שאלה חשובה מאוד!!!

ליקושש1

New member
שאלה חשובה מאוד!!!

האם מישהו יודע עם רובי הולך להופיע במופע שיהיה ב 07.07.07 (הייתי חיבת לעשות ככה) "live earth" זה הולך להיות הופעה גדולה כמו ה live 8???? כי אם כן אני חיבת ומתה להיות בהופעה כזאת ולראות אותו עוד פעם! תודה למי שיודע משהו על הנושא!!!

Lilush93

New member
כן זה רישמי../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ישש../images/Emo70.gif

לפי כתבה שמצאתי עכשיו רובי יופיע ביום הזה או יותר נכון פסטיבל.....כמות נדיבה של להקות...יהיה שמח
הכתבה : It has been confirmed that Robbie Williams is going to perform at the LIVE EARTH concert, on the 7th of July. Concert will take place on the Wembley Stadium and become one of series of live performances at the same time, all over the world. The event is due to gather over one hundred performers all together. In London apart from Robbie, we will see Madonna, Coldplay, James Blunt, Black Eyed Peas, Oasis, Paul McCartney, Prince and U2. The idea of LIVE EARTH came from ex-vice president of USA - Al Gore. Total income is going to be handed over to ecological organizations.

Lilush93

New member
מישהי יודעת על תחנת שידור בינ''ל ../images/Emo35.gif

שנוכל לראות
ונזכרתי ברגע זה ממש : אל גור (ראש מעוצת ניו יורק לשעבר אם אני לא טועה) עשה איזה פרויקט עם ליאונרדו דיקפריו שליאו כל כך התגאה בו... עכשיו גם רובי ידידותי (וגם לסביבה)

Berliner star

New member
אם רובי

באמת יופיע אז הלוואי ואביעד קיסוס שוב יהיה השדרן
כי חוץ מהעובדה שאני מתה עליו ושהוא מצחיק- הוא מאוד אוהב את רובי
(תזכורת למי שראה את Live 8 בשידור ישיר
)

Berliner star

New member
אז זהו...

שזה לא רישמי.
יש המון שמועות שרובי כן מופיע בLive earth וזה גם מופיע בהרבה אתרים, אבל אף שמועה לא אושרה רישמית ואף אתר שרובי מופיע בו הוא לא רישמי.
אפילו באתר הרישמי של רובי אין אף הודעה שתומכת בזה. הינה האתר הרישמי של האירוע בלונדון עם רשימת האמנים בלונדון-http://liveearth.msn.com/UKPR410?wa=wsignin1.0 הרשימה אומנם עדיין לא סגורה ויכול להיות שרובי כן יופיע, אבל עדיין אין שום הודעה רישמית.

Lilush93

New member
אני קראתי את זה באתר של רובי אבל ב...

באתר פולני של רובי (זאת הכתבה השלישית בספירה מלמעלה) שכאילו כבר הכל סגור.....בינתיים זה ישאר כ- הב''י (הופעה בלתי ידועה
)

ליקושש1

New member
תודה תודה למי שענה לי...

כי באתר של המופע הזה בנתיים לא כתוב כלום על זה שרובי יופיע... מקווה מאוד מאוד שהוא ישתתתףףף....

למעלה