את כל אלה הם חידשו?? את הכל?? אבל בקומליקייטד יש משהו על אבא שלהם..! הם לא יכלו לחדש את זה! הם לא חידשו את הכל! לאאאא! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לאלאלאלאלאללאלאלאלאל הם כתבו את זה בעצם! ועשו את זה מחדש! אבל לא הבנת את השאלה שלי, התכוונתי אם הם חידשו את זה כאילו מזמר אחר.. שבמקור מישהו אחר שר את זה, ואז הם שרו את זה שוב. כי את סקרימר וכל אלא הם כתבו
את I WANT CANDY הם לא חידשו נראה לי (אני לא בטוחה בזה) אבל לא הם כתבו את זה (זה בטוח) וכה- הם עשו את זה בשביל הסרט.. כנ"ל לIF YOU LEAVE ואת FOOLOSE הם חידשו (ראיתי את הסרט שזה השיר נושא שלו, אבל השיר מהביצוע הקודם וזה היה גניב כזה אני קולטת תא זה וכזה אומרת לאחותי.. (*בהתלהבות*) זה השיר של ג'ש! חח הסרט לא משו .. משעמם
את I WANT CANDY הם 100% חידשו וזה במקור: i know a BOY who's tough but sweet בכל מקרה, הם גם חידשו את איף יו ליב?! זה לא שלהם?? וחברה שלי אמרה לי שאיסט קוסט אנת'אם הוא לא שלהם! והיא תמיד יורדת עליהם (רק כי אני אוהבת אותם) והיא שונאת להקום שמחדשות שירים ואני צכה להוכיח לה שהם לא חידשו את זה!!!!
אני אלך להוריד ונראההה... אני לא מאמינה שהם חידשו את זהה... טוב בכל אופן אני לא אוהבת אותו.. הוא נורא קרציה כזה...תקוע כתוב בדיסקוגרפי שלהם באתר הרשמי על השירים מהסרט.. תסתכלי