שאלה חשובה נוספת!!!!

zubi18

New member
שאלה חשובה נוספת!!!!

יש לי חבר, שניכנס לאתר שבו צריכים לרשום את פרטי האשראי וכך להירשם לשירותם שלהם... אבל הרעיון הוא שהוא הקליד כרטיס אשראי של מישהו אחר שגר בארה"ב, והוא הקליד את זה רק כדי לבדוק אם זה עובד... אבל אחרי שהוא נירשם, הופיע לו הודעה שלצורכי הביטחון, ה-IP שלו נקלט אצלהם... עכשיו הוא לא יודע מה לעשות??? האם יש להם אפשרות לאתר אותו??? האם יש דרך לעקוף את זה??? תודה מראש, אורן

uzi2

Active member
זה רציני

זה לא משהו שאפשר להקל בו ראש. בלי להרגיש נחצה פה קו אדום חמור, ואם יתגלה שההזנה של פרטי האשראי היתה לא חוקית ותוגש תלונה במשטרה (גם בארה"ב), אף אחד לא יקל בזה ראש.

Yellow Hacker

New member
וואי וואי ... ...

מצטער להגיד לך אחי אב לאכלת אותה בגדול (אתה או החבר שלך) חבל על הזמן. כל מה שצריך לעשות עכשיו זה להתפלל שנכנסים לאתר שלהפם מליוני לקוחות והם לא בודקים את כולם! חוץ מזה עד אז...אתה בטח תיכנס ותתנתק אז האי פי ישתנה אלא אם כן הוא קבוע...!

mafisto9

New member
גם IP שעובר דרך פרוקסי בגואטמאלה

אפשר לאתר כשרוצים,שעת החדירה לאתר נרשמת אצל ספק האינטרנט שלך וזה באמת לא משנה הרבה שהIP משתנה,צו פדראלי בארה"ב יאלץ את כל הגורמים לעבור שלב אחרי שלב באיתור ובסוף גם צו אצלנו שיאלץ את הספק למסור את פרטי מבצע העבירה,נכון שזה לא יקח יומיים במקרה של פרוקסי אנונימי נייד ובעל תפוצה גבוהה אבל אין לי ספק שיעלו עליו, מה יעשה הבחור?? כמו שהצעתם לו שיתקשר לבעל הכרטיס ויסגור את העניין.

Che Guvera

New member
../images/Emo132.gifאכלתה אותה-ומגיע לך

אני נתתי את הכרטיס האשראי שלי,אבל השתמשתי ביוזר נאם שלי,מאחר וזה לא תאם את הפרטים שרשומים באשראי -הם חסמו אותי טוטאלית,לא עזרו שיחות טל´ טראנסאטלנטיות,הם לא שוכנעו שייה כאן מעשה תמים לחלוטין-זה הייה בווייזפון,הם לא מאפשרים לי לרכוש שיחות טלפון ,ואני ברשימה השחורה שלהם,ולא עוזה שינוי היוזר נאם,ואו שינוי מס´ כרטיס האשראי,במחינתם אני מחוק,כה זה,הם נוקטים אמצעי זהירות ובצדק.

itaf10

New member
למסור פרטי אשראי של אחר...

גם לנסיון זה דבר חמור מאוד, במיוחד דרך האינטרנט. אני מציעה שתפנה אל החבר בחו"ל מיד, ספר לו שיבטל את כרטיס האשראי שלו. רק תתפלל שלא ישתמשו לרעה בכרטיס עד שיסדר את הענין עם הבנק וחברת האשראי שלו. חבר זה לא צחוק... בהצלחה

למעלה