה שהן עושות??"! לכן לי נמאס לראות תגובות בסגנון "אתה סתם מכליל! אני לא עושה את זה". שאלו משהו אחר לגמרי. תפנימו את זה שאתם כן נכללים בתוך קבוצה מסויימת, קבוצה ג'נדרית במקרה הפורום הזה! הייתה תקופה שהפסקתי בכלל להכנס לפורום בגלל שנמאס לי מהתגובות האלה. לא רציתי לפרסם הודעה כזו, שעלולה לפגוע באנשים, אבל פשוט נמאס לי כבר (שלא לאמר "נשבר לי" LOL). אנשים, כשמישהו מפרסם הודעה, תענו בקשר אליה. אם שואלים "למה נשים משחקות אותה קשות להשגה?", לדוגמא, אל תענו "אני לא עושה את זה", אלא תנו סיבות למה כן. אף אחד לא עושה פה סקר מי עושה את זה ומי לא! זהו, עכשיו הוצאתי קצת עצבים. אני לא יותר רגוע, אבל אני מקווה שתקראו ותפנימו את ההודעה הזו, ושהיא תביא לשינוי מסויים בפורום, כי פעם די אהבתי את הפורום, אבל עם הזמן הוא השתנה קצת ואני פחות ופחות אוהב את התכניםפ פה. זהו. סיימתי. אני חושב... LOL ביי

מיטללל

New member
מה, ככה הפורום מעלה את לחץ הדם שלך?

מה אני אגיד?
פווווווווווווורוווווווווום
לתשומת ליבך
ותראה, אני מבינה אותך באופן כללי.. אבל הגיוני שמתי שאנשים מגיבים להודעה מסויימת, הם יגידו איך זה מתקשר אליהם... בכל מקרה, אנחנו אוהבים אותך SANGUSUGA.
אני אשמח גם אם תסביר במה בדיוק הפורום השתנה... ואני אנצל את ההודעה כדי להגיד שהיום הגעתי להבנה מסוימת עם המפקד שלי והשעות שלי ישתפרו. אז יש מצב שהפורום יחזור להיות מה שהוא היה

SANGUSUGA

New member
שלא תדעי מה הפורום הזה עושה לי

ויש לי בכלל פרופיל 24 (לחצי שנה רק LOL). ולגבי מה השתנה? לא יודע... לא בטוח... עובדה היא שהיום אני פחות אוהב אותו...

Lanni

New member
אני גם מסכים.. למרות שיש לי פחות

פז"מ.. וזה קשה למקד מה השתנה פה, אבל האווירה הכללית שונה

בשלולית

New member
אני לא מבינה מה הבעיה שלך..

דבר ראשון, נראה לי שאתה מדבר אליי באיזשהו מקום... על ההודעה של "
אמר
אמרה" ואני באמת חושבת שיש סוג כזה או אחר של בנות.. והוא דיבר בכלליות על כולן. חוצמזה, אם אתה אומר שכבר נמאס לך מהפורום בגלל זה ושרציתי לעזוב, אז מה עוצר בעדך? למה אתה מפיל את המצבי רוח שלך 'אם לעזוב או לא' עלינו? מה אנחנו אשמות? (ואני מדברת בלשון רבות כי כתבת בעצמך "(א)נשים" !! ) רוצה לעזוב תעזוב. ועוד משהו... אם אומרים משהו "לא" טוב על המין הנשי, אז אנחנו אמורות "להגן" על עצמינו אז מה אתה מצפה?! שנשב ונשתוק שאנשים אומרים דברים "רעים" עלינו? i don't think so! נ.ב. סורי שאני *כאילו* תוקפנית ----אני לא!

SANGUSUGA

New member
אני אסביר מה הבעיה

ראשית, אני לא מדבר עליך באופן ספציפי. אם רק את היית כזו, אני מניח שהייתי מבליג, או פונה אליך באופן פרטי. הבעיה היא שאת לא היחידה. משום מה, הבנת שאני מאשים רק נשים בטענה הזו. הביטוי "(א)נשים" כולל בתוכו אנשים ונשים. אני לא פונה פה רק לנשים. יש גם המון גברים שעושים את זה, וגם את זה אני לא אוהב. לגבי לעזוב או לא: אני לא בטוח אם כתבתי את זה בהודעה המקורית, אבל הייתה תקופה שבה עזבתי את הפורום, ועכשיו חזרתי, ולא אהבתי את מה שמצאתי. במקום לעזוב את המצב כמו שהוא, אני מנסה לשנות אותו למצב שאני אוהב יותר. אם אני לא אצליח - ייתכן שאני אעזוב לצמיתות, אבל זו לא בעיה שלך, או של אף אחד פה בפורום. וכשאומרים משהו "לא טוב" על המין הנשי, אני לא מצפה שתשתקו. אחרי הכל - אנחנו במלחמה פה :D. אני כן מצפה שתענו בעינייניות כמין נשי, ולא כאינדבידואליות. התגובות בזמן האחרון מנוסחות פה בסגנון "אני עושה ככה וככה וככה", בלי קשר לתוכן ההודעה המקורית (דווקא הפעם ענית תשובה שאני אוהב, כי דיברת על "אנחנו" בתור המין הנשי, ולא על "אני" בתור אישה בודדת). זה מה שלא אהבתי. סבבה? ורק כדי להבהיר דברים: גם אני לא תוקפני. הפעם. LOL

בשלולית

New member
חחח אוקיי

אז שנינו לא תוקפניים
וסבבה עכשיו אני מבינה אותך.. ואחלה שאתה רוצה לשנות דברים.. למרות שאני לא כל כך מבינה למה זה עד כדי כך מפריע לך... ורק כדי להבהיר-חשבתי שדיברת עליי כי בשורה הראשונה בשיחה של "הוא אמר היא אמרה" כתבתי "אתה מכליל..." וזה... אז חשבתי שהתכוונת אליי... ועוד משהו... הבנתי שאתה מאשים את הנשים כי באמת כתבת "(א)נשים" - פעם הבאה השתדל לא להיות כזה מבלבל ואני לא אטעה

emh

Member
למה אתה עושה הכללות?????

לא על כל הודעה כותבים את התגובה הזו....

SANGUSUGA

New member
צודק (או צודקת? לא יודע)

כתבתי את ההודעה שפתחה את השירשור בלהט וכעס מסויים, ולכן הגזמתי. אבל מספר השרשורים בפורום הריקים לחלוטין מהודעות של "אני", הוא זניח כ"כ, שאני מניח שהרשיתי לעצמי להגזים קצת.

HyPeR SoNiC

New member
למה אתה מתעצבן אחי?

לא בריא קח את זה בקלות..... אז יש אנשים שאיכפת להם מזה.... תאשים אותם? מה מפריע לך שהם כותבים תגובה כזאת? פשוט תתעלם....

SANGUSUGA

New member
פיספסת את הנקודה

לא מפריע לי שמגיבים. להיפך. אם לא היו מגיבים - הפורום היה מת. מפריע לי תוכן וניסוח התגובה. ואם אני אאלץ להתעלם מכל הודעה העוסקת ב"אני" ולא ב"אנחנו" (דבר שעשיתי עד לפי כמה ימים), הרי שהפורום מפספס את המטרה שלו, כי אני לא אמור להכנס לפורום במטרה להתעלם מהודעות, אלא במטרה לקרוא הודעות.

Stripperella

New member
שאלה חשובה../images/Emo70.gif

למה נעשה כל כך שקט פה בפורום בזמן האחרון?? לאן כולם נעלמו ?

למעלה