שאלה חשובה

שאלה חשובה ../images/Emo18.gif

כמה שאני לא מצחצת שיניים, עדיין יש לי ריח רע מהפה... הדבר היחיד שעוזר לי הוא מסטיק מנטה, אבל המורה אומרת לי לזרוק אותו בשיעור... מה יכול לעזור לי נגד ריח רע מהפה

Nobodys Wife3

New member
שלום לך...

תפני לרופא שיניים אולי יש לך פטריה בפה או איזה משהו שגורם לריח רע. יש טבליות מציצה שתוכלי להשתמש בהן בטעם מנטה שמאוד עוזרות במקום מסטיק (שהמורות דורשות שנזרוק בשיעור). אבל אל תזניחי ביקור אצל רופא, הוא יתן לך תשובה ברורה יותר.

Blueberry Kiss

New member
יכול להיות שרק נדמה לך?

בכל מקרה, אולי המקור של הריח הוא לא מהשיניים אלא מהלשון. את יכולה לקנות מברשת מיוחדת כזו (שנראית כמו סכין גילוח) ולנקות איתה את הלשון כמה פעמים ביום. סיבה פחות סבירה, אך אפשרית, היא שהמקור הוא בקיבה, ובשביל זה עליך לגשת לרופא.

טוטס

New member
ריח רע מהפה

כמו שאמרו לך מקור הבעיה יכול להיות במספר מקומות. יש על הלשון הרבה מאוד חיידקים ולכן חשוב לדאוג גם לנקות את הלשון. לא ניתן לעשות זאת עם מברשת שיניים רגילה אלא רק עם מנקה לשון (אפשר לקנות בסופר פארם) בנוסל - את יכולה לנסות את הדברים הבאים: *לאכול דלעת טרייה או מבושלת * לשתות 2-3 כוסות תה בבונג *לשתות 2-3 כוסות תה מעלי זעתר מומתק בדבש * לכתוש גרעינים של אבטיח למשחה, להוסיף מים. לסנן ולגרגר עם התערובת פעמיים ביום * פעם גם קראתי שטוב לאכול פטרוזיליה בשביל ריח רע

ה מוזה

New member
להחליף מורה ../images/Emo3.gif

טוב עכשיו ברצינות ללעוס עלי פטרוזיליה לגשת לבדיקה אצל רופא השיניים וברבורה אומרת שגם גלעיני הל טובים להפגת ריח רע מהפה

למעלה