שאלה חשובה מאוד!

mosh-16

New member
שאלה חשובה מאוד!

שלום לכולם ותודה למי שענה לשאלה הקודמת שלי... רציתי לשאול כל מי שלומד כל אומנות לחימה שהיא כמה הוא משלם וכמה שעות בשבוע הוא מקבל בעד זה.. בבקשה שלחו לי לאימייל או אפילו פו (עדיף לאימייל) מה אתם לומדים וכמה עולה לחודש וכמה שעות בשבוע זה תודה מראש MOSH [email protected]

mapopo

New member
היי מושון..

בלחימה משולבת 195 ש"ח לחודש - שיעור של שעה וחצי , אפשר 4 פעמים בשבוע. MAPOPO

yossikl

New member
אצלנו..

אצלנו בלוחמה משולבת "גדי קנפו-גיטסו" בי-ם זה עולה 250 ש"ח לחודש לשני אימונים בשבוע; כל אימון הוא בין שעה וחצי לשעתיים. ב-ה-צ-ל-ח-ה.

mapopo

New member
ואוו יש לי שאלה

ספר קצת על השיטה שלך?????? היא דומה ללחימה משולבת?????? למה היא יותר יקרה??? אתם עושים שם דברים מיוחדים וייחודיים?? תודה מראש... MAPOPO

TinKer Bell

New member
אמממ תרשה לי להעלות השערה..

בירושלים כנראה חוגים באופן כללי עולים יותר, דמי שכירות של המקום וכד´. אני משערת שהמכון שלך (אני לא זוכרת איפה אתה מתאמן) עצמאי או שבאזור שלך ככה עולים חוגים.. אני בספק שהשיטה שלו יקרה יותר כי הם משתמשים באמצעים פירוטכניים.. טינק

mapopo

New member
יכול להיות... ../images/Emo22.gif

מה גם השם שלהם אבל דומה מאוד ללחימה משולבת.. לכן מעניין אותי מה הוא מתאמן.... לוו דווקא הכסף שהוא משלם זה פחות מעניין אותי וזה נתון לשיקולו של המורה שלו.. מהסיבות שציינת... ואחרות מן הסתם... MAPOPO

yossikl

New member
תשובה לmapopo

השיטה שאני מתאמן בה היא שיטה שייסד הפרופסור סאנסאיי גדי סקורניק-בדרגת דן 6. זו שיטה משולבת הכוללת: קראטה פול קונטקאט- כולל הכל, אגרופים סגורים לפנים, מרפקים לפנים, בעיטות לצלעות ולראש, הכל בעצם חוץ משיער,אשכים ונשיכה. ג´ודו- הטלות, שזה יותר ספורטיבי. ג´ואוג´יצו קרבי- חניקות ובריחים על הלסת, הידיים הרגליים; על הגידים השירירים והעצמות. זו בעצם שיטה עם שני פנים; אחד- קרבי לרחוב ת´כלס, שזה הקראטה והג´ואג´יצו שזה בעצם מכות ת´כלס.. והשני- ספורטיבי תחרותי הגו´דו. זו בעמם שיטה באמת מקיפה ומצויינת משום שבאגרוף תאילנדי\ קראטה\ קיקסולאון\ איגרף וכדומה אלה שיטות מצויינות אבל אם תוריד אחד מהם לקרקע הוא יהיה חסר אונים.. או לחלופין ג´ודו, לוחם ג´ודו יכול להוריד אותך לקרקע ולקרוע אותך אבל אם תתן לו "לו קיק" אחת.. כך שבעצם זו שיטה מקיפה ומצויינת שכוללת הכל- קרקע, עמידה על הרגליים, הטלות, חניקות ובריחים, כך שמאד קשה לנצח לוחם טוב מ"קנפו גיטסו".. דרך-אגב המאסטר של השיטה שלנו בירושליים איתי גיל השתתף בתחרויות בושידו ביפן וניצח את יוג´י אנג´ו ועוד רבים.. ולגבי המחיר- זה יחסית יקר אבל משתלם ושווה, לחימה משולבת של עמידה וקרקע ושלוב שלהם יחד זה לא יקר במיוחד. נ.ב. מי שמעוניין לראות או להשתתף (מומלץ) בשיעור אחד חינם שישאיר לי פה הודעה או שייפנה לאיסיקיו 93075399 ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולם.

yossikl

New member
לא בדיוק..

דומה. זה פשוט מאד בושידו! מי שראה בושידו בערוץ חמש פעם (מי שלא יש לי קלטות) זה זה..

האם "קיקסולאון"=קוקסול וון ?

כי אם כן אתה טועה חביבי. קוקסול וון היא אומנות לחימה מקיפה וכוללת את כל האלמנטים של הלחימה כולל עבודת קרקע תכל´ס. אין שום אלמנט ספורטיבי. הכל יעיל להתגוננות רחוב ב - 100% ולכן בקוק סול וון מותר הכל. שמעתי על יעילות השיטה שלך, והייתי מעוניין לראות אימון אם אפשר באיזור המרכז.

yossikl

New member
כן כוונתי לקוקסול וון.. ו..

מצטער אם כך על הטעות, זה לא מה ששמעתי.תודה על המידע. לגבי שעורים- אני יכול לשלוח לך קלטות וידאו שצילמתי באימונים אצלנו, או אם אתה מעוניין לראות את הרמות הגבוהות באמת בשיטה שלנו פנה לרמת-אביב ג´ שם מאמן גדי סקורניר(ראש השיטה) ברמת גן- שני סניפים של הבן שלו גיא. בירושליים- איתי גיל- הרמה הגבוהה ביותר בארץ ב"פרי סטייל פייטינג". בירושליים- הסאנסאיי שלי- אלכסנדר טרנובסקי. אם אתה מעוניין- צור קשר איתי פה או באיסיקיו 93075399- עדיף בפורום. ב-ה-צ-ל-ח-ה

אני בהחלט מעוניין

קלטת וידאו יכול להיות נחמד. איפה בדיוק ברמת אביב ג´ ובאיזה ימים ושעות ? האם יש אתר באינטרנט ? מה ההבדל בין שיטה זו לגו´גי´טסו ? על איתי גיל שמעתי. המורה שלי מכיר אותו. תודה

yossikl

New member
תשובות..

קלטות אני אשכפל ואשלח לך תוך שלושה שבעות. לגבי המועדון של גדי האמת היא שאין לי מושג.. אני אברר ואודיע לך. יש אתר בבנייה (אני הבונה..). ההבדל הוא פשוט מאד: ג´וג´יצו זה ג´וג´יצו בלבד ו"קנפו גיטסו" זה ג´וג´יצו+קראטה פול קונטאקט+ג´ודו. אהה ושכחתי, יש עוד מועדון של בוריס (שם משפחה אני לא יודע) בפסגת-זאב במזרח ירושליים.

ועוד מספר שאלות ברשותך

מה הרקע של ראש השיטה ? מה הוא למד קודם ? ממי ? איפה ? וכמה זמן ? איזה אומנויות לחימה הוא שילב בשיטה שלו ? האם הוא שיכלל טכניקות משיטות שונות או לקח אותן כפי שהן ? כוונתי היא - מניין נלקחו מכות הידיים, הרגליים, טכניקות מפרקים ןכו´ ? האם יש קאטות, כלי נשק, פיתוח "קי" ? האם לומדים טכניקות מדיטציה ? מה פירוש השם קנפו -ג´יטסו ? האם זה קשור לקנפו קרטה ? מהי הפילוסופיה של אומנות זו, ומה מייחד אותה מאומנויות אחרות. אם להסביר את עצמי יותר - אם ניקח טכניקה מקנפו -ג´יטסו וטכניקה דומה מקוק סול, מה אני אראה בקנפו - ג´יטסו שאני לא אראה בקוק סול בגישה של ביצוע הטכניקה (למרות שהטכניקות פועלות ויעילות בשני המקרים). תודה מראש גיל

yossikl

New member
הנה תשובות (לפחות מה שאני יודע)

גדי סקורניק הוא בדרגת דאן 6 במספר אומניות לחימה. גדי הסתובב בעולם, יפן, קוריאה, רוסיה, אירופה, דרום אמריקה וארה"ב בחיפוש אחר אומנות הלחימה המושלמת. לאחר שהגיע למסקנה שאין כזו (לפחות לא אז לפני חמש שש שנים) הוא שילב שלוש טכניקות בסיסיות: קרטאה מגע מלא- לחימה בעמידה, מכות רגליים וידיים (ברכיות ומרפקים). ג´ודו- מתבסס על כוח פיסי ללחימה קרובה שאין בה אפשרויות למכות קראטה מועילות. ג´וג´יצו- לאחר הורדת היריב לקרקע באמצעות תרגיל קראטה או ברב המקרים בתרגיל ג´ודו משתמשים בג´וג´יצו, חניקות ובריחים- מועיל ביותר! שבירות ידיים ורגליים, שבירות לסת, חניקות, קריעות גידים ורצועות, חניקות, עיקום מפרקים בידיים וברגליים. לגבי השם אני לא ממש יודע (שוב אני אברר ואודיע לך), אין קאטות, אין כלי נשק חדשים, אלא רק מה שקיים (נונצ´אקו, סכינים, מקלות וחרבות וגם חץ-וקשת) כן, עובדים על ה"קי" בעיקר אצל מתחילים ואצל הרמות הגבוהות. התנועות הן בבסיס אותן תנועות כמו קראטה, ג´ודו וג´וג´יצו אבל עם שינויים מהותיים שמותאמים לכל שלוש הטכניקות. כך שתנועה מג´וג´יצו קלאסי לא תהיה דומה לג´וג´יצו של קנפו גיטסו.

mapopo

New member
yossikl הנחמד

אחלה... אני מכיר את גדי סקורניק הוא מאמן עדיין בכלל?? לידיעתך הבן שלו גיא סקורניק משתף חניך שלו בקרבות שיהיו בתאריך 13.10.2001 באוסישקין MAPOPO

yossikl

New member
mapopo..

כן הוא עוד מאמן, יש לו דוג´ו מפואר ברמת-אביב ג´. וכן, אני יודע, ובד"כ אנחנו גם מנצחים(קנפו גיטסו) וחוצמזה, אתה מעוניין לראות אימון שלנו?

mapopo

New member
בקרבות הקודמים דווקא הפסדתם..

חניך של גיא התחרה, והפסיד בערב קרבות הקודם..זה גם שמתחרה הפעם בקרבות ביום שבת הבא אני מקווה שהפעם הוא ינצח... הוא הפסיד פעמיים בתחרויות, לעומת עוד איזה בחורה שגיא הביא והיא היתה מעולה וכל קרב שלה היא מנצחת..... היא חבל"ז... אני מכיר את האימונים שלכם, הייתי אצל גיא סקורניק ברמת אביב ג´, אני מכיר את האיש אישית, מחבב אותו... הוא לוחם עננקקק, סוס, חיה, בעל כח מדהים.. אני חושב שאין לו מתחרים גם בארץ בגלל זה הוא היה הולך לתחרויות בצרפת וגם מנצח שם. אני מקווה לראות אותך בתחרות באוסישקין, ואני בטוח שגם תהנה MAPOPO

למעלה