שאלה חשובה מאוד!!!!!!!!

אוהדפרץ

New member
שאלה חשובה מאוד!!!!!!!!

Male2 חבר להקת אוהד והתעויוט מאחר לחזרות ולהופעות באופן קבוע. האם תתחיל לחפש לו מחליף?

ה ב ו ב ה

New member
נפתח לזה שירשור בצהריים

תבדקי שם בבקשה, ובבקשה לא לפתוח שירשורים מיותרים שמציפים את הפורום סתם! אתם לא חדשים פה או בפורום!

אוףף תחפשו מה יש?!

לפתוח כל שניה שירשורים אתם יודעים בכייף אבל קצת לאמץ את האצבע אתם לא יכולים?!כולה להזיז עכבר מסכן וללחוץ כמה פעמים נראה לי שהתשובה היא "כן"

ה ב ו ב ה

New member
כן או לא מה אתם רוצים?

דילמה זה עניים אתגרי. בחיים הפרטים לכם, אם תהיה לכם דילמה, אמא לא תהיה תמיד לידכם ותתן לכם את התשובה לעוסה בכפית של זהב לפה! תענו קצת לבד, קחו סיכון לשם שינוי! ופתחו לזה מלא שירשורים, יש למעלה בפורום משבצת לחיפוש בפורום. מה הבעייה לחפש שם את הדילמות???

larulz

New member
אתגריים.. עאלק + תשובה לדילמה

עזוב אותך מהאנשים פה, לא יודעת מה נהיה איתם, כואב להם לעזור למי שמבקש... ומתרצים את זה ב"אתגר" נו באמת.. כולה משחק מחשב... צאו כבר מהסרט, נכנסתם אליו יותר מדי חזק... וגם מתנפלים על כל גולש תמים שבטעות פתח שרשור.. בקיצור לא ייהרוג אתכם להיות נחמדים יותר.. גם אני קיבלתי את הדילמה הזאת, ובחרתי שאני לא רוצה להחליף אותו... התוצאה הייתה שכתבו לי שכל הכבוד שאני שומרת על האמנים שלי וכנראה אני יודעת איזה נכס יש לי בידיים ועלו לי המדדים. אז התשובה היא: לא. לא להחליף! בהצלחה!

ה ב ו ב ה

New member
בזמן האחרון ולרא סיום המשחק

נהיים פה עצבניים בגלל....?מה? קינאה? או כי אנשים לא רוצים לראות לבד מה תוצאות הדילמה, ורוצים תשובות מוכנות אצלם בפה.. וכן, דילמות זה אתגר כמ במציאות. וכמו שאמרתי קודם, אם תהיה לכם ילמה במציאות, אין מי שיענה לכם את התשובה, ועוד לעוסה מכל וכל ומוגשת בכפית של זהב! תתמודדו לבד עם הדילמות לשם שינוי!!! למה אתם מתנהגים כילדים קטנים? (או שמא זה אמת?)

a v i e l 1 4

New member
בדיוק להיפך!!

מי שלא מוכן לענות לאחרים הוא פה הילד הקטן... זה כולה משחק מחשב ואני לא חושב שלמישהו פה תהיה פעם להקה אמיתית... הפכתם את זה ליותר מדי רציני פחחח... "אם תהיה לכם דילמה בחיים אמא לא תהיה בשביל לעזור לכם"... צריך לעשות קצת הפרדה בין משחק מחשב לחיים האמיתיית את/ה לא חושב/ת?

ה ב ו ב ה

New member
זהו שלא!

תתמודדו עם הדילמות לבד.. תתבגרו קצת. מה קרה? הזיק למישהו? ותפסיקו להתעצבן ממה שכותבים לכם.

כאילו, אם שכחנו...

כאילו, אם שכחנו שאת תמיד מגיבה ותמיד גם בחוסר סבלנות, אז עוברים להודעה הבאה, וגם שם מוצאים תגובה "עסיסית" שלך... אם זה על השגיאות כתיב או על השאלות המיותרות("מישהו רוצה קצת שעות חזרה?"זה שלך לא?) לא מאוחר עדיין לשנות, ואולי פשוט היו חסרות לך כמה שעות שינה אותו יום, אז אני לא שופט אותך, אבל אם אין לך משהו טוב להגיד, פשוט אל תגידי. "סייג לחוכמה...", את יודעת.

בכל מקרה, זה העיניין במשחק

התחרות בין המתמודדים. ההשוואה בין המשחק לחיים האמיתית מחייבת. ואל תגיד לי "לאף אחד כאן אין סיכוי לנצח חוץ מהמובילים" כי זה לא תירוץ. הדילמות הן חלק מהמחשק, ולקבש תשובות זה רמאות בעקיפין. למה לא לקחת את הסיכון? כי אתה מפחד להפסיד מעריצים/ כסף? מה זה משנה לך, הרי אף אחד כאן לא הולך לנצח חוץ מהמובלים
בבקשה מכם, תפסיקו לענות לדילמות ולשם שינוי תהיו ישרים. זה פשוט מפריע לשאר האנשים שמשחקים בהגינות

עזבי, יש לך בעיה...

וקוראים לה "חוסר סובלנות" בובה... אני מקווה שזאת הבעיה, ולא איזה שיגעון שאת חושבת שאת יותר טובה ממישהו כאן, כי את מתמצאת בפורומים...

חלק מהקטע זה אתגרר

אנשיםם מה אתםם לא יכולים להתמודד קצת?!קצת להתאמץ?מה יש קשה להזיז עכבר מסכן?לא אני לא יכולה לעזור לו למה?כי פתחו איזה 96585906 שירשורים לדילמה אחת מסכנה ותאמין לי שהוא היה יכול לחפש אפילו בעמוד ה-1 כי כתבו את זה כ"כ הרבה פעמים שאין מצב שזה לא יהיה בולטט בעיןן וחלק מהקטעע זה אתגררר פורום פתחו בשביל: בעיות, תקלות, באגים, חוויות שהיה בלהקה ועוד..ולא לרשום דילמות ואנחנו נתאמץ בשבילכם אשכרה צריכים ללעוס לכם את האוכל ולהכניס לכם לפה זה לא כייף שאומרים לך את התשובה אתם נהנים שאומרים לכם את התשובה?(לפי דעתי זה ממש משעמם)ככה לא עושים כלום לבד

lool3

New member
את צודקת, אבל..

בשביל זה יש מנהלים. אחרת אין מה לעשות כאן. אני פשוט לא מגיבה להודעות שפתחו להן 52389048290 והן עדיין באותו עמוד. כמו, אם לא היו שרפות, למה יש מכבי אש? וזאת מן הסתם העבודה של המנהלים בלבד, לא שלי. כמובן שזה חלק מהמשחק לענות לבד. אני עונה ואז שואלת אם עניתי נכון בלבד(מה שנשמע לי נורמלי).ברור שלחלקכם ממש לא יזיק להיות קצ רגועים ולא להתעצבן על כל איש שמביא דילמה ומבקש עזרה. מותר להיות נחמדים. אם את מתעצבנת מזה פשוט אל תכתבי לאותה הודעה. זה יעזור לך ולכולם.

אבל..

פתחו כ"כ הרבה שירשורים לדימה אחת אז אי אפשר להתאמץ קצת?! אני בכייף רוצה לעזור וממש אין לי בעיה אבלל כמה אפשר לפתוח?! בגלל זה אמרתי שיהיה יותר נוח ומסודר לפתוח שירשור אחד גדול של דילמות ככה יהיה פחות הצפה והפורום יהיה יותר מסודר לא ככה?

למעלה