שאלה חשובה !!!

שאלה חשובה !!! ../images/Emo53.gif

בני לומד בתיכון במרכז הארץ. בגלל המצב הבטחוני אולצו בתי הספר לנעול את השערים בזמן ההפסקות. בעקבות כך נפגעו בעלי הקיוסקים והרוכלים שמחוץ לתיכון. אחד הרוכלים הוא בעל מוניטין של 20 שנים. בעקבות כך הוא מקושר טוב מאד עם כל הנהלת בית הספר. הוא נותן לשומרים הוראות ומשחד אותם (בדברי מזון) בכדי שיעלימו עין בשמירה ושיתנו לתלמידי בית הספר לצאת לקנות אצלו מחוץ לגדר. גם כאשר התלוננתי הוא הצמיד שולחן לגדר בית הספר והוא מוכר דרך הגדר ! ראוי לציין שבבית הספר יש 5 מאבטחים - אך הקופה הגבוהה של הרוכל בחוץ - גורמת להם להסתובב בשטחים מתים - וללא הגזמה אני בטוחה שניתן להיכנס לשטח התיכון גם עם אר.פי.ג´י !!! דיברתי עם קצין הביטחון של התיכון - אך הוא אמר לי שהוא קיבל עובד עיריה - במיוחד בשביל השער הראשי (בו נמצא הרוכל) - והוא עוד אמר לי שהוא קיבל איומים על כך שישאיר שאת אותו השומר באיזור ההוא !!! אני יודעת שהמורים גם חוששים מאד - כי מראה השומר ואופן התנהוגותו ממש מפחידים - לדעתי הוא בכלל נרקומן ועבריין לשעבר.... א. זוהי בעיה תברואתית קשה - כאשר הכריכים והחומוס עומדים חשופים על שולחן. ב. זוהי בעיה מבחינה בטיחותית וסכנה מאד גדולה במקרה של אירוע חבלני. התלוננתי בעיריה אך כל חברי העיריה מקושרים אל אותו " הרוכל הקומבינר" שעדיין מצליח לשרוד. התלוננתי במשטרה אך במשטרה אמרו לי שזו בעייה שלפיקוח עירוני מה אפשר לעשות ? אני לא רוצה שיפתרו את הבעייה רק לאחר שיקרה אסון (בתיכון יש 1500 תלמידים !)

הנושא בבדיקה../images/Emo122.gif

הבעייה של מאפיונרים שהערייה מפחדת מהם נפוץ בערים רבות. נראה כי במקרה זה מדובר בתחום האפור ובכ"ז ננסה לבדוק מה אפשר לעשות.(נ.ב את מוזמנת להעביר לי ב-E באיזה בי"ס מדובר).

ורדה 2

New member
רופא שיניים ושחיתות

הייתי צריכה רופא שיניים כשחזרתי לארץ אחרי עשרים שנות שהות בארצות הברית. שמעתי ברדיו איזה רופא שיניים שבתאוריה מאוד הירשים אותי. הלכתי אלו. החלטנו על דרך הטיפול שצריך היה לכלול הכנת שיניים לגשר. הוא לקח מידות ומימני כסף כדי להזמין את הגשר.בינתיים הוא הכין שלוש שינייםלגשר. ההכנה כללה הוצאת העצבים דרך החורים שחפר.הוא השתמש בהמון הרדמה מקומית ואני הייתי חולה מהנובוקאין שבועיים. לפעם הבאה הוא היה צריך לשים לי את הגשר. הגשר לא היה בנימצא והוא רצה להמשיך לחפור ולהוציא עוד שירי שיניים. אני החלתטי לחכות לגשר. הגשר לא היגיע אבל הוא רצה כבר כסף בישביל הגשר ללסת התחתונה. אני החלתטי ללכת לרופא אחר שלפי הצילום אמר שהשיניים שלי מלהתחלה לא התאימו לגשר והוצאת העצבים לא נעשתה בשלמותה ונישארו שאריות עצבים .השן הספציפית באמת כאבה וכואבת וכן ביגלל החור שהוא עשה לגשר גורם לה להתפוררות. אמרתי לו שאני מפסיקה את הטיפול אצלו אבל אני רוצה את הגשר שבעדו שילמתי אולי רופא אחר יוכל להתאימו. הוא אמר לי שהוא לא מוצא את הגשר וכנראה הוא זרק אותו בטעות. אני שואלת אותכם איך זורקים גשר שבעדו שילמו 2000 שקל? ואם ביכלל זורקים גשר שהוזמן ? עכשיו אין לי גשר אבל יש לי שלושה שיניים שהיו בריאות עם חורים מתרקבים וכואבים. ושן אחת ממש מתפוררת וכואבת. הוא נתן לי בחזרה שמונה מאות שקל מהאלפיים .כש1200 שקל שילמתי בעד קילקול שלוש שיניים בריאות לעשית חורים שלא היו נחוצים ועוד סבלתי כאבים מהטיפול ותופעות לוואי ביגלל הנובוקאין הרב שהוא היזריק לי. הייתי רוצה את עצתכם ודעתכם . אני חושבת שאני צריכה לתבוע לפיצויים? [email protected]השחיתות המוסרית של הרופא השיניים ממש הידהים אותי ואני חושבת שהוא ממש מסוכן לאנשים.

gadifi

New member
רופא שניים מושחת !!!!!

לפנות במכתב תלונה להתאחדות רופאי השנים .ולמשרד הבריאות . לדעתי שווה לבדוק הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. בהצלחה לא לוותר .

כואב ולא רק השן ../images/Emo122.gif

ורדה היקרה! מעבר לעצות הנכונות שקיבלתבפורום זה היתי ממליץ לך לפנות לבית הספר לרפואת שיניים(בי-ם,ת"א)הנותן שרות טיפולי שיניים בפיקוח מומחים מן הדרגה הראשונה. פנייה כזאת יכולה לתת לך קנה מידה לגבי הנזק שנעשה והערכה ע"י המומחים לגבי האפשריות העומדות לפנייך (למי לפנות ומה לעשות). רפואה שלמה

למעלה