שאלה חשובה:

שאלה חשובה:../images/Emo105.gif

גוד שארלוט, חידשו את east coast anthum? חשוב!! ואם כן, מה הם עוד חידשו חוצ מ: איי וואנט קנדי, פוט יור הנד און מיי שולדר, ופוט לוס?

EleVaTioN

New member
הם כן..../images/Emo129.gif

בדיסק שהם עשו לעצם קאבר
חחחחחחח נו זה שיש לך וגם לי נו זה עם השחור ברקע
והם חידשו שם גם את i heard you complicated screamer וכאלה

מה?!../images/Emo105.gif

את כל אלה הם חידשו?? את הכל?? אבל בקומליקייטד יש משהו על אבא שלהם..! הם לא יכלו לחדש את זה! הם לא חידשו את הכל! לאאאא! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לאלאלאלאלאללאלאלאלאל הם כתבו את זה בעצם! ועשו את זה מחדש! אבל לא הבנת את השאלה שלי, התכוונתי אם הם חידשו את זה כאילו מזמר אחר.. שבמקור מישהו אחר שר את זה, ואז הם שרו את זה שוב. כי את סקרימר וכל אלא הם כתבו

the z girl

New member
הם חידשו את של עצמםםם

אני אסביר לך את מה שהבנתי
כדי שלא תילחצי הם כתבו שיר הוציאו אותו בדיסק ועשו לו קאבר
לא החלטיים במיוחד אבל חפיףף אןי לי מושג איזה גרסאות יש לי..
אבל מה שיש לי יאפהה

EleVaTioN

New member
אאאאאאאההההה../images/Emo129.gif

אז תגידי מה east coat anthem לא שלהם?!?!?!?! מוזר
הם חידשו גם את i want candy לא? בשביל הסרט הזה קטע מהסרטים [not another teen movie]

the z girl

New member
חח איזה מותקק

את I WANT CANDY הם לא חידשו נראה לי (אני לא בטוחה בזה) אבל לא הם כתבו את זה (זה בטוח) וכה- הם עשו את זה בשביל הסרט.. כנ"ל לIF YOU LEAVE ואת FOOLOSE הם חידשו (ראיתי את הסרט שזה השיר נושא שלו, אבל השיר מהביצוע הקודם וזה היה גניב כזה אני קולטת תא זה וכזה אומרת לאחותי.. (*בהתלהבות*) זה השיר של ג'ש! חח הסרט לא משו .. משעמם

EleVaTioN

New member
חחחחח אם לא הם כתבו..../images/Emo129.gif

אז מי? מישו אחר
והסרט לא ממש another חחחח ממש כמו כל האחרים
רק ההתחלה פשוט הרסה אותי מצחוק!!!!!!

../images/Emo105.gif

את I WANT CANDY הם 100% חידשו וזה במקור: i know a BOY who's tough but sweet בכל מקרה, הם גם חידשו את איף יו ליב?! זה לא שלהם?? וחברה שלי אמרה לי שאיסט קוסט אנת'אם הוא לא שלהם! והיא תמיד יורדת עליהם (רק כי אני אוהבת אותם) והיא שונאת להקום שמחדשות שירים ואני צכה להוכיח לה שהם לא חידשו את זה!!!!

EleVaTioN

New member
בולשיט../images/Emo129.gif

לדעתי אין להקה שלא עשתה קאבר אחד לפחות לשיר שהם אוהבים או משו...

ברור../images/Emo105.gif

לכן היא שונאת בערך את כל הלהקות בעולם.. חחח אבל אני צריכה להוכיח לה שאיסט קוסט אנת'אם זה שלהם!!!! הלפ מי

EleVaTioN

New member
הממממממממ חפשי..../images/Emo129.gif

באתרי ליריקס או משו... אם רק הם מופיעים סימן שזה רק שלהם.

the z girl

New member
באמתתתתתתתתת?????

אני אלך להוריד ונראההה... אני לא מאמינה שהם חידשו את זהה... טוב בכל אופן אני לא אוהבת אותו.. הוא נורא קרציה כזה...תקוע כתוב בדיסקוגרפי שלהם באתר הרשמי על השירים מהסרט.. תסתכלי

למעלה