גם לי נטע לא אמרה כלום בנושא...
(אולי כי לא נפגשתי איתה אישית...)ואצלי בפורום דיג´ימון זאת בכלל בעיה, עד שמדבבים את הפרקים ומביאים אותם לארץ זה המון זמן, כול חופש גדול הם מגיעים ואז...שנה שלמה אמורים למעשה לדבר שטויות ולבלבל את המוח...כמובן שזה לא יקרה כי יש סרטים, פרקים ביפנית,פנפיקים,תמונות, משחקים ועוד מלא דברים שאפשר לעשות, אם כי כשיש לימודים זאת בעיה יותר גדולה... נ.ב. יש לי רעיון למשחק, אני משחקת אותו אצלי בקביעות אבל אפשר בקלות לשחק בו גם כאן כשאין על מה לדון(ודווקא יש כי העונה החדשה של בנות גילמור עולה בקרוב בארצות הברית...ספוילרים,תמונות...). בכול אופן המשחק הראשון הוא "דברים שלא ידעתם על..." בוחרים דמות\שחקן מהסדרה וכול אחד כותב משפט או יותר למשל רורי 1. היא מעריצה את הארי פוטר 2. היא אוהבת לאכול חובזות אפויות... כלומר ברור שזה לא הגיוני אבל...זה הכיף(ואז אחרי מספר מסויים של משפטים מהרבה חברים בפורום המנהלות יכולות להכניס את זה למאמרים...) והמשחק השני דיי דומה, דברים שהם לעולם לא יגידו, יש לי משהו גדול על רורי בנושא, אבל יש סיכוי שזה עומד להתפרסם בראש1 אז חבל לי להרוס... לסיום, הפורום הזה מעולה ומאוד מצליח, הוא לא יסגר בקרוב!