שאלה חשובה

שאלה חשובה../images/Emo17.gif

בעצם, שתיים:
איך אתן רואות את הפורום הזה?
מה הייתן רוצות שיהיה ומה הייתן שמחות שלא יהיה, כדי שתגלשו כאן באופן קבוע?

אימם

New member
עופרה אני מבינה שאני עונה ראשונה

היות ואני המון שעות בעבודה, אני מציצה כמעט כל יום וכשמתאפשר לי (אני מהקבועות, גם אם לא כותבת כל יום) ציפיתי שבפורום עם נושא כזה ייכנסו יותר נשים עובדות (באמצע העבודה כמובן
) וישאלו שאלות, יצ'וטטו על נושאים כמו: יחסים בעבודה, "הבוס עצבן אותי", "כבוסית אני זקוקה לעצה", וכו... אני חושבת שצריך לחשוף את קיומו של הפורום למקומות עבודה...איך לעשות זאת? לא אדע.. אולי באמצעות SMS או דרכים אחרות... אולי כדאי שתפני לפורומים אחרים בתפוז ותנסי להזמין אל הפורום ע"י ביצוע סקר שיעניין מאוד או ע"י איזה סקופ אחר...

מנסה לענות.. זה לא קל -

פורום שכזה שמאכלסות אותו בעיקר נשים / בחורות / אמהות שיודעות לנצל כל דקה וכל שנייה של נשימה סופרוומן? כן, זאת הגדרה מצויינת! אפילו אפצ'י אנחנו עושות עם עיניים פקוחות! אני נכנסת לפה פעם ביום (משתדלת...) בימי האטרף בעבודה - פעם בשבוע... כשאני מצליחה להכנס לאינטרנט - שלא לצורכי עבודה... התייעצויות / שיתוף / על הא ודא / קצת הוצאת קיטור - אלה הנושאים של כולנו, שכולנו מכירות ויכולות לתמוך ולעזור אחת לשניה. הפורום הזה מקסים רק שבאמת אין לנו זמן בין לבין לבין - יש ימים והוא זורם יותר ויש שתקועים נושאים יומיים שלושה ... לי אישית מהעבודה אין הרבה יכולת להכנס ולגלוש כי הבוסית שלי יושבת ליידי, רואה (כמעט) כל מה שקורה לי על המסך ... זה לא שמפריע לה שאני גולשת ומתעסקת בעוד דברים רק שלא תמיד נעים לי לנצל את זה שהיא מקסימה.
מתגעגעת

תשובה לשאלה חשובה../images/Emo13.gif בעצם לשתיים../images/Emo8.gif

בשנה האחרונה צימצמתי משמעותית את שעות הגלישה שלי במחשב. וזה משתי סיבות עיקריות. א.עומס עבודה ושינוי באופי העבודה. שעות רבות יותר של עבודה מחוץ לבית שלא מאפשרות לי הרבה זמן חופשי כמו פעם. ב. הילדים פחות נדיבים אלי בעיניין המחשב,ועקב המצב בכלכלי והמיתון,כבר אין באפשרותי לשחד אותם בדברים שווים כדי שיתנו לי בלילה את המחשב.
לכן,ההיעדרות שלי מהפורום{ומעוד כמה פורומים} היא עקב הנסיבות.ואם פעם הייתי נכנסת לפחות פעם ביום,אז היום זה אולי פעם בשבוע שבועיים. בנוסף,החורף...{העונה השנואה עלי
} גורמת לי להכנס מוקדם למיטה. אין משהו שמפריע לי בפורום,או שהייתי רוצה לשנות. פשוט הייתי רוצה קיץ,ושיחזור לי קצת זמן פנוי.

למעלה