שאלה חשובה

סתיו מם

New member
שאלה חשובה../images/Emo132.gif

תגידו, אני חייבת לשמוע מה דעתכן... אני קצת מתביישת, אבל זה ממש משהו חשוב. השאלה שלי היא מה עושים בשביל אהבה
? כלומר, אם ממש יודעים שאוהבים מישהו, אבל זה כרוך בכלמיני בעיות וגם אולי משהו שקצת יכול לפגוע במישהו שממש יקר ללב. אז מה עושים? האהבה מנצחת את הכל, או שצריך להיות גם "מוסרי"
? בבקשה תענו לי כי זה חשוב..

דנוש10

New member
האהבה מנצחת

אם את ממש אוהבת מישהו אז לדעתי את צריכה לעשות הכל גם אם זה יפגע בחברה טובה או במישהו אחר כי אם הבנאדם שאת עלולה לפגוע בו חשוב לך ואת חשובה לו הוא לא יוותר כל כך מהר על הקשר שלכם אולי הוא יפגע אבל בשלב מסויים תחזרו להיות חברים !!! אם הבנאדם שאת עלולה לפגוע בו לא חשוב לך ואת לא חשובה לו אז יכול להיות שהוא יסלח לך בשלב מסויים אבל גם יכול להיות שלא ואם לא זה סימן שאת לא ממש חשובה לו.... איזה מזל שיש חברים אמיתיים הא?....

דנוש צודקת!

אם הייתי מאוהבת במשהו היתי עושה אם זה משהו! ואם את אוהבת משהו, תמשיכי אם זה עד הסוף ולא משנה מה!

ODana

New member
אהבה אהבה אהבה../images/Emo23.gif

זה הכי חשוב (כל זמן שזה לא על חשבוני)...

p r u d e n s

New member
משפחה!!!../images/Emo182.gif|גרב|

המשפחה שלנו תמיד הייתה איתנו ותמיד תהיה...הם ייתמכו בנו בכל דבר שנעשה, המשפחה חשובה יותר.

ODana

New member
אבל פרו../images/Emo23.gif

היא לא שאלה אהבה מול משפחה. אלא אהבה מול לפגוע במישהו קרוב... למשל, בחברה טובה- מתור לפגוע בשביל אהבת אמת?

p r u d e n s

New member
אהבת אמת זה משו מיוחד../images/Emo182.gif|גרי|

אבל יש לי חברה אחת, או אולי אפילו שתיים או שלוש או ארבע שאני לא אפגע בהן בשביל כלום.

למעלה