שאלה חשובה

piscopic

New member
שאלה חשובה ../images/Emo70.gif

שלום לכל הקוראים עד לפני כמה ימים הייתי אמור להתגייס לצבא אבל בגלל בעיה רפואית הצבא לא מת עלי והציב לי את הברירה אם להתגייס עוד שנה או לעשות התנדבות. אתם מכירים עמותות שלוקחות את המתנדבים? אני לא ממש בראש של לחכות שנה לשירות לא משמעותי בגלל פרופיל נמוך. תודה!!!

אני חושב שלא הבנת...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

לא קיבלת פטור מהשירות ! ולכן אתה לא יכול לעשות שירות לאומי. ההתנדבות שדיברו עליה היא התנדבות לצבא.... אם בכל זאת יש בידך תעודת "פטור משירות צבאי" גש לפורום "שירות לאומי" ותץקבל את כל הפרטים על עמותת "שלומית" שמרכזת מתנדבים לשנת שירות...

piscopic

New member
יש בזה עוד דברים...

יש להתנדב לשירות צבאי או להתנדב לשירות אזרחי. לצבאי אני לא אתגייס כי יש לי פרופיל מיוחד (31) שמונע ממני את רוב התפקידים בצה"ל אזרחי אני לא סגור על זה כי שירות לאומי זה רק לבנות דתיות לא?

מדיע מוטעה...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

אז אני מבין שיש לך "תעודת פטור משירות ביטחון"...טוב זה שלב א'. שירות לאומי הוא ממש לא רק לבנות ובטח לא רק לדתיים/דתיות. כנס לפורום שאליו הפניתי אותך בהודעה הקודמת ובקש את הכתובת של "עמותת שלומית" שמרכז שירות לאומי של חילונים...

tty2

New member
תשובה

אני יכול לענות לך על השאלה משני כיוונים שונים. האחד : שירתתי במפקדת קצין הרפואה הראשי בצה"ל ואני מכיר את הקריטריונים להתנדבות. השני : אני בעצמי סובל מCP ונאלצתי להתנדב לשירות כי לא גייסו אותי. פרופיל 31 הינו פרופיל המאפשר לך שירות בתפקיד עורפי. תפקיד זה אינו נופל מתפקיד אחר בצבא ולהיפך. לאחר שירות צבאי בהתנדבות יש לך "נקודות זכות" בחברה הישראלית ה"אכזרית" שמקדמת בעדיפות ברורה אנשים לאחר שירות צבאי. באופן אישי, יצא לי למלא תפקיד מאוד מעניין, עשיר ואפילו הגעתי לרמה של תפקידים חצי פיקודיים. הייתי אחראי על מספר תחומי אחריות שלא אוכל לפרטם ובמסגרת השירות קיבלתי 3 פעמים אות חייל מצטיין. כך שאל תמהר לשלול את הגיוס לצבא... הוא בהחלט תורם לעיצוב האישיות שלך ואתה תרגיש שאת חלקך עשית. בהצלחה בהמשך הדרך. טל.

nmizrahi2

New member
התנדבות בחיפה והצפון

אם מעוניין להתנדב בסיוע לקהילה - נזקקים באיזור הצפון, או התנדבות ע"י ניצול ידע וניסיון בתחומים שונים. תתקשר נילי מזרחי 052-666481 עמותת למענך

piscopic

New member
כבר דיברנו לפני שבוע ו...

כשעוד היה לי פרופיל להתגייס ומה שקרה קרה באותו יום שדיברנו אם את זוכרת.

למעלה