שאלה חשובה מאוד!

Merlin18

New member
שאלה חשובה מאוד!

לאילו מבינכן שראו "נמל אפל", מה לעזאזל הולך שם??? לא שמפריע לי לראות את האליל בבגדי לידתו, אבל באמת, להתנשק עם גבר???

מלאכית16

New member
../images/Emo58.gifלדארק הארבור(מעלי ובהודעתי)

אני חושבת שלראות את הריקמן בבגדי לידתו זה הבונוס היפיפה של הסרט. והנשיקה- היא מקסימממממממממממממממממממממה
הומואים כאלו שולתים, והומואים שקוראים להם אלן ריקמן אפילו שולתים עוד יותר
מבחינתי- שיתנשק בכל סרט עם גבר.

love potion

New member
מה כואב לך...../images/Emo58.gif

...שהוא ה ת נ ש ק ע ם ג ב ר?! זה הרי הרעיון של הסרט - הבחור הצעיר גרם לו לעזור לרצוח אותה. אחחח, איזה שחקן אדיר הוא, איך הוא עשה את המעבר מהבעל הזועם ליצור הכנוע המאוהב והנשלט! והמבט הזה...
חוצמזה, להתנשק עם גבר זה כיף!

love potion

New member
../images/Emo178.gif למה הוא לא נותן לשים תמונה?!

טוב, נסתפק בלינק:

מלאכית16

New member
ייאייקסססס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

איזה שחקן מעוללללללההה

Merlin18

New member
להיפך...

אין לי שום בעייה עם הקטע של הנשיקה, זה פשוט היה מוזר, אל תהפכו אותי להומופובית פה... העניין הוא שפשוט כל הקטע שאחרי הלוויה(ברור שהם רצחו אותה...) פשוט לא ברור לחלוטין! זה נראה כאילו הם חלק מאיזה כת...אולי לא...פשוט תהיתי בקול רם על משמעות הדבר...

love potion

New member
אה, זה מה שהתכוונת. ../images/Emo58.gif

אם רואים את הסרט פעם שנייה אפשר לראות איך שני הגברים עובדים ביחד ואיך הצעיר שולט בו. אם רואים גם את הDVD עם ההסבר של הבמאי זה עוד יותר מעניין. והוא משבח את אלן כל הזמן.

מלאכית16

New member
אני רוצה די וי די../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

רוצה
רוצה
רוצה
אוף...אני צריכה להשיג לעצמי די וי די...
אבל אני לא שמתי לב לאיך הבחור שולט באלן. זה נראה יותר כמו עבודה שיתופית שכזה (אבל ראיתי את זה רק פעם אחת, ככה שאני לא יכולה להעיד
)

Minerva

New member
אם רואים את הDVD

בלי תרגום, אז דווקא קצת יותר קשה להבין...
אבל אם מישהו (
) טורח להסביר זה כבר בסיידר.

Merlin18

New member
wow

מאיפה משיגים את כל הדברים האלה? אני יודעת שאפשר להשיג כמה דברים ב"אוזן השלישית" , אני ממש חייבת להרחיב את האוסף... תודה על ההבהרה!

love potion

New member
אני קניתית בארצות הברית. ../images/Emo58.gif

איך הבחור הצעיר שולט בו - למשל בפעם הראשונה שאלן יוצא והבחור מנסה להרוג אותה, כשאלן חוזר הוא רואה שהיא בחיים ומתמוטט מלחץ (ואומר שיש לו קלקול קיבה), ואז הבחור אומר "דוקא רציתי שתבשל לנו" ואלן אוסף את עצמו ומציית. אבל זה הכי בולט מההתנהגות הכנועה של אלן בסצנה האחרונה. אגב, עוד מישהי כמעט מתה מהנאום הזה שלו על אהבה? עם הקול הזה... [צורחת לתוך כרית]

מלאכית16

New member
ייאאאאיקס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

לא שמתי לב לזההההה..
אני רוצה לראות את הסרט שוווווב
כן
הנאום שלו היה כזה ממממממממיס
זה היה מקסים

Merlin18

New member
to die for!!!../images/Emo18.gif

you know, I look at you and it's funny you don't remind me of myself exactly but you remind me of a certain time, I remember what I used to think love was then; that it was like fireworks the explosions, the highlights but it is not. it's time: to go through the seasons together through change through the ups and downs, to be able to look at your beloved and say "we did that together as one, we chose each other above all things" that's love. it's unexplainable. it's a secret that can only be known once you've done the time.

למעלה