שאלה חשובה

שרונמר

New member
שאלה חשובה../images/Emo206.gif

הילד שלי סובל משלשולים... מה עושים עם התרופות האנטי אפילפטיות? הילד שלי מוגן? שרונה

למיטב ידיעתי

השלשול נובע מאי ספיגת הנוזלים(מים) במעי הגס. הספיגה של הכדור נעשת הרבה יותר מוקדם. לכן אין מה לדאוג.

ruthty

New member
../images/Emo141.gifשרונמר

בוקר טוב לך ראי ישנה תרופה טבעית שעוצרת את השילשולים את לוקחת כפית כמון שזה תבלין מוסיפה מעט סוכר ונותנת לו לבלוע עם כוס מים נסי

שרונמר

New member
עדיין לא../images/Emo7.gif

יש לו כאבי ראש, והרבה. ביום חמישי מוציאים לו תפרים, ואז נדע מה קורה. עם הלמיקטל מסתדרים, מחכים בקוצר רוח להפטר לגמרי מהדפלפט... שרונה

../images/Emo24.gif ממשיך להחזיק אצבעות

ומקווה לטוב בשביל... תום מה שהגבר הקטן הזה צריך לעבור החזיקי מעמד רפי

../images/Emo24.gif ממשיך להחזיק אצבעות

ומקווה לטוב בשביל... תום מה שהגבר הקטן הזה צריך לעבור החזיקי מעמד רפי

סימוננה

New member
תשובה לשרונמר

אין לי מושג בתרופות שנוגעות באפליפסיה כי בני לא מוכן לקחת. אני חושבת שקודם כדאי לבדוק עם הרופא שיודע ממה מורכבת התרופה שמקבל הילד. משהו נוסף וזה קשור לרפואה המזרחית שימי לב איך הילד שואף ונושף האם הסרעפת מעורבת או שהוא נושם כמו בנדאדם מעשן נשימות קצרות ושיטחיות זה קשור למעי הגס ונשימה לא נכונה (גם התנהגות) יכול לבוא לידי ביטוי בעצירות או בשילשולים. אני לא יודעת הרבה על אפילפסיה לצערי אני לומדת את זה עכשיו יום יום אבל אצל אנשים אפילפטים הכול יותר מחודד ולכן כל מה שקשור בתזונה והתנהגות נאותה מאוד חשוב אצלם. זו דעתי.

שרונמר

New member
הסיבה לתופעה הזאת

היא שהתחלנו תרופה חדשה, ואחת מתופעות הלוואי: שלשולים וכאבי בטן. נאמר לנו שזאת תקופת הסתגלות, נחכה ונראה... תודה על התגובה ובהצלחה גם אצלכם שרונה

למעלה