שאלה חשובה!!!!

נכון!

שמרית ואופיר, בגלל שפורומינו כל כך שוקק חיים וחמוד (
) נכון הוא יהיה פתוח גם אחרי סוף העונה? נכון, נכון, נכון? *מחזיקה אצבעות*

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחח בובע, תגידי לי

את באמת חושבת שנטע תסגור לנו ת´פורום כי נגמרת העונה?!
בחיים לא. כמה דברים כדי שכולנו נרגע..
א. נטע היא חמודה בטירוף ב. לא סוגרים פורומים בגלל שנגמרת העונה
חס וחלילה ג. אנחנו נמצא דרך להחיות את הפורום כל פעם מחדש

מיכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מיכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מיכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

*אהמ*מסר*אהמ* סורייייי

אופס! *מתחבאת* אבל....

אני משתפרת לא כן? שיט! זה נחשב הודעת צ´אט? אל תעני, זה בסדר..

shirakl

New member
ורק בשביל באמת להרגיע

פורום "לחיי האהבה" נשאר פתוח אפילו שהסדרה נגמרה כבר לפני כמה חודשים... והרי ב"ג ללא ספק תחזור לעוד עונה...

אבל... אבל.. אבל...

אבל.. *בערך* כשעונה הראשונה תיגמר *שוב* אז עונה שלישית מגיעה....

YaLdoNet 4 EveR

New member
יהיה לנו הפרש של לפחות חודשיים ../images/Emo4.gif

קודם מכושפות צריכה להיגמר! רייט?

z O e i

New member
לא נורא לא נורא לא נורא

נסתדר!! נמצא כבר דרכים להחיות את הפורום.... נכתוב פאנפיקים. לא לדאוג
אגב, אופיר, וואלקאם באק

LillipooT

New member
האמת ש..

כשאני נפגשתי עם נטע, היא אמרה שיש חשש לכל פורום בנושא טלויזיה שהוא יסגר לזמן מה.. עד שהעונה הבאה תשוב לטלויזיה. אבל זה רק במקרה שהפורום שומם.. ואז חבל להשאיר אותו סתם. המטרה היא לא לדכא אתכם אלא להגיד שהכל בידיכם.. (בידינו יעני) תבואו, תכתבו הרבה.. יש מספיק דברים לעשות. אני סומכת עלינו :)

Digi Lista

New member
גם לי נטע לא אמרה כלום בנושא...

(אולי כי לא נפגשתי איתה אישית...)ואצלי בפורום דיג´ימון זאת בכלל בעיה, עד שמדבבים את הפרקים ומביאים אותם לארץ זה המון זמן, כול חופש גדול הם מגיעים ואז...שנה שלמה אמורים למעשה לדבר שטויות ולבלבל את המוח...כמובן שזה לא יקרה כי יש סרטים, פרקים ביפנית,פנפיקים,תמונות, משחקים ועוד מלא דברים שאפשר לעשות, אם כי כשיש לימודים זאת בעיה יותר גדולה... נ.ב. יש לי רעיון למשחק, אני משחקת אותו אצלי בקביעות אבל אפשר בקלות לשחק בו גם כאן כשאין על מה לדון(ודווקא יש כי העונה החדשה של בנות גילמור עולה בקרוב בארצות הברית...ספוילרים,תמונות...). בכול אופן המשחק הראשון הוא "דברים שלא ידעתם על..." בוחרים דמות\שחקן מהסדרה וכול אחד כותב משפט או יותר למשל רורי 1. היא מעריצה את הארי פוטר 2. היא אוהבת לאכול חובזות אפויות... כלומר ברור שזה לא הגיוני אבל...זה הכיף(ואז אחרי מספר מסויים של משפטים מהרבה חברים בפורום המנהלות יכולות להכניס את זה למאמרים...) והמשחק השני דיי דומה, דברים שהם לעולם לא יגידו, יש לי משהו גדול על רורי בנושא, אבל יש סיכוי שזה עומד להתפרסם בראש1 אז חבל לי להרוס... לסיום, הפורום הזה מעולה ומאוד מצליח, הוא לא יסגר בקרוב!

עוד 2 פרקים

הפרק של השבוע הוא לא הפרק האחרון לעונה יש עוד 2 פרקים(בפרק האחרון רורי תנשק את ג´ס

למה../images/Emo35.gif למה להרוס../images/Emo35.gif ../images/Emo58.gif מעלי

אם היא לא רוצה לדעת מה יקרה בהמשך
למה לגלות
ולמה לא להזהיר בסימן פעוט ומסכן כזה
"
"
אנשים, אם אתם רוצים לכתוב ספויילרים תזהירו

למעלה