לדעתי כנראה זה משפר עוד הזרעה.. (בעיקר עם הזרע במצב מצויין) נכון שזה לא הכי נעים ומטרטר פעמיים, אבל תמיד אמרו לי לעשות פעמיים וזה מה שעשיתי - 4 מחזורי הזרעות שבעצם היו 8 כי כל פעם שתיים... כנראה, לדעתי, זה טוב... אבל כל אחת מחליטה לעצמה!! אני עשיתי כדברי הרופא והאחיות במחלקה.. בכל מקרה תמיד שיהיה
אני מקבלת מטרודין (זריקה אחת כל יום בינתיים)במשך 5 הימים האחרונים אתמול היו לי כאבים באיזור הרחם כאבים קלים היום קמתי מסוחררת לגמרי והייתה לי תחושה רעה האם זה מהמטרודין? האם מישהי "חוותה" את התחושה הזו לאחר שימוש במטרודין??? לפי מה ששמעתי המטרודין טוב כשלעצמו אבל התחושה שהרגשתי קצת הפחידה אותי ולכן רציתי לשמוע האם עוד מישהי יודעת משהו על זה...
היי חמודה, אני לקחתי אומנם גונל F אבל היו לי סחרחורות קצת וזה גרם לאנשים כבר לחשוב עלי כל מיני דברים... לא נורא. האחות אמרה לי שזה בגלל ההורמונים ושזה טבעי. בהצלחה !!!
אני לא הרגשתי תופעת לוואי מהמטרודין.. אבל שמעתי שישנם תופעות כאלו... ככל הנראה אצל כל אחת זה אחרת, כמו כל דבר... אבל אם הסחרחורות ממשיכות, לדעתי כדאי ליידע את הרופא שלך... הכי חשוב שיהיה לך המון בהצלחה!!
אם לא מקבלים דיכוי, אז שתי הזרעות מעלות את הסיכוי, כי לפעמים יש ביוץ עוד לפני שהכוריגון עובד. כשעושים שתי הזרעות עושים אחת לפני הביוץ, ואחת ממש בתחילת הביוץ, כך הרופא רגוע ויודע שכיסה את כל האפשרויות. חלק מהרופאים אומרים שזה ממש לא משנה, ואם הזרע תקין הזרעה אחת מספיקה בהחלט. סחרחורת בעקבות מטרודין היא תופעת לואי ידועה. גם כאבים ברחם. הכאבים מעידים על התפתחות הזקיקים בשחלות- כך שהם דוקא סימן טוב. שיהיה בהצלחה