שאלה חשובה.....

שאלה חשובה......./images/Emo41.gif

למי אני יכולה לפנות אם אני רוצה שינתחו לי את הכתב? ואם אני רוצה ללמוד את זה למי אני פונה?

תוכלי לסרוק את כתב ידך לפורום

ובאותו מכתב את הסכמתך לבדיקה כזו, ולקוות לטוב. ללמוד את זה אפשרות בכל מיני מכללות, יש מכללה ל "מכון נפתלי" יש את הקורסים של "חנה קורן" גם "המכללה למנהל", יש לנו את רמי שלומד אצל "חיה בורשטיין" ויש גם לאיילון בן יוסף מכללה. תצטרכי לחפש פרטים נוספים במדריכים ופרסום. אנחנו ממליצים על המכללה לגרפולוגיה אינטואיטיבית שהמייסד והמנהל שלה הוא אבי, אם כי תנאי הקבלה שלה כל כך גבוהים שכמעט מיותר לנסות. מה גם שאת בת 17 וגיל הכניסה, בדוחק, הוא 17 וחצי. עצתי, תסרקי את כתה ידך ותפני בקשה מיוחדת ל: ליטן, כושכוש הרדומה, ורמי שהתעייף מהחיים 'להתאמן עליך'.

UseMayaForever

New member
אני ממליץ בחום על הספר

של איילון בן יוסף גם אני חשבתי ללמוד אבל בשל היותי בגיל 16 וחצי התנאים אוסרים עליי שווה לנסות כי זה אחלה ספר

ובינתיים, עד שאסיים את הספר, הנה

כתב יד של בחורה מקסימה ומעוררת אמון, שמעלה בכספי המוסד שבו עבדה. לפי מה שאני מבין מהספר ובעיקר מההתפרצות באות ע' יש לנו כאן עסק עם 'חולת מין' שבמקום לזלול גברים לארוחת בוקר וברצף עד הערב חמדה וגנבה כספים. או שחסכי ה ע' שלה כה משמעותיים, אולי בגלל חינוך מבית, שהיא מפצה עצמה על דכוי החסכים באמצעות פעילות מוגברת באזור התחתון, במקרה זה התחתון הלא תקני. פעילות מוגברת, קרי אי הסתפקות באחד או אי הסתפקות במה שניתן להשתכר בעבודה. מצד שני ב: "עד" ה ע' מכווצת ומדוכאת עד כדי חוסר יכולת להנות ולחוות, וגם 'תוך כדי' הראש עובד ומחשב. או ש ע' זו "שבעולם", שוקעת בקו ישר ודרוך להשגת מטרה כלכלית, תוך עליה וקישור שמשמעותם זיקה לשתוף פעולה. כגון אלה שנכונות לשתוף פעולה מתוך חשבון רציונלי ודרישה לתמורה כלכלית. סטייל נערת ליווי ? מצטלמנת לפורנו ? שזה בעצם אותו דבר ומשקף היעדר מחסום פנימי על נתיב חמדני להוט לעשיית כסף. או שהפצוי על הדכוי המבוטא בשקיעה הלא תקנית משקף סטיה מינית ? או שזה רק הראש שלי שהחליט לזהות בה וריאציות כגון אלה ?

מילה1

New member
אני מבינה שהיא כתבה את זה בכלא

אז צריך להבין את ה- ע בהקשר להיותה כלואה בין נשים. וזה לא קל לאשה חושנית כזאת (קו מאד חושני). יתכן מאד שהפנתה את חושניותה לאהבת נשים בכלא והכיווץ ב- ע ("עד") הוא הצער על עזיבתה של מירי (האם זאת אותה מירי- "המתוקה של האגף" שבעבר נפרדה ממנה זורקת-הילד-מהחלון? אם ככה- אז כל האסירות התאהבו בה כנראה...) עלי להודות שחוץ מחושניות ותאוותנות (אך לא מופרזת כל כך) אינני מוצאת סימני אי-יושר בכתב. אבל אחפש בשקט אחרי שאדפיס לי אותו. ביי, מלי

כן, זו אותה מירי מתוקה שכולן מאוהבת

בה, וזה אכן נכתב מהכלא. ו.. מירי באמת מתוקה. סרקתי את כתב ידה מהסבה שכאן קשה יותר, אם הולכים בערוץ הקונבנציונלי, למצוא סימנים חותכים ל 'אי יושר', ולכן האתגר קשה ומלמד יותר. אגב, היא עשתה זאת באמצעות פעולות במחשב תוך נצול הנגישות שלה וכמובן האמון שניתן בה. כמה מאות אלפי שקלים אם זה מעניין מישהו, ועל פני תקופה.

מילה1

New member
מעניין...

אם כך, הבנתי, היא לא פועלת בפרץ של דחפים, אלא באופן הדרגתי ומחושב- מנסה בקטן, מגששת ואם הולך ולא מגלים אותה- מנסה שוב וכן הלאה- בשיטת "הסלמי"- טיפין טיפין. אודי, אולי תוכל להראות לי סימנים מנחים בכתב לאי-יושר, חוץ מהחושנות והתאוותנות. מצאתי סימנים ל"עיגול פינות" למטרות אישיות- אבל זה רק בפוטנציה ויש הרבה שיש להם סימנים כאלה והם לא חולמים אפילו למעול, הם רק יקנאו ב"דשא של השכן" ועינם תהיה צרה במי שיש לו יותר, אבל לא יפשעו: למשל- שמתי לב לאזור האמצעי המלא, הנרקיסי והמנופח לעומת האזור העילי הנמוך - עקרונות גמישים ומוסר כפיף, כש"האני" במרכז- מה אני יכולה להרויח, למה להם יש יותר? (בעלי הכספים הכבדים בבנק).

מילה1

New member
ועוד משהו...

הספרות מנופחות מאד- העבודה עם כספים עשתה לה "עיניים גדולות"? אולי אם לא היתה עובדת בבנק, לא היתה מגיעה למעשה המעילה...

מחר אחה"צ אפרט עליה יותר.

ובלי קשר לנ"ל, יש בה הופעה וייצוגיות, יכולת העברת מסרים באופן מנתב ומשכנע כאילו על בסיס עובדתי מלא, רגישות ואינטואיציה, לקיחת אחריות נוספת, מתיחות תחת מעטפת מורל והומור, הצגה של נרגשת/מודאגת/חוששת - באופן מושך תשומת לב ומחזק דימוי חיובי רצוי. גם יודעת איך לצודד את תשומת לבם של 'חשובים' לפעילותה המסור, מה שמעלה את מניותיה ומוכיח להם שהיא עצמאית ויודעת גם לארגן ולהפעיל, ולמה לא לנצל את כישוריה אלה ?

אמת, הדברים האלה שציינת הם בהחלט

בסקאלה המצוייה, ואין סבה להדביק לה בעיות במקום שאין לה, בד"כ פראגמטית, גמישה, לא עושה ענין ויודעת לעגל פנות באופן שיאפשר לנוע עם דברים. הניפוח מלמד על צורך בהערכה, תשומת לב, הבלטה באופן שמזכיר את פוטנציה ו', אך הביצוע התנועי לחצי מאפיין את פוטנציה ט'. האיזור העליון במספר מקומות, מעבה את הלחץ בתווך ומתפרץ בסיום "למירי" "בכל" "כל" - במשמעות של רגישה לטענות כלפיה בהקשר המצפוני אתי. במקום להשיב ענינית, ובשל הרגישות והידיעה שיש דברים בגו, היא מנסה להסיח את הדעת מבירור עניני ובוחרת להאשים, להשמיץ ולתקוף כאילו שהיא מאדאם תרזה. יש כאן גם נסיון לשרבב שמות נוספים ולנסות להוכיח שכולם עשו ועושים זאת, או שהיא רק 'השליח'. זה אקט של אובדן שליטה עצמית ובמהלך הוויכוח הנסער 'יוצא המרצע מן השק' והיא, כחיה פצועה, שורטת לכל הכוונים. ההימנה/ההפנמה באותיות אלה איננה אמיתית פנימית, כלומר, יש מודעות לטעות, ובטויי צער וחרטה ו 'החלטה' לנהוג אחרת, אך אין הפנמה על משקל בדק בית, הפקת לקח, תובנה ערכית שזה לא בסדר. דפוס ההתנהגות שבוחר להזים באמצעות תקיפה מלולית ושקרים מלמד על קולת הבקורת העצמית והסייגים. יש להניח שלא יעבור זמן רב, והזדמנויות לרוב, ותהליך ההפנמה יחלש/ישכח באופן שיסלול את הדרך למעידה נוספת בשקול הדעת. מצד שני, עצם ההפנמה מלמד על מאמץ מסויים לסגל לעצמה חשיבה ערכית מצפונית שמעמידה את אינטרס החברה בראש הסולם, בניגוד לשורש האגוצנטרי שנוטה להעמיד זאת בדיוק להיפך. הסיום השיפודי הנ"ל בעלי עובד לשני הכוונים, פעם אחת מוציא בעוצמה פתאומית את מה שבפנים, ו 'מתנקה' עד הפעם הבאה, פעם שניה מהווה צנור שדרכו נכנסים המון גרויים ורשמים כאשר היא מסננת ומתרכזת באותם גרויים ורשמים שנוגעים אליה, להתנהגותה. גרוי א' מותיר אותה אדישה מתעלמת, גרוי ב' מקפיץ אותה כאילו הוכשה. זה כשלעצמו רק פריט קטן, ויש נתונים מחזקים משמעותיים יותר, אני לא רוצה להלאות את הפורום בחומר רב נוסף שכתוב אצלי, אלא אם כן תהיה השתתפות ודרישה לכך. אז אם תשלחי לי את המייל שלך אשלח לך חיבור מפורט יותר על אישיותה, בכלל זה בהקשר של יושר.

למעלה