מדוע אתה אומר זאת?
יש קובץ שראיתי ורשום שמה שיש נפיחות אדומה. כמו כן אני מרגיש קצת חום ועייפות, אני ממש מרגיש בדיכאון ב-23 לספטמבר הייתי אצל הנערת ליווי, השתמשנו בקונדום אך יכול להיות שהוא נקרע אני לא בטוח, כיפת האוויר בקונדום לא רוקנה. יש לי נפיחויות אדומות קטנות ביד שמאל, בערך 20 כמו כן אני עייף ומרגיש שיש לי קצת חום. הנה מה שקראתי באחד האתרים מהם סימני ההיכר של איידס? איידס מייצג את הצורה החמורה ביותר של הזיהום שנוצר על-ידי נגיף ה-L.A.V בקרב כלל האנשים שהזדהמו בנגיף, רק מיעוט ילקה בזיהום החמור (פחות מ-10 אחוזים לאחר שנתיים). האחרים יסבלו מתופעות קלות בלבד או זניחות לחלוטין. במרוצת השבועות שלאחר זיהום הגוף על-ידי נגיף האיידס, תופעות חריפות ניצפות אצל 20% מהאנשים הנגועים. לאחר חדירת הנגיף אל תוך הגוף, הן דרך כלי הדם והן דרך מגע מיני, אפשר להבחין בתופעות חריפות אצל כ-20% מהאנשים. סימני היכר אלה מופיעים לאחר כשניים עד שישה שבועות לאחר חדירת הנגיף. אנו עדים להופעת תסמונת חד גלעינית קרי, חום שבין 38 עד 40 מעלות, התנפחות של הגנגליונים שבצוואר ובבית השחי וכמו כן פריחה אדומה בעור, המשתרעת על פני הגוף כמעין מפה גיאורגרפית. סימפטומים אלה יימשכו על- פי רוב כעשרה ימים וייעלמו כלא היו, מבלי שטיפול כלשהו השפיע על התפתחותם.