שאלה חשובה מאוד

• פותח הנושא jooch
  • פורסם בתאריך

jooch

New member
שאלה חשובה מאוד

שלום לכולם. את הסיפור שלי אתם מכירים ואני לא צריך לפרט אותו שוב. אבל יש לי שאלה חשובה מאוד. אז ככה: מקובל על שני הצדדים להתגרש. עכשיו השאלה היא כזאת מהו התהליך הקצר והמהיר ביותר להתגרש. אין לי ולה סבלנות לגרור את זה. אין לנו בית משתוף ולא רכוש משותף. ואני מעוניין לעשות את זה באופן זריז מהיר ויעיל ללא עורכי דין כי פשוט חבל על הכסף. תודה לכולם.

אופק 3

New member
אם יש הסכמה ../images/Emo4.gif

אין שום בעיה, כתבו מזכר המאשר את הדברים המקובלים עליכים, חתמו עליו, תוך חודשים שלושה אתם גרושים, הרבנים ינסו לדבר איתכם על שלום בית וכל מני כאלה, בגדול אם יש הסכמה אין שום בעיה!

jooch

New member
חחח אני לא ממש בעניין להמתין 3 חודשים.

האם יש דרך לעשות זאת זריז בהרבה יותר מהר.

דקר26

New member
עם חברה שלי היה מקרה דומה..

הגעתי איתה ביחד פעם ראשונה לפתוח את התיק [אגב עם כל ההסכמה שיש בינכם.. עדיף שתפתח תיק בניפרד ולא שניכם ביחד כי אז אם היא מחליטה לא להגיע לאחד הדיונים מאוד קשה עד גבול הבלתי אפשרי להוציא נגדה צו הבאה]. אמרו לה שיקראו להם בעוד חודש.. היא ביקשה יפה שיקראו להם יותר מוקדם.. אמרו לה שתכין חוזה שאין ילדים ואין רכוש ואין תביעות.. ושתבוא עם עד ושהוא יבוא עם עד.. אחרי שלושה שבועות שלחו להם מכתב להגיע עם עדים להקראת שמות וציינו שם שלמיד לאחר ההקראת שמות יערך טקס הגט. בפועל הגענו.. הזוג הגיע [אני הייתי עדה שלה] ב9 בבוקר.. ב10:25 הם היו כבר מגורשים כדת זרובבל ואישתו. בקיצור. תכינו חוזה שאין טבעיות אין רכוש ואין חשק מיני וסע לפתוח תיק.. אגב.. אתה בכל מקרה תצטרך לחכות כי אוטוטו אם כבר לא עכשיו.. ביתי הדין יצאו לפגרה של החגים..

jooch

New member
יש פה למישהו/י נוסח של הסכם גירושים?

תודה בהחלט יעשה זאת.

למעלה