רודי!
איזה מקסים אתה! ובהזדמנות זו אני גם רוצה להביע את התפעלותי מהידע המרשים שאתה מפגין כל פעם מחדש! האמת היא שאני די עסוקה כרגע עם חובות לימודים ועם ההכנות לחתונה, ובאופן כללי, אני מתפדחת לכתוב כשאין לי על מה... אבל אני מקפידה להתעדכן, גם אם אני לא מראה נוכחות, אני בטוחה שגם כל השקטים האחרים. אני רוצה להגיד משהו בקשר לדניאל, אני חושבת שאנחנו לא הוגנים כלפיו במתקפת ה"עליהום". הרי בכל זאת, כל אחד זכאי לדעתו, גם אם הוא חושב אחרת מכולם. כבודם של כל האמנים הדגולים המתים והחיים במקומם מונח, ובעיני הויכוח על מי הכי הכי - הוא ויכוח עקר מיסודו. אני חושבת שכולנו אוהבים להאזין גם למייק, וגם לרוב אם לא כל האמנים שדניאל מתייחס אליהם. אני חושבת שאם דניאל מכתיר מלכים אחרים, זה לא אומר שהוא משמיץ את מייק, וממה שקראתי, הודעות שלא נמחקו, לא ראיתי השמצות, אלא ניתוחים מעמיקים, וגם הרבה מחמאות למייק. הניתוחים אמנם מלאים מונחים מוסיקליים מקצועיים, אבל ההחלטה על האם דעת הכותב משוחדת או לא שמורה לכל קורא וקורא. מה שאני מנסה להגיד, זה שהאהבה שלנו למייק לא צריכה להפריע לנו לאהוב ולהתפעל מיצירותיהם של אמנים אחרים. סיגל אמרה לי שהוא מאיים על חייהם של חלק מחברי הפורום, מה שכנראה נעשה ב"פרטי", ואני מצרה מאוד על כך. נראה לי הכי מטומטם בעולם לריב על סוגיות כאלה, שביננו, הן לא הרות גורל. שבת שלום לכולם, שונית