שאלה חשובה מאוד...

ic0007

New member
שאלה חשובה מאוד...

שלום לכולם/ן , אני גרוש, בן 33, אב לתאומים מקסימים בני 4 . אני וגרושתי לא חיים יחד כבר 4 חודשים . לאחרונה הכרתי מישהי מקסימה והיחסים בנינו מתקדמים מאוד יפה. שאלה: מהו התהליך הנכון בלהכיר להם אותה? איך מציגים אותה? מה אומרים? איך מסבירים שהיא תתחיל לישון איתנו ועוד. אני לא מוכן לפגוע בהם בשום אופן אני ממש אובד עצות. נ.ב.(לגרושתי גם יש חבר והיא לא שיתפה אותי בדרך בו עשתה את התהליך הנ"ל)

d a n i e l s 5

New member
אז ככה....

כל אחד והתהליך שלו...כל אחד ואיך שהוא מרגיש...... אבלללללללללל נפרדת לפני 4 חודשים......תן קצת זמן לך/להם....יו נו... ככה להבין איפה ולמה....ולהתארגן על החיים החדשים. ורק אחרי שתארגנו לכם (אתה והילדים) את החיים ביחד....תכניס עוד מישהו לאירגון הזה. לאט לאט , צעד צעד.... דעתי האישית בהחלט. בהצלחה.

ic0007

New member
מה הכוונה...

מה הכוונה לארגן את החיים ? בית?חדר?פינה חמה? החיים שלנו בשגרה. אני מבולבל... נ.ב. תודה על התגובה, עושה לי רושם שהפורום הזה ממש לא רציני, כל מה שמדברים פה זה על סקס וחרמנות בשביל זה יש פורום אחר...

מצוטטת

New member
נ.ב. ../images/Emo6.gif

תיקון טעות............ זה רק היום כי אביב הגיע יש ימים מה אנחנו מתאבקים/ות בבוץ יש ימים מה מורטים גבות וכו' יש ימים מה
למזלך נפלת ביום טוב....

m a y a 69

New member
נראה לי

מוקדם מדיי ארבעה חודשים אחרי שיצאת מהבית להכיר לילדים את החברה שלך. הם עדיין בתוך הטראומה של הפרידה וחברה של אבא כמו גם החבר של אמא רק יכניס אותם לבלבלה גדולה יותר. לדעתי אם להכיר אותה לילדים אז כחברה טובה ולא כבת זוג.. אני מניחה שהילדים לא ישנים אצלך בכל יום , אז אפשר להתפשר מעט לטובתם ושהחברה לא תישן אצלך בימים אלו.. צריך לתת להם עוד קצת זמן לעכל, להבין את המצב החדש . אבל זו רק דעתי ...

למעלה