שאלה חשובה

שריתית

New member
שאלה חשובה../images/Emo39.gif

הי בנות יקרות
רציתי לישאול עד כמה זה חשוב לעשות הזרעה באותו מחזור טיפולים פעמיים? זה מאוד חשוב לי לדעת לכל מי שבא לה לענות אני אודה מאוד
שריתית

תלוי את מי שואלים. יש הגורסים

שזה מעלה במעט את הסיכויים ולעומתם יש הטוענים שהמעט הזה שולי וחסר משמעות.

אולה *

New member
אני תמיד עשיתי שניים

פשוט ככה עושים באיכילוב. לא שאלו אותי ואני בכלל לא ידעתי שקיימת בכלל אופציה של הזרעה אחת. חוץ מזה - מה רע בלהגדיל קצת את הסיכויים?

shirly5

New member
אולה, לי באיכילוב עשו תמיד רק

הזרעה אחת. מוזר קצת לא?

שרית, את רוצה עוד תגובות... אז שלי.

לדעתי כנראה זה משפר עוד הזרעה.. (בעיקר עם הזרע במצב מצויין) נכון שזה לא הכי נעים ומטרטר פעמיים, אבל תמיד אמרו לי לעשות פעמיים וזה מה שעשיתי - 4 מחזורי הזרעות שבעצם היו 8 כי כל פעם שתיים... כנראה, לדעתי, זה טוב... אבל כל אחת מחליטה לעצמה!! אני עשיתי כדברי הרופא והאחיות במחלקה.. בכל מקרה תמיד שיהיה

שריתית

New member
רציתי להוסיף עוד משהו לשאלה ../images/Emo35.gif

אני מקבלת מטרודין (זריקה אחת כל יום בינתיים)במשך 5 הימים האחרונים אתמול היו לי כאבים באיזור הרחם כאבים קלים היום קמתי מסוחררת לגמרי והייתה לי תחושה רעה האם זה מהמטרודין? האם מישהי "חוותה" את התחושה הזו לאחר שימוש במטרודין??? לפי מה ששמעתי המטרודין טוב כשלעצמו אבל התחושה שהרגשתי קצת הפחידה אותי ולכן רציתי לשמוע האם עוד מישהי יודעת משהו על זה...

היו לי סחרחורות ../images/Emo178.gif

היי חמודה, אני לקחתי אומנם גונל F אבל היו לי סחרחורות קצת וזה גרם לאנשים כבר לחשוב עלי כל מיני דברים... לא נורא. האחות אמרה לי שזה בגלל ההורמונים ושזה טבעי. בהצלחה !!!
שירי.

שרית, עד כמה שזכור לי, והיה מזמן

אני לא הרגשתי תופעת לוואי מהמטרודין.. אבל שמעתי שישנם תופעות כאלו... ככל הנראה אצל כל אחת זה אחרת, כמו כל דבר... אבל אם הסחרחורות ממשיכות, לדעתי כדאי ליידע את הרופא שלך... הכי חשוב שיהיה לך המון בהצלחה!!

שריתית

New member
../images/Emo9.gifתודה לכולכן זה אמנם עבר אבל אני

מקווה שזה לא יגיע שוב אלא אם כן זה סימן שאני איכנס להיריון.... הלוואי!!! שיהיה לכולכן ערב טוב ולילה טוב אוהבת שרית

נועם@בת

New member
זה תלוי בגישה של הרופאים

אם לא מקבלים דיכוי, אז שתי הזרעות מעלות את הסיכוי, כי לפעמים יש ביוץ עוד לפני שהכוריגון עובד. כשעושים שתי הזרעות עושים אחת לפני הביוץ, ואחת ממש בתחילת הביוץ, כך הרופא רגוע ויודע שכיסה את כל האפשרויות. חלק מהרופאים אומרים שזה ממש לא משנה, ואם הזרע תקין הזרעה אחת מספיקה בהחלט. סחרחורת בעקבות מטרודין היא תופעת לואי ידועה. גם כאבים ברחם. הכאבים מעידים על התפתחות הזקיקים בשחלות- כך שהם דוקא סימן טוב. שיהיה בהצלחה
נועם

שריתית

New member
תודה נועם../images/Emo140.gif

תיארת בדיוק את התחושות שלי אני מקווה שזה באמת מזיז משהו שם למטה המחשבה הזו גורמת לי לחייך ולקוות שבאמת הטיפול הזה יהיה יעיל... שופ´עם מודה לך

e k

New member
הזרעה

אני עשיתי הזרעה אחת וממנה הריתי אבל אני מניחה שטובים השניים מן האחד

למעלה