שאלה חשובה

yuvale

New member
שאלה חשובה../images/Emo127.gif

מישהו יודע מתי יוצא הדיסק החדש של בלינק..???

ALMIGHTY

New member
עוד פחות מחצי שנה!

בערך בינואר 03´. באותו הזמן גם ייצא הדיסק החדש של סאם 41 (שלפי דעתי יהיה גרוע ביותר...)

ilbe182ebli

New member
יהה מזל טוב! זה ממש מרגש כזה,

שיהיו מלא מלא שירים חדשים שאנחנו לא מכירים ולא יודעים למה לצפות! (אני בכל אופן...) ולדעתי סאם 41 חמודים, אבל היו להם רק שני שירים טובים- מוטיוויישן ואין טו דיפ. הספיידרמן הזה ממש מטומטם שכולם שרים יחד ויש למתופף קול של..... של איכסה.... חוצמזה זה ממש נראה כיאילו סאם 41 זה להקה של כאלו שמעריצים את בלינק ועושים הכל בסגנון שלהם!

HandsomeDevil

New member
נוו... ברור שכן.

אם היית שומעת את "חצי שעה של כח", היית חושבת אחרת. אבל לא שמעת, ואני לא אגיד לך כאן מה אני חושב על מה שאמרת, תסיקי מסקנות.

ALMIGHTY

New member
אני שמעתי..

את ´הף האוור אוף פאוור´. ולא ממש התלהבתי...יש הרבה שירים בלי מילים וזה די עיצבן כמו הרצועה האינסטרומנטלית בבוקס קאר רייסר... מישהו בכלל שומע את זה !?!?!?

HandsomeDevil

New member
לדעתי סאם 41 יותר טובים מגרין דיי

בחצי שעה של כח, וגם חלק מהשירים באלבום החדש לא רעים. אבל אני לא מת על שתי הלהקות, כי פאנק זה פאנק, ואני... אני שחר

HandsomeDevil

New member
*יותר טובים מבלינק,

וגרין דיי יותר טובים משניהם. אבל שוב, אף אחת מהלהקות לא טובה, כי פאנקג זה פאנק ואני... אני שחר, וזה לא יוצא טוב

SiLvErSkY

New member
חחחחחח almighty

זה באמת רצועה דפוקה לחלוטין.. אין לי מושג למה שמו אותה... כנראה היה להם מקום הדיסק של 74 דקות אז הם עשו איזה קטע מעפן של דקה וחמישים שניות...שיכנס בדיוק.. חח :)

למעלה