שאלה חשובה מאוד !!!!

שאלה חשובה מאוד !!!!

אני ממש ממש צריכה את עזרתכם המקצועית. יש לי קרוב משפחה , הוא מקבל קצבה של ביטוח לאומי על נכות נפשית של 100% , אותו בחור התחתן לפני 7 שנים בערך , הנישואין עלו על שירטון והיום הם בהליכי גירשין. הם חיים יחד בדירה שהסבתא של אותו בחור הורישה לאחד מבניה( דוד של אותו בחור) , הבחור נכנס לגור בדירה לפני 10 שנים בערך , הדוד לא מנע זאת ממנו, למרות שהדירה לא רשומה על שם הבחור , אלא על שם הדוד(הוא נתן לו לגור בדירה כטובה להורים שלו) . היום אישתו של אותו בחור , מתעללת בו פיזית ונפשית ( מכות, קללות וכו') עד שאתמול העניין הגיע לידי כך שאחד השכנים הזמין משטרה כי הוא שמע שהיא צועקת וכשהמשטרה באה עצרו אותו מבלי להקשיב לו בכלל כי היא טענה (לשווא) שהוא הכה אותה .היא לא מוכנה להתפנות מהדירה עד שהוא לא יחתום שהוא נותן לה דמי מזונות של 1000 ש"ח בחודש (כשהקצבה שלו מביטוח לאומי היא בסה"כ 2500 ש"ח בחודש) מה עושים במקרה הזה? מה הזכיות שלו ומה הזכיות שלה? איך אפשר להוציא לה צו הרחקה מהבית? ? המצב פשוט בלתי נסבל... אני ממש אודה לכם אם תשיבו לי על כך..

חשוב מאוד ... אבל את לא במקום הנכון

אולי תנסי בפורום חוק ומשפט או בפורומים אחרים העוסקים בנושאי גירושין וכדומה ... את ממש לא במקום הנכון. אבל אבל אבל אני משער שבעל הדירה יכול לפנות לבית המשפט ... זה יקח שנה-שנתיים ויש סיכוי גדול שהיא תקבל צו פינוי.

הסוגיה מתאימה יותר לעו"ד

המתמחים בדיני אישות בסכסוכים מסוג כזה עדיף לנסות ללכת לגישור

Alon P

New member
אנשים חסרי חוש הומור.....

נראה להם שהפורום זה אוטומט לוחצים ומקבלים תשובה

וחסרי סבלנות ...

בפורום חוק ומשפט היא הכניסה בשעה 14:38 שאלה ... ואחרי 20 דקות, בשעה 15:00, כבר כתבה "אני מצטערת שאני נודניקית ..." לא ברור כל כך למה היא נעלבה פה - הרי אני רק חזרתי על מה שהיא כתבה

למעלה