שאלה חשובה

נירה63

New member
שאלה חשובה ../images/Emo53.gif

אני עוברת טיפול שיניים ענקי ,לא אכנס בדיוק לפרטים אבל סה"כ אני אמורה לשלם סך של 42,000 ש"ח אשר חולקו לי ל-36 תשלומים ללא ריבית. כל תשלום 972 ש"ח ,שחונק אותי כל חודש. עברה שנה וכעת ביקשתי שוב לקחת את מה שנותר ולחלקו שוב ל-36 חודשים. התשובה היתה אוקיי אבל הפעם זה יקרה עם ריבית. האם כדאי לי ללכת על זה? בתקווה שכל חודש אשלם פחות כסף...אם כי ליותר זמן. מה אתם מציעים לי לעשות??????????

תשובתי היא כזו

972*12 כבר שילמת נכון? דהיינו נשאר לך הסכום 30836 תשלמי כל חודש856 ש"ח וזה לא כולל ריבית לדעתי לא כדאי לשנות בשביל הפרש 116 ש"ח זה לא סכום מבוטל אבל לדעתי את צריכה לברר אם תקחי הלוואה בבנק אחר או במקום עבודתך בריבית יותר נמוכה עם החזר נמוך יותר לאורך שנים יותר כדי שזה יתן לך אורך רוח אם חשוב לך לגמור את זה יותר מהר בדקי ב 3 בנקים לפחות כמה יעלה לך לקחת הלוואה לשנתיים על הסכום הזה או שתמשיכי לשלם את מה ששילמת ואז גמרת תוך שנתיים מקווה שהבנת ועזרתי לך?

נירה63

New member
לא מדוייק אמא של שחף.

נשארו לי עוד 25,000 ש"ח לשלם . כיום כל תשלום קורע אותי לגזרים. כיום אני משלמת 972 ש"ח בחודש. אם את הסכום של 25000 אחלק ל-36 תשלומים הסכום שאצטרך לשלם יהיה הרבה פחות מזה שאני משלמת כיום. כל 100 ש"ח עבורי זה כסף יקר. אחרת לא אעמוד בזה. מה דעתך? כתבי לי אני ממתינה .

החשבון שעשית לא נכון

נשאר לך 30836 ש"ח לאחר ששילמת 972 כפול 12 אני מבינה נכון? ן 30836 לחלק ל 36 שווה 856 וזה לא כולל ריבית כפי שאמרת אני אומרת שוב לבדוק בבנקים אחרים את הריבית על הסכום 30836 וסכום ההחזר כולל הריבית אל תשכחי ישנו הכסף ללקיחת ההלוואה כוונתי דמי רמי ביול והלוואה? הבנת?

motco100

New member
משהו בנתוים שלך לא מסתדר

את טוענת שפרסו לך חוב של42,000 ל -36 תשלומים חודשיים של 972 ש"ח אחלה עסקה כי את מחזירה בסה"כ 35,000 כך שמשהו לא נכון כאן ! בחישוב מהיר שעשיתי יוצא שאם תקחי הלוואה על סך 30,000 לשלוש שנים בריבית פריים+2% (כיום 7.6%)ייצא לך להחזיר 935 ש"ח בחודש (ללא עמלות פתיחה וכד')אלא אם כן הריביתשתשיגי ננמוכה בהרבה ,לעות 972 ש"ח היום לא נראה מהותי . בכל מקרה בדקי גם בבנק וגם בחברה איזה תנאים הם מציעים ותשווי

sabelotodo

New member
תפני לסוכן ביטוח שלך שם תוכלי למצוא

פיתרון יותר טוב. בהצלחה

למעלה