שאלה חשובה מאוד!!!!!!:::::::

qui saura

New member
שאלה חשובה מאוד!!!!!!:::::::

האם מישהו/היא שמע/ה מרחלי,שונית,רודי,היידי????התגעגעתי אליהם/ן ורציתי לוודא שהכל טוב אצלם/ן.המשך ערב נעים:)))))

Dis Lui

New member
דודי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

מה שלומך
אני לא נעלמתי, חמוד... פשוט אני קצת יותר עסוקה, בגלל השלמת הבגרות שלי... וגם בגלל כל החגים, כמעט ולא בבית... אבל עוד אמשיך לכתוב פה. גם אני התגעגעתי אליך
מה שלומך באמת
היידי

shunit4

New member
רודי!

איזה מקסים אתה! ובהזדמנות זו אני גם רוצה להביע את התפעלותי מהידע המרשים שאתה מפגין כל פעם מחדש! האמת היא שאני די עסוקה כרגע עם חובות לימודים ועם ההכנות לחתונה, ובאופן כללי, אני מתפדחת לכתוב כשאין לי על מה... אבל אני מקפידה להתעדכן, גם אם אני לא מראה נוכחות, אני בטוחה שגם כל השקטים האחרים. אני רוצה להגיד משהו בקשר לדניאל, אני חושבת שאנחנו לא הוגנים כלפיו במתקפת ה"עליהום". הרי בכל זאת, כל אחד זכאי לדעתו, גם אם הוא חושב אחרת מכולם. כבודם של כל האמנים הדגולים המתים והחיים במקומם מונח, ובעיני הויכוח על מי הכי הכי - הוא ויכוח עקר מיסודו. אני חושבת שכולנו אוהבים להאזין גם למייק, וגם לרוב אם לא כל האמנים שדניאל מתייחס אליהם. אני חושבת שאם דניאל מכתיר מלכים אחרים, זה לא אומר שהוא משמיץ את מייק, וממה שקראתי, הודעות שלא נמחקו, לא ראיתי השמצות, אלא ניתוחים מעמיקים, וגם הרבה מחמאות למייק. הניתוחים אמנם מלאים מונחים מוסיקליים מקצועיים, אבל ההחלטה על האם דעת הכותב משוחדת או לא שמורה לכל קורא וקורא. מה שאני מנסה להגיד, זה שהאהבה שלנו למייק לא צריכה להפריע לנו לאהוב ולהתפעל מיצירותיהם של אמנים אחרים. סיגל אמרה לי שהוא מאיים על חייהם של חלק מחברי הפורום, מה שכנראה נעשה ב"פרטי", ואני מצרה מאוד על כך. נראה לי הכי מטומטם בעולם לריב על סוגיות כאלה, שביננו, הן לא הרות גורל. שבת שלום לכולם, שונית

mikebrant78

New member
היי שונית, מה שלומך?../images/Emo133.gif

אני סבור שהתכוונת בכותרת לדודיק ולא לרודי, את זאת אני מסיק מהכותרת והן לאור המשכיות ההתכתבות ומהלך העניינים בפורום. אני מסכים עימך שכל אחד יכול לומר את דעתו, אך יש צורה לעשות כן וכאן הנקודה. אני מקווה שקראת את התכתבויותיי עימו, שהחלה כדו שיח ידידותי, אלא שהנ"ל החל ב"אטרף" להקניט בפרטי ולנאץ. ילדותי, תמוה, לא מובן ומעורר חמלה. את העובדה שאלביס פרסלי, טום ג'ונס וכיו"ב היו והינם זמרים דגולים אף אחד לא יחלוק על כך, בטח שלא אני. שיהיה לכולנו שבת שלום ולך הצלחה בהכנותייך לקראת יומך הגדול, מזל טוב! אלעד:)

shunit4

New member
נכון

סליחה, התכוונתי לדודיק המקסים שתמיד מתעניין בשלומם של הממעטים להפגין נוכחות... אבל כולכם יקרים לי, ואני מקווה להיות קצת יותר פעילה אחרי החתונה... שונית

שונית רוצה להיות טובה עם כולם

שונית נמצאת בתקופה מאושרת בחייה, רואה את הכל בעיניים יפות, לא יודעת בדיוק מה קרה עם אותו אדם שכל רצונו היה להרגיז אותנו וכשאמרנו שאנחנו לא רוצים לשמוע, הוא המשיך להרגיז אותנו, דווקא. שונית לא איכפת לה מכל זה, בגלל שהיא נמצאת בתקופה כל כך טובה בחייה, היא לא רואה מה קורה. לפי דעתה כולם צריכים להסתדר וצריכים לוותר לדניאל, וזוהי טעות. אסור לשכוח שמדובר באדם שאיים על אנשים. ולא לבוא לכאן ולכתוב שצריך להתפייס, לוותר לו, להבין אותו.

M i k e s F a n

New member
כולם לקרוא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפי דעתי, הייתה פה אי הבנה בין כולם, כי דניאל מכחיש את ההשאמות שהופנו נגדו, מבחינתי כל העסק הזה נשאר מאחור. בואו נפתח דף חדש.

דניבויss

New member
שבוע טוב

טוב אני יתחיל עם כך שהכל יצא מפרופורציה ושהיו הרבה אי הבנות ושאני מתנצל בפני כל מי שניפגע ,גם אני ניפגעתי -אפילו שזה רק פורום .אני דווקא מבחינתי עם היה פורום לכל אחד מהזמרים הגדולים הייתי נהנה ליכתוב ולהשתתף .מאחר ואני פשוט בא מעולם השירה עם כל הסיפור הכואב שיש לי מסביב לזה ,אז אני פשוט מסתכל על זה יותר במבט אחר ומבין את זה אחרת ומזדהה עם דברים אחרת ורוצה ליפעמים להסביר למה כך ולמה כך בלי להוריד מאף אומן.ומי שמכירה אותי פה יודעת שבמיפגשים של המוסיקה שהיו לנו איך הייתי עולה לבמה ובכייף עושה דברים נהדרים .:) אז שוב אני מתנצל ואין ולא הייתה שום כוונה לשום דבר רע .שנה טובה ומוצלחת לכולם והרבה בריאות

qui saura

New member
יש לי דבר אחד לומר:

ירדנה ארזי באירויזיון 1988 שרה שיר נכון מאוד:"אדם הוא רק אדם ורוב ימיו לילות ואין אדם מושלם בכל המעלות אז תן לו לחלום ותן לו נשימה תן לישם תן לחם תן ליפת, נחמה,אל תכביד ידך עליו ותן תקווה ואל תדון אותו תמיד לכף חובה כי אדם הוא אדם הוא רק אדם...". אני רואה בשירים מוטו לחיים ולומד מסרים לגבי דרך החיים עליה עליי לנהוג וזה אחד מהמוטואים האלה. לכן זכרו שכל אדם הוא אדם וכל אדם טועה או פוגע גם אם לא במזיד. לכן לא נראה לי שאיש מחברי הפורום לא התכוון באמת לפגוע באיש.כי כולנו בני אדם וכפי שיואב יצחק שר:"זה הזמן לסלוח,לוותר לשכוח גם אם זה קשה כולונ יחד נשנה..." אולי לא מצאתי את המילים הנכונות לומר מה שאני מרגיש פשוט אינ לא אוהב לראות איבה בין אנשים או כעס.אני אוהב כל בנאדם בשל היותו בנאדם וכל אדם הוא עולם ומלואו בעל דיעות שונות ורגשות שונים ולכן צריך לוותר על כעס או זעם ולראות כל אדם בעיני אהבה וחיבה.בדבריי אלה לא התכוונתי לפגוע באיש/ה ואני מצטער אם פגעתי ומבקש מחילה. אממ שתהיה לכולם/ן שנה טובה ומתוקהו מאושרת וחייכנית ושבת שלום ומבורכת וחג סוכות שמחח!!!!!!!

qui saura

New member
שונית מזל טוב!!!!!!!

שתדעי הרבה אושר ושמחה וכל הטוב שבעולם!!!!!!!

דניבויss

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif שונית אושר והצלחה

והכי הרבה בריאות .

Duvdevan Girl

New member
היי חבר'ס

כתתבתי לכם בראש השנה את הסיבה שאני נמצאת פה פחות!! אבל עדין לפעמים נכנסת לקרוא ומגיבה! שתהיה לכולם גמר חתימה טובה !!

למעלה