שאלה חשובה!!!

alonpaz

New member
שאלה חשובה!!!../images/Emo35.gif

למה
ואני שואל ברצינות רבה - למה
אתם שונאים דתיים - מיפלגת שינוי קמה רק כדי להילחם בדתיים!!! זו יעודה - להילחם בהם! בגלל שינאת אחים נחרב בית המיקדש... - למה
השאלה רצינית ואני מצפה לתשובה רצינית ואמיתית מה
! רק אל תגידו שהם גנבים וכו´... אם חלקחם חושבים ששינוי לא קמה להילחם בדתיים אז תסבירו לי למה היא קמה ומה המצא שלה?! ממתין לתשובה רצינית!

אשרת

New member
אחנו לא שונאים דתיים אלא פשוט שונאי

אנשים שמנצלים אותנו. מפלגת שינוי לא קמה להלחלם נגד הדתיים אישית , אלא נגד הכפייה הדתית וניצול אוכלוסיה אחת על ידי אוכלוסיה אחרת , ועל מנת לדעת עוד על המצא של המפלגה, כנס לאתר שלהם. ולמה אתה חושב שההרגשה הזאת הולכת רק בצורה חד צדדית אני יכולה הלגיד לך שהשנאה הזאת באה גם מצד החרדים. הם שונאים אותנו משום שאנחנו לא ממש מוכנים להמשיך להיות הפרייארים שלהם ולהמשיך להגן עלהם ולשלם להם את ביטוח הלואמי בעוד שמה הם עושים..... כלום!!!!!! ברגע שהם יהיו בני אדם - יהיה על מה לדבר. ואולי באמת הגיע הזמן שתהיה מלחמת אחים פה בארץ , כדי שהדברים יתחילו להתיישר.

לזכור ולא לשכוח

את הביטוי התלמודי מהנבזים ביותר "אמר ר´ אלעזר עם הארץ (ככה קראו פעם לחילוני) מותר לנוחרו ביום הכיפורים שחל בשבת" (פסחים מ"ט, עיין שם ותמצא עוד כמה פנינים) אז למה החרדים שונאים חילוניים, אה? (בגלל שהם יודעים שזה האמת, מזכיר לכם משהו)

די כבר עם השטות הזו!

אני לא שונא אף אחד שאני לא מכיר... משלושת החרדים שאני מכיר אני לא שונא אף אחד דווקא נחמדים הח´ברה ומהדתיים שאני שונא... מה לעשות יש חרא אנשים. אבל מה מצחיק פה?! אני שונא יותר חילונים! פשוט כי אני נכיר יותר חארות חילונים מאשר דתיים.

למעלה